reklama
donkat
Fanka BB :)
hejka!!!
julitka dopiero zasnela na pierwsza drzemke nie obylo sie bez placzu. noc byla przehlapana, bo chyba po burzliwym wieczornym usypianiu, zaczela sie budzic, marudzic, az w koncu wzielam ja do nas, bo nawet plakala w lozeczku. mysle wiec, czy jest sens zeby usypiala z takim wrzaskiem, skro pozniej emocje zniej wychodza i spac nie moze? juz nie mam sposobu na tego mojego brzdaca
nie slyszalam, wcale sie z tego nie ciesze a to czemu? znow mamy zle?
etka, udanej imprezki. napisz pozniej gdzie to bylo i jak zorganizowane. fajnie by bylo sie kiedys spotkac:-)
dziewczyny, a oplaca sie wam zamawiac taka rzecz przez net? mam na mysli koszty. doliczajac przesylke do niewieliej ceny kubka to chyba taniej mzna kupic w markecie. tak przynajmniej mysle
ja nie ejstem w ogole zadowolona z niekapka z canpoluladny mi niekapek jak wiecznie julitka i cala podloga zalana. cieknie jak tylko moze musze sie wlasnie rozejrzec dzis w realu za czyms porzadniejszym w sumie to nie wiem, czy moja gwaizda zalapie picie ze slomki?
shienad, ja mam weselicho 27/09. to tez bedzie pierwszy raz julitki z kim s innym w nocy. jednak mam nadziejej, ze moja mama sobie z nia super poradzi(przy okazji rozpiesci) i julitka nie bedzie przezywac, ze nas nie ma;-)
gratulacje dla olafka! jak sie rozgadal! siwetnie!
nuska , to igor juz po ang mowi?
jescze kilka dni io sie osmieli do biegania po calym domku
udanej imprezki zycze! pogody ladnej i zeby goscie dopisali
julitka dopiero zasnela na pierwsza drzemke nie obylo sie bez placzu. noc byla przehlapana, bo chyba po burzliwym wieczornym usypianiu, zaczela sie budzic, marudzic, az w koncu wzielam ja do nas, bo nawet plakala w lozeczku. mysle wiec, czy jest sens zeby usypiala z takim wrzaskiem, skro pozniej emocje zniej wychodza i spac nie moze? juz nie mam sposobu na tego mojego brzdaca
Słyszałyście, że za dwa lata czeka nas kolejna wymiana dowodów, to jakaś paranoja, niby za darmo, ale samo to stanie w urzędowej kolejce to masakra.
nie slyszalam, wcale sie z tego nie ciesze a to czemu? znow mamy zle?
Trzymam Cię za słowo
Ja dziewczyny się żegnam bo nie wiem czy dam radę tutaj zaglądnąć. Mamy spotkanie czercówek 2005 i jak będzie fajnie to zostaniemy aż do poniedziałku Mam nadzieję że "trzeźwa" przyjadę hehe ;-)
A My kiedy się spotkamy????
etka, udanej imprezki. napisz pozniej gdzie to bylo i jak zorganizowane. fajnie by bylo sie kiedys spotkac:-)
Która ze 4 dni temu dawała linka kubeczka ze słomką. Nie mogę go znaleźc
dziewczyny, a oplaca sie wam zamawiac taka rzecz przez net? mam na mysli koszty. doliczajac przesylke do niewieliej ceny kubka to chyba taniej mzna kupic w markecie. tak przynajmniej mysle
ja nie ejstem w ogole zadowolona z niekapka z canpoluladny mi niekapek jak wiecznie julitka i cala podloga zalana. cieknie jak tylko moze musze sie wlasnie rozejrzec dzis w realu za czyms porzadniejszym w sumie to nie wiem, czy moja gwaizda zalapie picie ze slomki?
witam sie z rana!!
Donkat-pewnie pisałaś, ale jakoś nie pamiętam, kiedy idziecie na to wesele?? Ja własnie wczoraj dostałam zaproszenie od koleżanki z pracy na 18 października i nie wiem czy pójdziemy Chodzi o małego, on jeszcze na cycu i beze mnie nie zaśnie.. Mój mąż jest stanowczo na "nie".
Mój Olo mówi kolejne słowo: "buła" Wczoraj jak robiłam kolację, smarując bułki mówiłam, to jest buła, mama robi buły i dałam mu kawałek do rączki żeby sobie poskubał. A on wcinając bułkę mówi "buła mmmmm" Codziennie mnie zadziwia ten mój skarb, rozumie bardzo wiele i zaczyna powtarzać wszystko jak papuga.
shienad, ja mam weselicho 27/09. to tez bedzie pierwszy raz julitki z kim s innym w nocy. jednak mam nadziejej, ze moja mama sobie z nia super poradzi(przy okazji rozpiesci) i julitka nie bedzie przezywac, ze nas nie ma;-)
gratulacje dla olafka! jak sie rozgadal! siwetnie!
Dzień dobry
Ale fajnie i GRATULUJĘ mój na wszystko mówi " go" no i słynne bum bum na auta rozumieć rozumie bardzo dużo bo jak mówię idź włącz autko , przynieś piłeczkę itd to idzie i to robi ale mówić nic tylko palcem pokazuje co chce. O ełaśnie rzuca piłeczką i krzyczy go go go
No i miałam się pochwalić ze Igor wczoraj stawiał pierwsze kroczki samodzielnie ale widać ze się jeszcze boi bo zrobi dwa kroczki i siada ale próbuje dalej a jak to śmiesznie wygląda bo najpierw się "puszcza" stoi jakby czekał czy upadnie jak zobaczy że stoi nadal to się uśmiecha i stawia dwa kroczki po czym siada zadowolony
nuska , to igor juz po ang mowi?
jescze kilka dni io sie osmieli do biegania po calym domku
Maminy instynkt jest niezawodny, czasem mamy potrafią lepiej zaradzić niż lekarze i specjaliści.
