reklama
Dziekuje kochane za zyczenia...no i zapraszam na kawke i torcik:-)
A gdzie flacha ?????
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
klavell i ja się dołączam dożyczeń kochana "panno" bratnia duszo
i popatrzcie u mnie w domku ja i Szymek i Wiki to panny i jeden B raczek
ja mam do pracy na 13 mała mi wstała wyjątkowo o 6 i już drzemie więc będzie spała jeszcze raz po obiedzie
byłam wczoraj w przedszkolu na zebraniu i do końca września suma sumarum 360 zika muszę mieć na rużne opłaty szok wiedziałam o tym ale jakoś odciągałąm tą myśl
i coś czuje że jeżeli B nie dostanie podwyżki to znó nam będzie ciężko a do tego Wiki ma uczulenie na biedronkowe pieluszki i ostatni jedziemy na papmersach bo się okazały najtańsze raz nawet na promocji sztuka wyszła taniej niż te w tesco szok
mała jak mi jadłą wszytko ze smakiem i po całych słoiczkach czy moich czy sklepowych tak teraz to podziubie i nadrabia mlekiem i tłumaczę to ząbkowaniem co?, łatwiej dla niej
B pojechał na grzybki zobaczymy co znajdzie też bym pojechała ale nie mam nosidła a z mąłą się umęczę
i popatrzcie u mnie w domku ja i Szymek i Wiki to panny i jeden B raczek
ja mam do pracy na 13 mała mi wstała wyjątkowo o 6 i już drzemie więc będzie spała jeszcze raz po obiedzie
byłam wczoraj w przedszkolu na zebraniu i do końca września suma sumarum 360 zika muszę mieć na rużne opłaty szok wiedziałam o tym ale jakoś odciągałąm tą myśl
i coś czuje że jeżeli B nie dostanie podwyżki to znó nam będzie ciężko a do tego Wiki ma uczulenie na biedronkowe pieluszki i ostatni jedziemy na papmersach bo się okazały najtańsze raz nawet na promocji sztuka wyszła taniej niż te w tesco szok
mała jak mi jadłą wszytko ze smakiem i po całych słoiczkach czy moich czy sklepowych tak teraz to podziubie i nadrabia mlekiem i tłumaczę to ząbkowaniem co?, łatwiej dla niej
B pojechał na grzybki zobaczymy co znajdzie też bym pojechała ale nie mam nosidła a z mąłą się umęczę
Witam
posta mi calego wcielo wiec raz jeszcze...
Klavell -
zycze: MILOSCI, NICZYM NIE ZMACONEGO SZCZESCIA I SPELNIENIA MARZEN!!!!
Wybaczcie ze was wciaz zameczam/zanudzam/molestuje swoimi problemami ale czy w PL telewizji co rusz trabia o tych huraghanach na Karaibach??? Moi starzy bez przerwy wydzwaniaja nazywajac nas debilami. Ponoc ponad polowa Anglikow zrezygnowala z wycieczek w te rejony, i tylko my ( debile) sie tam wybieramy wrrrrr
posta mi calego wcielo wiec raz jeszcze...
Witaj z powrotem Wiesz ze teraz mamy do siebie blizej niz dalej? Jakies ponad sto mil? no moze wiecej...Brawo dla Amandy!!!WITAJCIE PO 2 TYGODNIOWEJ NIEOECNOSCI!!!!!!
Wczoraj wrocilismy z Pl. Ale wypoczelam :-) Rodzice zajmowali sie Amanda, a my moglismy troche sie rozerwac. Zal bylo wyjezdzac, zegnac sie, nienawidze tego. Ale wszystko, co dobre szybko sie konczy. Czas zlecial jak mrugniecie okiem. Amanda skonczyla juz roczek, impreza byla z rodzinka. Teraz w sobote robimy male co nieco tutaj. Jak okazja to okazja. Nie moge uwierzyc, ze moje malenstwo ma juz roczek. Gada i gada, nauczyla sie mowic "cio to" "kto to" "dzidziu" "daj to" itp. Z malutkiego dzidziusia przeistoczyla sie w dziewczynke. Coraz pewniej staje tez na nozkach, ma juz 11 zabkow i moglabym tak gadac i gadac/.
Teraz na nowo przyzwyczajam sie do tutejszej codziennosci. Nie ma szans zebym nadrobila Was, mam nadzieje, ze nic zlego sie nie wydarzylo, ze wszystko u kazdej z Was w jak najlepszym porzadku. pozdrowionka
Oj to slaby aktor z Twojego Adasia;-). Stanislawus jak zaczyna koncert to musza byc krokodyle lzy, kaszel, dlawienie sie, chrypa itp. Tak potrafiCzy Wasze dzieci też tak strasznie płaczą ( te które jedzą nad ranem) gdy chcą jeśc. Bosiu Adaś drze japke jakbyśmy go obdzierali ze skóry. A może tak się nauczył i wie, że jak tak będzie robił to dostanie butlę. Żadnej łezki nie ma.
Tam nocka...wiem ze nie moge jesc czosnku. Kiedys mialam z nim przeboje ale myslalam ze czas goi rany...a tu wciaz lezy mi na zoladku. Taki afrodyzjak kmHruda, jak nocka?;-):-)
Trzymam wlasnie mmmmocno.:-)i mam prośbę do Was trzymajcie dzisiaj miedzy 10 a 11 kciuki za moja mała no i za mnie (bo nie wiem jak ja to wytrzyama)- bedzie akcja przekuwanie uszu...
Ja stosowalam choc nie dlugo bo mi zaparcia i cierpliwosci zabraklo. Mialam ksiazke z amerykanskimi przepisami a tam czesto pojawiaja sie takie produkty ktore u nas sa dosc rzadkie lub drogie np sere ricotta. Wolalabym polska wersje tej diety, wtedy moze mialabym wiecej zapalu. Mimo wszystko powodzenia zycze!Od poniedziałku zaczynam chodzic na aerobik hihi w końcu zaczne cos robic ze soba :-) słyszałyście może o takiej dietce South Beach? Czytałam o niej wczoraj wieczorkiem i w sumie nawet spoko, ale może któraś z Was ją stosowała?
Klavell -
zycze: MILOSCI, NICZYM NIE ZMACONEGO SZCZESCIA I SPELNIENIA MARZEN!!!!
Wybaczcie ze was wciaz zameczam/zanudzam/molestuje swoimi problemami ale czy w PL telewizji co rusz trabia o tych huraghanach na Karaibach??? Moi starzy bez przerwy wydzwaniaja nazywajac nas debilami. Ponoc ponad polowa Anglikow zrezygnowala z wycieczek w te rejony, i tylko my ( debile) sie tam wybieramy wrrrrr
Ostatnia edycja:
donkat
Fanka BB :)
oj, nie rpoznowalyscie wczoraj i dzis;-) tyle stron napisanych
zlapalam nerwa na moja gwiazde, bo nie dosc ze kolejna noc rzedu jeczy i sie ciagle budzi, a przy tym mnie nie daje spac, to jescze w dzien zaczyna wszwankowac ze spaniem. juz przez jakis czas bylo tak ladnie poukladane zdrzemkami, to znow sie rozregulowalo
monoa, u nas jedzenie kamykow to podstawa!!tyle sie natlumacze, ze nie sa do jedzenia, to zawsze jakis wyladuje w buzce. jedynie co jest dobre to to, ze jak poprosze to julitk azawsze wypluje mi na reke co ma w pyszczku:-)
no, no, ghratuluje! stas chyba dorosl i dojrzal ja od 3tyg uspiam mala w lozeczku bez noszenia na rekach. raz jest lepiej raz gorzej. czasem sie drze jakby ja ze skory obdzieralai i zaraz padnie, ale polakac musi zawsze. chyba ze padnie przy by\utli. ostatnio probuje ja zostawaic sama i wychodzic, to zaraz sie zorientuje , wstaje i jeczy i tak z kilka-kilkanascie razy. moze i nam sie kiedys uda
w sumie dzieci w tym wieku wlasnie tak powinny robic. tak bylo napisane w poradniku" kazde dziecko moze sie samodzielnie nauczyc usypiac" tylko ze ja nie mam sumienia az tak katowac julitki. . dopoki sie nie rozreguluje, to w zasadzie te drzemki sa o stalych porach
hruda, zalezy gdzie i co. ja kupowalam duzo ciuszkow z Georga i po 1,2,3,5 funtow. next i GAP jest najdrozszy. w H&M tez sa fajne i mozna wychaczyc z wyprzedazy tanio.
