justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Czy to jest normalne,że ze strony głównej z Album Rodzinny wchodzę na zamknięty??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wystawiłam komórki na sprzedaż i mam pytanie.
napisał do mnie gościu i zapytał za ile bym sprzedała Motorolę,bo zależy mu na czasie. Moje pytanie,czy mogę zakończyć licytację tak sobie w każdej chwili??
Czy to jest normalne,że ze strony głównej z Album Rodzinny wchodzę na zamknięty??
napisał do mnie gościu i zapytał za ile bym sprzedała Motorolę,bo zależy mu na czasie. Moje pytanie,czy mogę zakończyć licytację tak sobie w każdej chwili??
Gada i gada, nauczyla sie mowic "cio to" "kto to" "dzidziu" "daj to" itp. Z malutkiego dzidziusia przeistoczyla sie w dziewczynke.
Carioca masz kontakt z Maraniko co u niej??? Było by miło gdyby wkleiła jakieś fotki.
I dla Naszej Klavell z okazji urodzinek
Wszystkie ziomki z Twojej paki i rodzinka ślą buziaki. A do tego wielką falą z życzeniami teksty walą - super życia, spoko zdrowia, fury, chaty, kasy mrowia. Niech frajerom lata gul, jesteś trendy, jazzy i cool.
WITAJCIE PO 2 TYGODNIOWEJ NIEOECNOSCI!!!!!!
Dziewczyny przepraszam, że Wam susze głowę ale prosze , która nie zagłosowała
Dziękujemy
Carioca, Ty farciaro, tak gładko Ci poszło ze Stasiem
chyba wolałam wariant jak Jula się nie przemieszczała- jest ona juz teraz wszędzie ale wy same najlepiej wiecie jak to jest...
Rejestracja jest szybka, więc zagłosowałam Zresztą zdjęcie Adasia naprawdę najfajniejsze.