reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

hejka
u mnie na szczęście dzieciaczki śpią już
i mój syńciu tez jest jest z 7 września tylko 2003 heheheh
ja dziś byłam do 20 w pracy i nic mi się ni chce
Agulka możesz podać jeszcze raz linka na to forum od głosowania?, chciałabym sobie poczytać co tam nowego nasmarowały

i ja dziś upolowałam buty do przedszkola dla mojego wielkoludka
białe adasie takie całe skórkowe na allegro jak nowe za 41 zika plus 10 za przesyłkę patrzyłam takie w ralu i okoo 120 zika
ADIDAS oldschool - rozm 34 - SKÓRA - OLDSCHOOL (427837977) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
zawsze mu kupowałam takie zwyczajne halówki albo adidaski ale dla niego to na góra 2 miesiące a na wiosnę kupiłam mu na allegro adidasa też używane i do dziś w dobrym stanie ale to rozmiar 33 i już robią się powoli za małe

reklama
Ok już jestem. Musiałam wyjśc, bo bym niewytrzymała.
Co za chora osoba na tym drugim forum.
DZIĘKI za głosy i wstawiennictwo. Dzielnie walczyłyście o mnie. Kiedy spotykamy się w realu to wszystkim stawiam , aż do upadłego.
Qrcze nagrodą jest jakiś mały upominek a ta walczy, jak Hrudzia napisała o Porshe ( czy jakoś tam).
Ale musiało byc jej łyso jak przeczytała co redakcja napisała.
A w dupie mam to.

Trzymam Cię za słowo :laugh2::-p

Ja dziewczyny się żegnam bo nie wiem czy dam radę tutaj zaglądnąć. Mamy spotkanie czercówek 2005 i jak będzie fajnie to zostaniemy aż do poniedziałku :tak: Mam nadzieję że "trzeźwa" przyjadę hehe ;-)

A My kiedy się spotkamy????

ujustyna, goraca atmosfera przed roczkiem, no nie???
nie przemecz sie kochana:no:
mati pierwszy raz spi bez was poza domem?
Mły już spał kilka razy u moich rodziców i z nami i bez nas. Ostatnio w zeszłą sobotę. Ale jakiś taki dziwny był dzisiaj.
A żeby się nie przemęczyć muszę zastosować gotowanie metodą Makłowicza;-):rofl2::oo:

Dobry wieczorek!
Ależ teraz machnę mega posta:

Wiki ma uczulenie na biedronkowe pieluszki i ostatni jedziemy na papmersach bo się okazały najtańsze raz nawet na promocji sztuka wyszła taniej niż te w tesco szok

po długim poszukiwaniu odpowiednich pieluch pozostałam przy pampersach, bo jedna wystarcza na długo, ten materiał absorbujący wilgoć jest megachłonny. Pieluche zmieniam co 4 godziny. WSZYSTKIE inne przesikuje :baffled:

Witam
Wybaczcie ze was wciaz zameczam/zanudzam/molestuje swoimi problemami ale czy w PL telewizji co rusz trabia o tych huraghanach na Karaibach??? Moi starzy bez przerwy wydzwaniaja nazywajac nas debilami. Ponoc ponad polowa Anglikow zrezygnowala z wycieczek w te rejony, i tylko my ( debile) sie tam wybieramy wrrrrr

u nas już powolutku temat cichnie, macie jeszcze 4 dni zagwostki co zrobic, do tego czasu się wyklaruje.

Agulka - ja juz glosowalam. Gdybym mogal kilka razy to klikalabym i klikala:-D A komentarze? Olej to cieplym moczem - jak mawia moj tato:-D:-D

właśnie.

Carioca-a przede mną chyba wisi widmo 3 latka ciągnącego cyca z mamą w łózku:szok: muszę się ostro zabrać za nauke samodzielnego zasypiania, robiłam juz kilka podejść ale oczywiście zabrakło mi zimnej krwi i konsekwencji:sorry2:

A wczoraj mój młody spadł z łóżka:szok:

polecam to samodzielne zasypianie, TO JEST REALNE :tak:
A co do próby latania młodego, no cóż który z naszych malców się jeszcze nie przekonał, że nie potrafi? Mój Staś miał już dwa podejścia, za kazdym razem poleciał na łeb :szok:

Etka specjalnie dla ciebie :-D

we_dwoje_3_4881.jpg

o ja się dosiądę :rofl2:

A ja zaraz się szykuję na MOJE PIERWSZE ZEBRANIE W PRZEDSZKOLU :-)

jak poszło?

