reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
cześć dziewczyny. JAk sie jednak okazuje w domu zaczynam nie miec czasu na neta:( Wczoraj wieczorem chciała mposiedziec przy kompie ale najzwyczajniej w świecie nie dałam rady bo czułam sie jakby ktoś mi piasku nawrzucał do oczu i o godzinie 20:30 położylam sie lulać. Co do pierscionka- bardzo ładny a opis bardzo szczery. Niestety ja obrączki jeszcze nie mam i powiem wam, ze co raz częsciej mysle o tym, zeby jednak sie jej dorobić:)Jeju próbuje sobie przypominac co miałam pisać- bo niestety komputer w pracy nie ma opcji " cytuj"!!!!Dobra moze później cos pobazgrolę, bo teraz troszke muszę posciemniać że robie protokół:)))

Bardzo ładne. A my mamy takie, tylko ja nie mam tego diamencika
Apart - Obrączki - Obrączka

My mamy też takie same i bez oczka. No i bez rowka ( bo chyba taki jest), mamy bardziej zlane złoto białe z zółtym:tak:

A u nas goście na roczek się wykruszaja. Myslałam, że mój chrześnaik będzie 9 m-cy starszy od Adasia, ale dobrze, że będzie chociaż kuzyn starszy o prawie 3 m-ce przyjedzie.

Szwagierka dzwoniła, że zgłosiła się wczoraj do szpitala, bo strasznie ją brzuch bolał. Okazało sie , ze to wyrostek i od razu na stół ją położyli. Więc ich nie będzie,

Ostatnia edycja:
cześć dziewczyny. JAk sie jednak okazuje w domu zaczynam nie miec czasu na neta:( Wczoraj wieczorem chciała mposiedziec przy kompie ale najzwyczajniej w świecie nie dałam rady bo czułam sie jakby ktoś mi piasku nawrzucał do oczu i o godzinie 20:30 położylam sie lulać. Co do pierscionka- bardzo ładny a opis bardzo szczery. Niestety ja obrączki jeszcze nie mam i powiem wam, ze co raz częsciej mysle o tym, zeby jednak sie jej dorobić:)Jeju próbuje sobie przypominac co miałam pisać- bo niestety komputer w pracy nie ma opcji " cytuj"!!!!Dobra moze później cos pobazgrolę, bo teraz troszke muszę posciemniać że robie protokół:)))

gagulec, zmeczenie dopada chyba wszystkich. ja stawiam na przesilenie jesienne.:crazy:

a praca jak, podoba ci sie?

A u nas goście na roczek się wykruszaja. Myslałam, że mój chrześnaik będzie 9 m-cy starszy od Adasia, ale dobrze, że będzie chociaż kuzyn starszy o prawie 3 m-ce przyjedzie.

Szwagierka dzwoniła, że zgłosiła się wczoraj do szpitala, bo strasznie ją brzuch bolał. Okazało sie , ze to wyrostek i od razu na stół ją położyli. Więc ich nie będzie,

szkoda, dobrxe chociaz ze wiesz o tym wczesniej:tak::-(

pogoda chyba was tez nie rozpiesci, a z tego co pamietam planowaliscie czesc imprezy na dworku:-(

Dokładnie Donkat oby tylko nie lało, bo wtedy mały nawet nie przejedzie sie na "prezencie"

AdaS poszaleje na nowym sprzecie po domu:-D:-D:-D

gorzej, bo jak jest takie zimno, to sie nikomu nie chce siedziec na dworze i mozna tylko sie zaziebic.

siostra mi dzis mowila, ze niby koncowka wrzesnia ma byc ladniejsza, apotem zimno nawet w pazdzierniku ma byc juz snieg-oby nieeee!!!:angry:

reklama
Do góry