A ja wybywam weekendowo do teściów, będziemy świętować roczek.
Życzę wszystkim udanego i pogodnego weekendu.
udanej imprezki zycze! pogody ladnej i zeby goscie dopisali
Iwoneeczka
donkat
iwoneeczka, a czemu nie czesto tu bywasz?
widzisz, ze nasz watek jest otwarty 24h/dobe
Donkat ja próbowałm u nas kupic taki, ale niestety takie NOWOŚCI tutaj jeszcze nie dotarły. Babka sprawdziła i obiecała zadzwonic do przedstawiciela. Kiedy poszłam na drugi dzień i pytam sie o cenę to ona mi odwaliła 34 zł, a ja przed chwilą kupiłam z przesyłka za 26,
Jest różnica
Jest różnica
dzien bry...
Bry bry po pada. leje a ja mam ciche dni z J...buuuu:-(
No i brawo dla Igorka za samodzielne kroczki!!!!
Spadam bo moj glodomorek cos chyba glodny.
Bry bry po pada. leje a ja mam ciche dni z J...buuuu:-(
Bardzo Ci dziekuje. Jestesmy dobrej mysli. Bardziej przeraza nas wizja 9 godzinnego lotu i zmiany czasu ale damy rade.Hrudzia pytałam męża czy słyszał coś o tych Huraganach bo on w pracy ciągle słucha radia i mówił że tak owszem mówili ale teraz juz cisza coś tam się faktycznie działo ale teraz jest juz ok.
No i brawo dla Igorka za samodzielne kroczki!!!!
Stas tez nie Ale nauczyl sie wytykac jezor, 'klapac' ustakmi jak zobaczy ze ja tez tak robie i dzielnie pokazywac ( w koncu) gdzie mama ma oczko. Juz wiem gdzie hehehsuper że Olafek tak dużo rozumie i papugujebo jak tak porównujeOle jak byla w wieku Mateuszka to on jakiś jeszcze malo kumaty jest bo np. jak powiedzialam Oli żeby przyniosla z pokoju pilkę to ona poleciala i przyniosla a Mati patrzy na mnie i pewnie myśli co ta baba ode mnie chcei wiem że większość wrześniątek jest co już tak fajnie wszyztko zrozumieją ale Mati jeszcze niestety nie
Ja na huggiesy w Bolandii nie narzekalam a wlasnie na pampersy za uwieranie i sladu na idkach. Ale tu jakies lewe te huggiesy.Mati dostał ostatnio wysypki po pampersach i kupiłam huggiesy i po każdej nocy mały jest zasikany po pachy, a przy pampersach to się nie zdarzało.
No wlasnie, jak?Carioca Stasiu umie pić ze słomki???Jak go tego nauczyłaś??
Spadam bo moj glodomorek cos chyba glodny.
Ostatnia edycja:
donkat
Donkat ja próbowałm u nas kupic taki, ale niestety takie NOWOŚCI tutaj jeszcze nie dotarły. Babka sprawdziła i obiecała zadzwonic do przedstawiciela. Kiedy poszłam na drugi dzień i pytam sie o cenę to ona mi odwaliła 34 zł, a ja przed chwilą kupiłam z przesyłka za 26,
Jest różnica
o cho****, PEWNIE ze jest roznica myslaalm, ze to ustrojstwo jest troche tansze
chwale sie:::
julitka dzis zjadla mleko dopiero o 8 rano, cala noc bez mleka i picia-huuura!!
Monia dziewcynki lepiej łapią, szybciej się rozwijają. Maja w tymwieku co teraz jest Adas znaczniej więcej umiała i kumała. Taki ich natura. Dziewuchy zawsze we wszystkim lepsze.
O mój mały sie obudził i woła: mama
Ostatnia edycja:
donkat
Monia dziewcynki lepiej łapią, szybciej się rozwijają. Maja w tymwieku co teraz jest Adas znaczniej więcej umiała i kumała. Taki ich natura. Dziewuchy zawsze we wszystkim lepsze.
taki jest stereotyp myslenia, a ja uiwazam, ze to zalezy od temperamentu i charakteru dziecka
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
jeśli chodzi o kumanie to mogę się zgodzić ale z rozwoje to Mati o caly miesiąc przegania Ole
zacząl raczkować jak mial 6 miesięcy a Ola miala 7
wstawal mając 7 miesięcy a Ola miala 8
zaczol chodzić mając 10,5 miesiąca a Ola niecale 12
no i z ząbkami też Ole wyprzezdzil bo pierwszy ząbek wyszedl mu gdy mial niecale 7 miesięcy a Ola miala jakoś 10,5miesiąca
wiem że dzieci nie powinno się porównywać ale...
zacząl raczkować jak mial 6 miesięcy a Ola miala 7
wstawal mając 7 miesięcy a Ola miala 8
zaczol chodzić mając 10,5 miesiąca a Ola niecale 12
no i z ząbkami też Ole wyprzezdzil bo pierwszy ząbek wyszedl mu gdy mial niecale 7 miesięcy a Ola miala jakoś 10,5miesiąca
wiem że dzieci nie powinno się porównywać ale...
Podziel się: