później doczytałamAgulka - napisałam na zamkniętym kilka słów więcej
reklama
E tam zadne Sopot by night, nie chce nam się No powaga. Opijamy sie winem, maz je koacje a Staskowi piosenki na mp3 nagrywam.
Ech Doti - no coz, zazdroszczę. Ale przede wszystkim zycze duzo zdrówka.
AsiaKc - welcome back, fajnie ze powrociłaś na to nasze łono :-)
Jest tu ktos jeszcze?
Ech Doti - no coz, zazdroszczę. Ale przede wszystkim zycze duzo zdrówka.
AsiaKc - welcome back, fajnie ze powrociłaś na to nasze łono :-)
Jest tu ktos jeszcze?
Ja jestem...ale mam humor zwazony bo popsula sie lodowka, potem pralka...jakas czarna seria. Przyjaciolka tez mnie zniecheca do Jamajki z powodu huraganow...aaaa szkoda gadac.:-(
Asia - no witaj, tesknilysmy wiesz?:-)
Doti - oj te bicie mikroskopijengo serduszka ach :-):-):-) rozmarzylam sie
Asia - no witaj, tesknilysmy wiesz?:-)
Doti - oj te bicie mikroskopijengo serduszka ach :-):-):-) rozmarzylam sie
Ja sie alkoholizuję, maz wygrzebał moje ulubione winko takie z wizerunkiem Matki Boskiej na etykiecie. Powiedzialam mu zeby juz nie pił, bo jest moje. Niebawem zaczne pisac jakbym pisała stopami.
Hruda - no ale wieje tam jeszcze czy nie? Pralka i lodowka to Wasza wlasnosc czy landlorda?
Hruda - no ale wieje tam jeszcze czy nie? Pralka i lodowka to Wasza wlasnosc czy landlorda?
Landlorda... Ale kij z tym - prac bede recznie, dobrze ze udalo mie sie dzis dwie pralki 'zrobic'przed wyjazdem. A zamiast lodowki poki co korzytsamy z zamrazalki.Ja sie alkoholizuję, maz wygrzebał moje ulubione winko takie z wizerunkiem Matki Boskiej na etykiecie. Powiedzialam mu zeby juz nie pił, bo jest moje. Niebawem zaczne pisac jakbym pisała stopami.
A czy wieje? ch... wie;-)
A winko to Renskie widze saczysz, w niebieskiej flaszeczce.
Hruda - znasz sie na dobrym Renskie, pokochalam je jak kiedys bedac w Poznaniu na targach jeden ksiadz wytargal je z bagaznika i mowil ze to mszalne. W kazdym razie pycha. A ksiadz tez w deche.
nie no pranie reczne, respect.
nie no pranie reczne, respect.
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
a o co chodzi z tymi próbkamiA ja nie dostałam jeszcze nic
Ja sie alkoholizuję, maz wygrzebał moje ulubione winko takie z wizerunkiem Matki Boskiej na etykiecie. Powiedzialam mu zeby juz nie pił, bo jest moje. Niebawem zaczne pisac jakbym pisała stopami.
Landlorda... Ale kij z tym - prac bede recznie, dobrze ze udalo mie sie dzis dwie pralki 'zrobic'przed wyjazdem. A zamiast lodowki poki co korzytsamy z zamrazalki.
A czy wieje? ch... wie;-)
A winko to Renskie widze saczysz, w niebieskiej flaszeczce.
niop moje ulubione
my też się z mężem alkoholizujemy i już ledwo dotykami klawiatury ehheheheeh:-)
witam nowe mamusie
no i Asiek i Doti coś wreszcie znaskrobały
reklama
Podziel się: