A ja nie dostałam jeszcze nicWłaśnie przyszły próbki tuszu do rzęs, aż dwa dostałam.
reklama
Chyba dzis z mezem wybierzemy sie razem na Sopot by night. Pierwszy raz od zajscia w ciaze wychodzimy razem, nie licząc wesel.
A w domu smród, bo Stas sie dzisiaj tak usrał, nie napisze łagodniej, bo się usrał właśnie, ze wyszło bokiem i wyszorował dupskiem dywan, zabawki i potem jeszcze mnie.
A co do słomki to jak zakręcam ten bidon to robi sie jakies cisnienie i wypycha troche wody słomką, jak tak wypychało to dałam Stasiowi i zakumal ze tam jest picie i jakos poszło.
Idę się wykąpać, pół Sopotu nie musi sie dzis zastanawiać co tak wali.
A w domu smród, bo Stas sie dzisiaj tak usrał, nie napisze łagodniej, bo się usrał właśnie, ze wyszło bokiem i wyszorował dupskiem dywan, zabawki i potem jeszcze mnie.
A co do słomki to jak zakręcam ten bidon to robi sie jakies cisnienie i wypycha troche wody słomką, jak tak wypychało to dałam Stasiowi i zakumal ze tam jest picie i jakos poszło.
Chyba dzis z mezem wybierzemy sie razem na Sopot by night. Pierwszy raz od zajscia w ciaze wychodzimy razem, nie licząc wesel.
Hehe to niezłego psikusa Wam Stasiu sprawił hehehh
Dobrze, że możecie sobie gdzieś razem sami wyjść :-) czasami taki odpoczynek od Szkrabów jest potrzebny szczególnie po takiej długiej przerwie :-)
Życzę miłego wieczorku ;-)
A ja ten spędze sama w domku.. Mój K poszedł z szefem na piwko a do mnie miała przyjść koleżanka ale cos się nie odzywa :-( a ja mam w lodóweczne pyszne czerwone winko, ale co tam jej strata hiihihi
Zuzia już zasypia :-) a ja zaraz włączę sobie Barwy Szczęścia tylko najpierw musze gary po obiedzie umyc wrrr... popoludniu bylam na jazdach i nie zdązylam
doti80
Wrześniowe mamy'07
cześć BBony, ale się opuściłam w forum Ale proszę o usprawiedliwienie: po prostu dopadła mnie śpiączka ciążowa. Przychodzę do domu ok 19, kąpiemy małego po czym ja odpływam na sofie, o 22 przenoszę się do łóżka i dalej śpię do 6 (a potem do pracy). Zaraz też idę spać..
U nas ok. Oskarek zaczął w końcu pełzać i siada z czworaków. (Asiek, Ty się tak nie martw o Julię, nasze dzieciaczki mają podobnie zwolnione tempo,ale wszystko jest ok.)
Maleństwo ma 7,5mm i bije mu serduszko, sama wczoraj widziałam :-)
No i witam wszystkie nowe dziewczyny, zwłaszczą tą z dzidziusiem z 28.09 ;-) (tyle pamiętam z podczytywania forum w pracy)
U nas ok. Oskarek zaczął w końcu pełzać i siada z czworaków. (Asiek, Ty się tak nie martw o Julię, nasze dzieciaczki mają podobnie zwolnione tempo,ale wszystko jest ok.)
No i witam wszystkie nowe dziewczyny, zwłaszczą tą z dzidziusiem z 28.09 ;-) (tyle pamiętam z podczytywania forum w pracy)
cześć BBony, ale się opuściłam w forum Ale proszę o usprawiedliwienie: po prostu dopadła mnie śpiączka ciążowa. Przychodzę do domu ok 19, kąpiemy małego po czym ja odpływam na sofie, o 22 przenoszę się do łóżka i dalej śpię do 6 (a potem do pracy). Zaraz też idę spać..
Witam witam i dziekuje za gorące przywitanie :-)
Ale fajniutko, takie maleństwo miec znowu w brzuszku:-) życze powodzenia ja tez bym chciała drugie, ale to za jakiś rok może
Witam.
Widzę , że klaudii obiecała i siedzi dziś z nami
Doti odpoczywaj ile się da. Planujesz pracowac do końca czy na zwolnienie idziesz?
Jak fajnie widziec takie maleństwo na USG.
Asia KC - piszesz cześc babeczki i tylko tyle.??????
Ok nie ma nikogo to ide sobie> pa
Widzę , że klaudii obiecała i siedzi dziś z nami
Doti odpoczywaj ile się da. Planujesz pracowac do końca czy na zwolnienie idziesz?
Jak fajnie widziec takie maleństwo na USG.
Asia KC - piszesz cześc babeczki i tylko tyle.??????
Ok nie ma nikogo to ide sobie> pa
Ostatnia edycja:
reklama
AsiaKC
Just mama
Doti!!! Wielgachne gratulacje!!!!!!! Ale masz fajnie! Maluszek w brzuszku i świat zaczyna się na nowo!
Agulka - napisałam na zamkniętym kilka słów więcej
W skrócie - nie mam czasu na nic, nadrobić nie mam szans więc nic nie wiem co u Was (może z Majandrą uda mi się spotkać to mi streści ;-)) . U nas przedszkole, dom, plac zabaw...
Mąż w poniedziałek idzie na operację palca (będą mu zszywali ścięgno). Ja zabiegana. Ciężko mi zorganizować chwilę czasu wolnego dla mnie a jak już siądę wieczorem to zasypiam
Buziaki - cieszę się że Was widzę
Agulka - napisałam na zamkniętym kilka słów więcej
W skrócie - nie mam czasu na nic, nadrobić nie mam szans więc nic nie wiem co u Was (może z Majandrą uda mi się spotkać to mi streści ;-)) . U nas przedszkole, dom, plac zabaw...
Mąż w poniedziałek idzie na operację palca (będą mu zszywali ścięgno). Ja zabiegana. Ciężko mi zorganizować chwilę czasu wolnego dla mnie a jak już siądę wieczorem to zasypiam
Buziaki - cieszę się że Was widzę
Podziel się: