Naomi01
Wrześniowe mamy'07
Hey a ja mam dzis lenia jak chol.....U nas od rana tak lalo ze pozalewalo czesc ulic
Ja i fasolka czujemy sie dobrze.Dostaje rano mdlosci,ale jak tylko cos zjem to jest spoko,no i te cholerne wzdecia ktorych nie mialam przy Naomi.
Pijecie:-):-):-):-)Ja moge z wami tez wypic-ColeBo tak ja chleje ze szok.
Czy slowo chleje jets nie stosowne i powinno byc cenzurowane????????
A ja jak zwykle jestem w plecy ze wszystkim co napisalyscie
Zorientowalam sie ze sa nowe mamusi.WITAM WAS SERDECZNIE.
Napisze cos do smiechu.Wczoraj bylam na zakupach i musiala kupic plyny pod prysznic i bylam tak zafascynowana kolorystyka i zapachami pewnych plynow ze je kupilam-az 3.Maz wieczorkiem poszedl sie kompac bierze pierwszy z brzegu plyn i krzyczy do mnie z lazienki ze te plyny nie chca sie pienic.Co sie okazalo nie kupilam plynow pod prysznic tylko odrzywke do wlosowAle bylam wsciekla.A maz sie ze mnie smial.
Ja i fasolka czujemy sie dobrze.Dostaje rano mdlosci,ale jak tylko cos zjem to jest spoko,no i te cholerne wzdecia ktorych nie mialam przy Naomi.
Pijecie:-):-):-):-)Ja moge z wami tez wypic-ColeBo tak ja chleje ze szok.
Czy slowo chleje jets nie stosowne i powinno byc cenzurowane????????
A ja jak zwykle jestem w plecy ze wszystkim co napisalyscie
Zorientowalam sie ze sa nowe mamusi.WITAM WAS SERDECZNIE.
Napisze cos do smiechu.Wczoraj bylam na zakupach i musiala kupic plyny pod prysznic i bylam tak zafascynowana kolorystyka i zapachami pewnych plynow ze je kupilam-az 3.Maz wieczorkiem poszedl sie kompac bierze pierwszy z brzegu plyn i krzyczy do mnie z lazienki ze te plyny nie chca sie pienic.Co sie okazalo nie kupilam plynow pod prysznic tylko odrzywke do wlosowAle bylam wsciekla.A maz sie ze mnie smial.