jejku, takie pysznosci zrobilas sama? ty geniuszu kulinarny
a gdzie w PL mozna kupic baranine na kebab i jak to zrobic w domu? moj siostrzeniec jest maniakiem takiego jedzenia i ciagle mnie pyta, czy mozna zrobic w domu?
wstyd sie przyzbnac, ale ja tez ;-)nieeeee
larcia, no to wspaniale! jak amanda suzo mowi:-) super sie roziwja
od julitki i donkat rozniez
nie, julitka nie placze o jedzenie. ona w razie czego jest bardziej marudna.
podejrzewam, ze moja gwaizda sie oducza jesc w nocy juz kolejna noc je ok5-6 na ranem,( a przed snem 20-20.30), wiec chyba moge uznac, ze przesypia noc bez mleka, prawda? ale by bylo fajowo
oj, wiemy wiemy jak to jest
zalatwione, glosik oddany:-)
kludii, nic nie zmyslasz? zuzia jest taka grzeczna? no to masz siwtnie z nia! dlugo spi i w ogole..... moze i ja powinnam dac julitce na imie Zuzia? to byllaby grzeczniejsza, bo coreczka Luandzi tez jest spokojna
copradwa ja tv nie ogladam, ale slucham radia programu 1 i tam ostatnio 9nie dzis) mowili, ze juz huragany slabna i nawet dlatego ropa tanieje
rodzice sie o was martwia i juz, nic dziwnego
zlapalam nerwa na moja gwiazde, bo nie dosc ze kolejna noc rzedu jeczy i sie ciagle budzi, a przy tym mnie nie daje spac, to jescze w dzien zaczyna wszwankowac ze spaniem. juz przez jakis czas bylo tak ladnie poukladane zdrzemkami, to znow sie rozregulowalo
no Mateusz też co chwile chodzi umazany a największą frajde ma jak siedzi w kamieniach i po kryjomu prubuje skosztować jak one smakują
My używamy jeszcze 4 i jak narazie są jeszcze dobre
monoa, u nas jedzenie kamykow to podstawa!!tyle sie natlumacze, ze nie sa do jedzenia, to zawsze jakis wyladuje w buzce. jedynie co jest dobre to to, ze jak poprosze to julitk azawsze wypluje mi na reke co ma w pyszczku:-)
Uwaga, uwaga! Co zrobiło moje dziecko położone do łózeczka w celu samodzielnego zaśnięcia? Nie, nie darło twarzy przez pół godziny, abym w końcu usmarkanego ululała. USNĄŁ! Dla mnie to sukces nie z tej ziemi, a juz mialam pisac do superniani o poradę.
JUPI!!!
no, no, ghratuluje! stas chyba dorosl i dojrzal ja od 3tyg uspiam mala w lozeczku bez noszenia na rekach. raz jest lepiej raz gorzej. czasem sie drze jakby ja ze skory obdzieralai i zaraz padnie, ale polakac musi zawsze. chyba ze padnie przy by\utli. ostatnio probuje ja zostawaic sama i wychodzic, to zaraz sie zorientuje , wstaje i jeczy i tak z kilka-kilkanascie razy. moze i nam sie kiedys uda
Matko ale mam zaległości!!!!
Majandra tak kłade (lub babcia) go zawsze o tej samej porze i zasypia.
w sumie dzieci w tym wieku wlasnie tak powinny robic. tak bylo napisane w poradniku" kazde dziecko moze sie samodzielnie nauczyc usypiac" tylko ze ja nie mam sumienia az tak katowac julitki. . dopoki sie nie rozreguluje, to w zasadzie te drzemki sa o stalych porach
Witam Mariannowo:-)
Nie wiem czy takie tanie...25 funtow za dzinsy, ubranka za 10 itd Moze to nie sa wywrotne ceny ale wole miec kase na urlop...ktory sie zbliza wieeeelkimi krokami:-)
dzis chyba wam nie dotrzymam towarzystwa:-rofl2: bo czekam na malza - zrobilam tzatziki, kebab z baraniny i buleczki czosnkowe...hmmm ale bedzie wybornie.
hruda, zalezy gdzie i co. ja kupowalam duzo ciuszkow z Georga i po 1,2,3,5 funtow. next i GAP jest najdrozszy. w H&M tez sa fajne i mozna wychaczyc z wyprzedazy tanio.
jejku, takie pysznosci zrobilas sama? ty geniuszu kulinarny
a gdzie w PL mozna kupic baranine na kebab i jak to zrobic w domu? moj siostrzeniec jest maniakiem takiego jedzenia i ciagle mnie pyta, czy mozna zrobic w domu?
Kurde a kto regulaminy czyta? No ja nigdy...
wstyd sie przyzbnac, ale ja tez ;-)nieeeee
WITAJCIE PO 2 TYGODNIOWEJ NIEOECNOSCI!!!!!!
Wczoraj wrocilismy z Pl. Ale wypoczelam :-) Rodzice zajmowali sie Amanda, a my moglismy troche sie rozerwac. Zal bylo wyjezdzac, zegnac sie, nienawidze tego. Ale wszystko, co dobre szybko sie konczy. Czas zlecial jak mrugniecie okiem. Amanda skonczyla juz roczek, impreza byla z rodzinka. Teraz w sobote robimy male co nieco tutaj. Jak okazja to okazja. Nie moge uwierzyc, ze moje malenstwo ma juz roczek. Gada i gada, nauczyla sie mowic "cio to" "kto to" "dzidziu" "daj to" itp. Z malutkiego dzidziusia przeistoczyla sie w dziewczynke. Coraz pewniej staje tez na nozkach, ma juz 11 zabkow i moglabym tak gadac i gadac/.
Teraz na nowo przyzwyczajam sie do tutejszej codziennosci. Nie ma szans zebym nadrobila Was, mam nadzieje, ze nic zlego sie nie wydarzylo, ze wszystko u kazdej z Was w jak najlepszym porzadku. pozdrowionka
larcia, no to wspaniale! jak amanda suzo mowi:-) super sie roziwja
I dla Naszej Klavell z okazji urodzinek
Wszystkie ziomki z Twojej paki i rodzinka ślą buziaki. A do tego wielką falą z życzeniami teksty walą - super życia, spoko zdrowia, fury, chaty, kasy mrowia. Niech frajerom lata gul, jesteś trendy, jazzy i cool.
od julitki i donkat rozniez
Czy Wasze dzieci też tak strasznie płaczą ( te które jedzą nad ranem) gdy chcą jeśc. Bosiu Adaś drze japke jakbyśmy go obdzierali ze skóry. A może tak się nauczył i wie, że jak tak będzie robił to dostanie butlę. Żadnej łezki nie ma.
nie, julitka nie placze o jedzenie. ona w razie czego jest bardziej marudna.
