reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dziewczyny trzymajcie kciuki bo strasznie się denerwuję tym jutrzejszym lotem i ogólnie tym wyjazdem jeżeli wszystko będzie dobrze to wrócę do was w poniedziałek pozdrawiam

cześc wszystkimJA własnie rozpoczynam ciężka prace i na poczatek mały relaksik:) Dziewczyny lecace dzisiaj - powodzenia!!!Co do oliwkowania- przyznam sie, ze my juz od jakis 2-3 miesiecy nie oliwkujemy małego; ogólnie oliwki uzywaliśmy tylko przez chyba 4 pierwsze miesiaće, a później mleczko do ciała. Teraz małego wysmaruje np. raz na tydzień mleczkiem a tak tylko codziennie pupke kremikiem smarujemy. no i buziolka oczywiscie.

Nuska i Luandzia wysokich i bezpiecznych lotów.

U na z dziec mi ok gorzej ze mną i J.
Wqrwił mnie wczoraj, kłócilismy sie też m.in. o BB o i Was. A głęboko w ciemościach mam to.
Już chciał z Wami pisac i pytac czy też tyle czasu siedzicie na forum. Czy Wasi mężowie godzą się na to, że ciągle przed kompem siedzimy.
Ach szkoda gadac.
Spaliśmy BRADZO zdaleka od siebie a jak w nocy próbował przytulic się yo jak go w kostke kpnęłam to juz pochodów więcej nie robił.

Dzis mnie strasznie podbrzusze napierdziela. Mam wzdęcia i takie ucucie jakby chciało mi się cały czas siku. Nie wiem dlaczego?

Agulka ja też miałam gledzone, ze cały czas na forum siedzę, ale jakos mineło i jest spokój- moze dlatego, ze jestem teraz stosunkowo rzadko:( Za to mój M teraz nadrabia- wraca z pracy i nie zje porzadnie tylo od razu kompa włacza i w jakieś swoje gierki gra. I wówczas komputer całkowicie zablokowany, a dziecko ma sie grzecznie samo bawic w łózeczku i nie przeszkadzać tatusiowi- juzkilka razy go na takim zachowaniu przyłapałam i wierzcie mi ja duzo toleruje, ale nie pozwolę na to ,zeby komputer był ważniejszy od małego. Juz pare razy zwróciłam uwagę, ale groziło awantura wiec wtedy kiedy M siedzi juzdłuższą chwile na kompie ja nagle zaczynam miec bardzo duzo do roboty i trzeba sie małym zajac- wiec tatus do dzieła bo inaczej ma moje gledzenie. Na razie skutkuje- jak długo? Aż przejdzie cała grę i nowa sie jeszcze nie sciagnie.

Witam wpadłam się tylko pożegnać do zobaczenia a raczej do napisania za tydzień:-) mąż się ze mnie śmieje i mówi "wreszcie tydzień bez kompa i tego Twojego BB" a jaką ma z tego satysfakcję:rofl2::happy::-p będę tęsknić pa pa .

A co do smarowania oliwka nigdy nie używałam tyko do główki na ciemieniuchę a tak to tylko balsamik dla dzieci i teraz od jakiś 4 miesięcy smaruje tylko wtedy gdy skórka jest jakaś sucha a tak to nie bo mi pediatra odradziła zeby za dużo mazideł nie stosować i faktycznie skórka ładna .
Jeszcze raz do "zobaczenia"

U mnie dzieci się pochorowały. Olka ma gorączkę i K.pojechał do lekarza.Okazało się że ma zapalenie migdałków. Całą noc czuwałam bo jak nie jedno to drugie miało gorączkę :no: Istny szpital :no: Wczoraj byłam z Bartkiem a w nocy gorączka :wściekła/y: Nie wiem co mam robić :baffled:

Bezpiecznych lotów życzę Wam dziewczyny :tak:

Nuśka , Luandzia udanych ,wysokich i spokojnych lotów a później to ...slonecznego wypoczynku:tak::-)Trzymam kciuki za lot:tak:

Etka wspólczuje bo to coś okropnego jak wszyscy w domu chorują. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

Larcia ten deszcz to teraz przyszedl do nas :-( ale wszyscy nie mogą mieć caly czas pięknej pogody wiec teraz wy nacieszcie się tym sloneczkiem i korzystajcie z niego jak najwięcej:tak:;-)

Agulka z tego co pamiętam że pisalaś kiedyś że ty i J nie umiecie się dlugo na siebie gniewać więc glowa do góry będzie dobrze:tak:

Klavell chętnie bym ci pomogla ale niestety niewiem jak to się robi:no:

niestety ciąza tej mojej koleżanki skączyla się poronieniem:-( dzisiaj ma mieć zabieg, będą ją czyścić:-( szkoda mi jej i kompletnie niewiem jak ją pocieszyć :baffled:
Dzwonila mi dziś teściowa że mam nie zamawiać Mateuszowi tortu na roczek bo ona zrobi i przywiezie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agulka z tego co pamiętam że pisalaś kiedyś że ty i J nie umiecie się dlugo na siebie gniewać więc glowa do góry będzie dobrze:tak:

niestety ciąza tej mojej koleżanki skączyla się poronieniem:-( dzisiaj ma mieć zabieg, będą ją czyścić:-( szkoda mi jej i kompletnie niewiem jak ją pocieszyć :baffled:
Dzwonila mi dziś teściowa że mam nie zamawiać Mateuszowi tortu na roczek bo ona zrobi i przywiezie:-)

To prawda, juz ze sobą gadamy:tak:

Przykro mi z powodu koleżanki, aj tez nie miałbym pojęcia jak ją pocieszyc.

Super, że teścowa torcik przywiezie u mnie piecze mama, jak zawsze bo torty robi najlepsze.
Jak znajdę wzór jaki ma zrobic to Wam pokażę, albo NIE zobaczycie na zdjęciach z roczku:-D:-D:-D

Ciekawe jak IZIE idzie rozkręcanie interesu:confused:

Etka u mnie domowy szpital sie skończył a zaczął u Ciebie. Dużo zdrówka życzę

Do góry