tylko dla chlopcow w 'naszym "wieku, to raczej nie mam juz nic. dla troche starszych sa fajne.;-)

ciekawe, a może wklej nam zdjęcia, rozmiary i ceny?

coz tu siebac! ja tak sie w ciazy przyzwyczailam do rozkladania nog przed obcymi facetami (oj, gdyby to moj P czytal):-D:-D:-D ze po porodzie, nie liczas wizyty obowiazkowej, bylam juz kilka razy :-D:-D:-D

w ciąży pokazywałam "jadzię" częściej niż gardło przez całe życie :sorry2:

Właśnie wróciłam niedawno od ginekologa nie było tak źle :-) jestem zdrowa i wszystko jest w porządku a tak sie martwilam :-)

a ja tez bylam dzis u gina i tez wszystko ok :-)

ja tylko na chwilkę bo oglądam ,,Nigdy w życiu" :tak:chyba 3 albo 4 raz :-D
wlaśnie przed chwilą zjadlam pyszną i ,,dietetyczną" kolacyjkę- hot -doga i hamburgera:-Dnie ma to jak zdrowe odżywianie:-p
Agulka te na tzm forum to chzba jakies psychiczne sa:tak:nie przejmuj sie jakimis obcymi babami;-)
Klavell WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!
Hurda nie dyiw si rodzicom wkoncu martwia sie o was to zrozumiale ty tez bys sie martwila o Stasia:tak:
WITAM nowa mamusie:tak::-)no i kolejny Mateuszek:tak:SUPER :-)
Ok spadam bo film leci no i mezus sie jakos dyiwnie mily robi pewnie na cos liczy...:-p

Moja Zuzinka już słodko śpi, dzisiaj znowu dała mi popalić mała złośnica. Wasze dzieci też walą głową w ścianę i podłogę jak się zdenerwują:dry: .... czasami jestem normalnie bezsilna :-( ale jak to mówi moja teściowa, że Zuzia to 2 w 1 i w sumie ma rację, bo my to trochę też nerwusy jestesmy hihi;-)

Nie bynajmniej na razie.

po długim poszukiwaniu odpowiednich pieluch pozostałam przy pampersach, bo jedna wystarcza na długo, ten materiał absorbujący wilgoć jest megachłonny. Pieluche zmieniam co 4 godziny. WSZYSTKIE inne przesikuje :baffled:

ja od początku jestem wierna pampersom kiedyś jeszcze próbowałam huggiesów ale jednak wygrały pampersy.

Hrudzia
pytałam męża czy słyszał coś o tych Huraganach bo on w pracy ciągle słucha radia i mówił że tak owszem mówili ale teraz juz cisza coś tam się faktycznie działo ale teraz jest juz ok.

kochane to nie jest normalne tyle naprodukować w jeden dzień:-):-)
pół godziny czytalam...
Julia ma już uszka przekłute, dzielna zapłakała dopiero przy drugim:happy:
tylko tak sie zastanawiam czy te kolczyki jej nie przeszkadzaja, bo narazie ma lecznicze no i te sztyfty z tyłu są dość duże:sorry2:

A wczoraj mój młody spadł z łóżka:szok: Jestem zła na siebie:wściekła/y: :wściekła/y:Durna c**a pobiegłam po pampersa do łazienki, bo zapomniałam i myślałam, że Olo zajęty zabawką przez tą sekundę nic nie zrobi. Biegnę z powrotem i słyszę huk, wzięłam go szybko na ręce, a biedaczek aż nie mógł przez chwilkę oddychać, taki płacz bez głosu, szok!! Szybko go poklepałam po pleckach i zaczął tak mocno płakać, a ja razem z nim, a ręce to tak mi latały jak w delirce.. Na szczęście ma tylko malutkiego siniaczka na policzku, bo spadł na panele i nic niepokojącego nie zauwazyłam już potem.. Ehhhh... niegdy więcej nie zostawię go choćby na sekundę:zawstydzona/y::-( ale mam wyrzuty..

mi Julia spadła jak miała 5m ale byłam zła na siebie:crazy::crazy::crazy: wiec doskonale Cię rozumiem... najważniejsze ze nic mu sie nie stalo, jeszcze nie jeden upadek przed nami...

AGULA ja właśnie dla tego nie lubie konkursów zwłaszcza z dziecmi- to smutne ze matki potrafią się tak zachowywać:-(

WITAM nowe koleżanki :-D:-D:-D:-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry