reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Hey a ja mam dzis lenia jak chol.....U nas od rana tak lalo ze pozalewalo czesc ulic:szok:
Ja i fasolka czujemy sie dobrze.Dostaje rano mdlosci,ale jak tylko cos zjem to jest spoko,no i te cholerne wzdecia ktorych nie mialam przy Naomi.
Pijecie:-):-):-):-)Ja moge z wami tez wypic-Cole:-D:-D:-D:-DBo tak ja chleje ze szok.
Czy slowo chleje jets nie stosowne i powinno byc cenzurowane????????

A ja jak zwykle jestem w plecy ze wszystkim co napisalyscie:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Zorientowalam sie ze sa nowe mamusi.WITAM WAS SERDECZNIE.

Napisze cos do smiechu.Wczoraj bylam na zakupach i musiala kupic plyny pod prysznic i bylam tak zafascynowana kolorystyka i zapachami pewnych plynow ze je kupilam-az 3.Maz wieczorkiem poszedl sie kompac bierze pierwszy z brzegu plyn i krzyczy do mnie z lazienki ze te plyny nie chca sie pienic.Co sie okazalo nie kupilam plynow pod prysznic tylko odrzywke do wlosow:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ale bylam wsciekla.A maz sie ze mnie smial.

reklama
doti, naomi - WIELKIE GRATULACJE!!!Nie bylo mnie 2 tygodnie na forum, wiec nie wiedzialam, ze spodziewacie sie malenstw!Zycze duzo zdrowka i wypoczywajcie ile sie da.

Nasprzatalam sie dzis i nagotowalam, teraz piwko, filmik i lulki. Milego wieczorku

Ja jestem...:nerd:ale mam humor zwazony bo popsula sie lodowka, potem pralka...jakas czarna seria. Przyjaciolka tez mnie zniecheca do Jamajki z powodu huraganow...aaaa szkoda gadac.:wściekła/y::-(
Asia - no witaj, tesknilysmy wiesz?:-)
Doti - oj te bicie mikroskopijengo serduszka ach :-):-):-) rozmarzylam sie

To miło że tęskniłyście :-) Ja też tęskniłam.

Może jekieś szybkie streszczenie ostatnich 2 miesięcy?:rofl2:

Cześc Babonki. Wpadłam sie przywitać i stwierdzam, że moje dziecko jednak nie uznaje sobót i dzień jak co dzień o 6 pobudka :baffled:Pospane ma mama. Jutro pewnie będzie sie ojciec wściekał, bo niedziela jedyny dzień kiedy to może pospać :-D:-D:-D

a o co chodzi z tymi próbkami
Tygrysku w wątku o konkursach, któraś z dziewczyn podawała linka na darmowe próbki kosmetyków. I trzymam kciuki za udana imprezkę.
Teraz spadam poszaleć ze szmatką, a najpierw zapchać żołądek małego i swój oczywiście.
papa miłego dnia.

Gagulec, mój wstał dziś o 5:40:crazy: Oczywiście już jest śpiący, ale przetrzymam go do 9 (po jedzonku), a potem do 15 (też po jedzonku), chcę, żeby miał w miarę stałe pory snu, może będzie mu łatwiej zasypiać.

A Maciuś wczoraj miał gościa. :-D:tak: Tą dziewczynkę co na zamkniętym zdj wklejałam. Przyjął ją chrupkami, biszkoptami i herbatką winogronową:-D

AsiaKC, no ja już Cię na privie przywitałam, więc ...;-) A 2 miesięcy to Ci nawet na żywo nie streszczę:no::-D

Witam i ja! Łukasz też nie uznał weekendu :sorry2: :kwasny: Na szczęscie to mąż wstał z nim o świcie.
Szkoda tylko że mnie budził co chwilę tonem pełnym przygany żebym już wstawała i pomogła mu pakować :angry:

I ja się przywitam z rana :-)
Jestem taka zmęczona, że szok ja chceee SPAĆ....!!! A tu sie nie da, mała rozrabia w pokoju, trzeba jakies sniadanko zrobic, a ja jestem jeszcze wczorajsza :-p hihi jednak wieczor spedziłam przy winku z kolezankami z podstawowki hehe siedzialysmy we trzy i normalnie plakalysmy ze smiechu z przypominanych sytuacji i wydarzen :-D:-D:-D a teraz mam za swoje... Około 1 położyłam się spac i normalnie nieprzytomna jestem, ale walne sobie zaraz jakas mooocnąąą kawkę i sie obudze :-) na szczescie moja Zuzia dzisiaj nie marudzi, tylko jak zwykle codzien rano czyta sobie ksiazeczki :-D:-D:-D hihi

reklama
Witajcie:-)
a my dziś spaliśmy do 8.15:-):tak:jestem wyspana:-)
wlaśnie skończylam biegać ze śniadankiem dla Mateuszka , D pojechal na godzinkę do roboty a ja muszę się zabrać za sprzątanie buuuu...jak ja tego nie lubię:zawstydzona/y:

Do góry