podejrzewam, ze moja gwaizda sie oducza jesc w nocy juz kolejna noc je ok5-6 na ranem,( a przed snem 20-20.30), wiec chyba moge uznac, ze przesypia noc bez mleka, prawda? ale by bylo fajowo
a ja bylam wczoraj u fryzjera, zrobiła mi troche jasniejsze wlosy niz chciałam ale w sumie jest ok:-)
chyba wolałam wariant jak Jula się nie przemieszczała- jest ona juz teraz wszędzie ale wy same najlepiej wiecie jak to jest...
i mam prośbę do Was trzymajcie dzisiaj miedzy 10 a 11 kciuki za moja mała no i za mnie (bo nie wiem jak ja to wytrzyama)- bedzie akcja przekuwanie uszu...
oj, wiemy wiemy jak to jest
dzieki Carioca. Proszę dziewczyny
WAŻNE
Proszę głosik na Adasia
głosowanie: Wybieramy dziecko miesiąca - SIERPIEŃ - głosuj teraz! - mamacafe.pl - portal młodej mamy
zalatwione, glosik oddany:-)
WITAM Z RANA!
Wstałyśmy o 7.15 jak zwykle, Zuzia nakarmiona bawi się teraz grzecznie w łóżeczku... ja to mam z nią dobrze :-) pewnie zaraz spiąca będzie, weźmie sobie pieluszkę, smoczka i pójdzie nyny, a ja sobie leże jeszcze w piżamce w łóżku hehe i tak mi sie trudno zebrać, żeby zacząć coś robić :-( no ale zaraz se kawke walne może sie obudze... ;p
Od poniedziałku zaczynam chodzic na aerobik hihi w końcu zaczne cos robic ze soba :-) słyszałyście może o takiej dietce South Beach? Czytałam o niej wczoraj wieczorkiem i w sumie nawet spoko, ale może któraś z Was ją stosowała?
No nic buziam i ide do mojej Myszki bo słyszę jak wyrzuca książeczki z łóżeczka hehe pewnie juz jej się nudzi zajrze potem :-)
kludii, nic nie zmyslasz? zuzia jest taka grzeczna? no to masz siwtnie z nia! dlugo spi i w ogole..... moze i ja powinnam dac julitce na imie Zuzia? to byllaby grzeczniejsza, bo coreczka Luandzi tez jest spokojna
Witam
copradwa ja tv nie ogladam, ale slucham radia programu 1 i tam ostatnio 9nie dzis) mowili, ze juz huragany slabna i nawet dlatego ropa tanieje
rodzice sie o was martwia i juz, nic dziwnego
Proszę Hrudzia, tygrysku i inne dziewczyny daj głosik jak nie dałaś. I dajcie komentarz
mamacafe.pl - portal młodej mamy - Zasady na forum
na Adasia
Wybieramy dziecko miesiąca - SIERPIEŃ - głosuj teraz! - mamacafe.pl - portal młodej mamy
na Adasia
Wybieramy dziecko miesiąca - SIERPIEŃ - głosuj teraz! - mamacafe.pl - portal młodej mamy
donkat
ja nie dalam komentarza. mozna teraz dodac/ a ile razy mozna glosowac, tylko raz?Proszę Hrudzia, tygrysku i inne dziewczyny daj głosik jak nie dałaś. I dajcie komentarz
na Adasia
ja nie dalam komentarza. mozna teraz dodac/ a ile razy mozna glosowac, tylko raz?
Tylko raz i mzna dodac komentarz. poczytaj o co mnie posądzaja
reklama
donkat
Tylko raz i mzna dodac komentarz. poczytaj o co mnie posądzaja
napisalam i ja co o tym msle. ta dudunia jest jakas nadpobudliwa.
agulka, nie przejmuj sie. jesli tylko bedziesz potrzebowala, to powiedz slowo, a tak im napiszemy, ze im sie odechce. my BBony musimy sobie pomagac!!
Podziel się: