reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Przez kilka dni tu nie zaglądałam, czy byłaś u rehabilitanta i co powiedział?

napisałam do P.Zawitowskiego i on stwierdził ze generalnie z malą jest ok ze robi pewne rzeczy z opóźnieniem ale nie ona pierwsza i nie ostatnia i niedlugo powinna wszystko nadgonić...
cały czas czekam na tego 9 żeby zrobic te usg przezciemiączkowe i rownież 9 mam wizyte u neurologa i wowczas poprosze kobiete o skierowanie na rehabilitację...

od 3 dni Julia zaczęła pełzać i samodzielinie siadać- więc w końcu zaczęła się przemieszczać:-):-)

reklama
Agulka olej ją, dziwna jakaś jest. Nagonkę robisz :-), ale Adaś naprawdę najfajnieszą fotę ma.
a z innej beczki - fajny polarek ma Adaś na tym zdjęciu w podpisie.

Ostatnia edycja:
WITAM Z RANA!

Wstałyśmy o 7.15 jak zwykle, Zuzia nakarmiona bawi się teraz grzecznie w łóżeczku... ja to mam z nią dobrze :-) pewnie zaraz spiąca będzie, weźmie sobie pieluszkę, smoczka i pójdzie nyny, a ja sobie leże jeszcze w piżamce w łóżku hehe i tak mi sie trudno zebrać, żeby zacząć coś robić :-( no ale zaraz se kawke walne może sie obudze... ;p
Od poniedziałku zaczynam chodzic na aerobik hihi w końcu zaczne cos robic ze soba :-) słyszałyście może o takiej dietce South Beach? Czytałam o niej wczoraj wieczorkiem i w sumie nawet spoko, ale może któraś z Was ją stosowała?

No nic buziam i ide do mojej Myszki bo słyszę jak wyrzuca książeczki z łóżeczka hehe pewnie juz jej się nudzi :-p zajrze potem :-)

reklama
Do góry