reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
I dzisiaj ja pierwsza hehe...Bartek mi wstał za wcześniej i coś marudny...czyżby ząbki...bo nie chce nic jeść oprócz picia :confused:

Wystawiłam komórki na sprzedaż i mam pytanie.
napisał do mnie gościu i zapytał za ile bym sprzedała Motorolę,bo zależy mu na czasie. Moje pytanie,czy mogę zakończyć licytację tak sobie w każdej chwili??

Możesz,oczywiście. Dogadajcie się poza aukcją i kończysz nie uzasadniając chyba dlaczego :tak: Szybko Ci poszło :tak:

Czy to jest normalne,że ze strony głównej z Album Rodzinny wchodzę na zamknięty??

Tak ponieważ masz do tego dostęp i został on tam specjalnie umieszczony przez Atru, inne użytkowniczki nie mają tam dostępu ;-)

I dla Naszej Klavell z okazji urodzinek

Wszystkie ziomki z Twojej paki i rodzinka ślą buziaki. A do tego wielką falą z życzeniami teksty walą - super życia, spoko zdrowia, fury, chaty, kasy mrowia. Niech frajerom lata gul, jesteś trendy, jazzy i cool.

06.gif

Witam. Myślałam, że będę pierwsza, ale etka jednak mnie wyprzedziła.

Klavell wszystkiego najlepszego. Dużo miłości , zdrowia, pociechy z córci i męża. Mniej problemów też Ci życzę, by więcej nikt nie wtrącała się już do Waszego życia. Bądź po prostu szczęśliwa.

Czy Wasze dzieci też tak strasznie płaczą ( te które jedzą nad ranem) gdy chcą jeśc. Bosiu Adaś drze japke jakbyśmy go obdzierali ze skóry. A może tak się nauczył i wie, że jak tak będzie robił to dostanie butlę. Żadnej łezki nie ma.

Ostatnia edycja:
napisał do mnie gościu i zapytał za ile bym sprzedała Motorolę,bo zależy mu na czasie. Moje pytanie,czy mogę zakończyć licytację tak sobie w każdej chwili??

możesz, najlepiej jak nie ma ofert kupna na tej aukcji, to nie musisz kupującym tłumaczyć że wycofujesz ofertę.

Gada i gada, nauczyla sie mowic "cio to" "kto to" "dzidziu" "daj to" itp. Z malutkiego dzidziusia przeistoczyla sie w dziewczynke.

pięknie gada! Mój Stasio na poziomie mama, tata, dadek (dziadek), baba, koko.

Carioca masz kontakt z Maraniko co u niej??? Było by miło gdyby wkleiła jakieś fotki.

No własnie ostatnio napisałam smska, ale nie odpisała. Mam nadzieje, ze wszystko ok. Wiem, ze mąż jest teraz na lądzie, więc moze gdzies wyjechali.

I dla Naszej Klavell z okazji urodzinek

Wszystkie ziomki z Twojej paki i rodzinka ślą buziaki. A do tego wielką falą z życzeniami teksty walą - super życia, spoko zdrowia, fury, chaty, kasy mrowia. Niech frajerom lata gul, jesteś trendy, jazzy i cool.

06.gif

Ale fajne życzonka.

Klaviel - stu lat w zdrówku, radości, uśmiechu, pogodzie, wśród przyjaciół. Udanych drugich staranek o dzidziusia :-)

Aha - moje dziecko jest włożone do łóżeczka na drzemkę. Nie drze twarzy, tylko pochodził w łózeczku, pogadał, teraz już się położył i lekko pod noskiem mruczy. Jak to dobrze, ze sam zasypia!
Juz widziałam oczami wyobraźni, jak w tym bujaczku kołyszę skulone 3letnie dziecko.

I ja się witam.
Maciuś robi mi jak zwykle rozpierdziel, tym razem w gazetach, ale przynajmniej zrobię w nich porządek:-)

Klavell, dużo zdrówka, szczęści i miłości, bo tylko to jest najważniejsze:-)

Carioca, Ty farciaro, tak gładko Ci poszło ze Stasiem:szok::-D:tak:

Agulka, Maciuś miał taki okres, że darł japkę przed poranną butlą, ale mu przeszło:confused::baffled::szok:

Witamy, Larcia, z powrotem na BB:tak:

Hruda, jak nocka?;-):-)

pamietaj kochana ze jesli sa juz jakies oferty to musisz je odwolac bo jak aukcjie zakonczysz to wygra najwyzsza- nie koniecznie ten gosciu....

WITAJCIE PO 2 TYGODNIOWEJ NIEOECNOSCI!!!!!!

wiwtamy witamy:-):-)
i gratulujemy wielkich postepow Amandy:tak::tak:

KLAVELL slonko wszystkiego naj naj naj :-D:-D:-D:-D
jakąś flaszeczkę musisz teraz postawić;-)

a ja bylam wczoraj u fryzjera, zrobiła mi troche jasniejsze wlosy niz chciałam ale w sumie jest ok:-)
chyba wolałam wariant jak Jula się nie przemieszczała- jest ona juz teraz wszędzie ale wy same najlepiej wiecie jak to jest...

i mam prośbę do Was trzymajcie dzisiaj miedzy 10 a 11 kciuki za moja mała no i za mnie (bo nie wiem jak ja to wytrzyama)- bedzie akcja przekuwanie uszu...

Dziewczyny przepraszam, że Wam susze głowę ale prosze , która nie zagłosowała

Dziękujemy

Rejestracja jest szybka, więc zagłosowałam :-D Zresztą zdjęcie Adasia naprawdę najfajniejsze.

Carioca, Ty farciaro, tak gładko Ci poszło ze Stasiem:szok::-D:tak:

Sama jestem w szoku naprawdę. Były dwie próby wcześniej, przy pierwszej bawił się w łózeczku do 23ciej ale nie zasnął, przy drugiej darł się pozostawiony w łóżeczku i nie mógł się uspokoić i oczywiście zmiękłam, chociaż piszą żeby być konsekwentym.

chyba wolałam wariant jak Jula się nie przemieszczała- jest ona juz teraz wszędzie ale wy same najlepiej wiecie jak to jest...

Przez kilka dni tu nie zaglądałam, czy byłaś u rehabilitanta i co powiedział?

reklama
Do góry