reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

HRUDZIA na zdrowie

a my bylysmy dzis z hanifka na zajeciach chodzic bedziemy co czwartek fajna sprawa. zajecia dla dzieci od 0-3 lat.
temat zajec BUCHSTRAT swpolne czytanie oglöadanie ksiazeczek, speiwanie, tanczenie, gry i zabawy w jezyku niemieckim typu idzie rak, wazyla myszka kaszeke itp
hani radoche miala w ogole na mnie uwagi nie zwracala tylko ganiala z innymi no i naryzowala pierwsze dzielo w swoim zyciu kilka kreseczek ale jakie sliczne :-D:-);-)

reklama
Hruda tez nie pogardzi:-p...jedna szklaneczka dla Etki, druga dla mnie. Twoje zdrowie Klavell!!!! gul gul gul...:-D

No to siup :laugh2:

No niezła jazda na tamtym forum, ale dziewczyny dzielnie stanęły w obronie za Agulką :tak: Brawo :tak: Podoba mi się to ;-)

A ja zaraz się szykuję na MOJE PIERWSZE ZEBRANIE W PRZEDSZKOLU :-)

Ok już jestem. Musiałam wyjśc, bo bym niewytrzymała.
Co za chora osoba na tym drugim forum.
DZIĘKI za głosy i wstawiennictwo. Dzielnie walczyłyście o mnie. Kiedy spotykamy się w realu to wszystkim stawiam , aż do upadłego.
Qrcze nagrodą jest jakiś mały upominek a ta walczy, jak Hrudzia napisała o Porshe ( czy jakoś tam).
Ale musiało byc jej łyso jak przeczytała co redakcja napisała.
A w dupie mam to.

Dzis tez dla relaksu odwiedziłam lumpeksik i małemu kupiła ekstra koszulę. Ale ja tak nie zaszalałam jak Monia , bo ja za 1 koszulę dałam 7 zł. hihihih

Klaudii Ty tak szybko nie uciekaj zawsze. Napiszesz co słychac i zmykasz. A o dietach to tez mamy specjalny wątek na ten temet.
hehe no bo ja rano to tak zawsze, troszke poleniu****e w łóżku, a potem jak mała zasypia to szybciutko sprzątam, potem zakupki, potem obiadek i znow jestem ale dopiero popoludniu hehe taki schemat :-D

Ja stosowalam choc nie dlugo bo mi zaparcia i cierpliwosci zabraklo. Mialam ksiazke z amerykanskimi przepisami a tam czesto pojawiaja sie takie produkty ktore u nas sa dosc rzadkie lub drogie np sere ricotta. Wolalabym polska wersje tej diety, wtedy moze mialabym wiecej zapalu. Mimo wszystko powodzenia zycze!
Dzięki Hruda! Ja właśnie słyszalam o tej diecie, że podobno bardzo skuteczna no ale nic zobaczymy :D :)

kludii, nic nie zmyslasz?:-D:-D zuzia jest taka grzeczna? no to masz siwtnie z nia! dlugo spi i w ogole..... moze i ja powinnam dac julitce na imie Zuzia?:happy: to byllaby grzeczniejsza, bo coreczka Luandzi tez jest spokojna:laugh2:
Hehe donkat nic nie zmyślam Zuzanka grzeczna jezeli chodzi o zasypianie i bawienie się... ale tak to daje popalić, przeważnie na dworze :dry:

Witaj Kludii ja też jestem mamą Zuzi i w dodatku mieszkamy dość blisko siebie ja jestem z Bielska
Witaj Luandziu :) niedośc ,że blisko mieszkamy to jeszcze nasze dzieciaczki mają tak samo na imie ;p i pewnie takie same rozrabiary hehe :D

ACHA! ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KLAVELL!!
BUZIAKI OD ZUZANNKI :*

A i dziewczynki takie pytanko do Was.. jak robicie to wielocytowanie w jedym poście?? Bo ja tak nie umie i tak się nameczyla teraz zeby Wam odpisac hehe kopiowalam i wklejalam i tak w kolko :-(

Zuzia śpi a ja ide dokąnczać obiad, bo zaraz przyjdzie głodny wilk hihi buźka:happy:

no, gwiazda po wilich bolach usnela bedac semej w pokoju! ja tylko agladalam co jaki czas, jak wrzeszczala glosniej:-D

kludii, przy kazdym poscie jest "+" , wiec czytaja posty zaznaczasz go i czytasz dalej, znow zaznaczasz, az potem wciskasz odpowiedz i wtedy wyskauja wsystkie cyctaty, ktore zaznaczylas. dobrze to wytlumaczylam?;-)ja na poczatku te maialm mase pytan do diewczyn jak sie "obsluzyc" na tym forum:-D

A wczoraj mój młody spadł z łóżka:szok: Jestem zła na siebie:wściekła/y: :wściekła/y:Durna c**a pobiegłam po pampersa do łazienki, bo zapomniałam i myślałam, że Olo zajęty zabawką przez tą sekundę nic nie zrobi. Biegnę z powrotem i słyszę huk, wzięłam go szybko na ręce, a biedaczek aż nie mógł przez chwilkę oddychać, taki płacz bez głosu, szok!! Szybko go poklepałam po pleckach i zaczął tak mocno płakać, a ja razem z nim, a ręce to tak mi latały jak w delirce.. Na szczęście ma tylko malutkiego siniaczka na policzku, bo spadł na panele i nic niepokojącego nie zauwazyłam już potem.. Ehhhh... niegdy więcej nie zostawię go choćby na sekundę:zawstydzona/y::-( ale mam wyrzuty..

shinead, nie ma chyb dZiecka, ktore by skads nie spadlo:no: wiadomo, ze nalezy zauwazac niebezpieczenstwa i starc sie unikac takich przypadkow, ale to jest nieuchronne. ile razy stoje obok julitki, a ona zrobi taki nieprzewidywalny ruch, ze sobie nabije guza, cy cos podobnego.
na szczescie wszystkie rany na julitce goja sie jak "na psie" i zaraz nie ma sladu.
ja natomiast goje sie baardzo dlugo musze lwasnie przestac drapac nogi, zeby mi sie zabliznily strupy przed weselem.:-D

a za nami dwie ciężkie noce a dziś młoda też bez humoru ale u na s na 100% winowajcą są zęby kurcze jak wyszły jej jedynki i dwójki to myślałam że będzie trochę spokoju a tu od razu trójki...Zuzka ma objawy takie jak zwykle czyli katar ,wszystko wkłada do buzi, ślini się , śpi niespokojnie i popłakuje no cóż mam nadzieję że długo to nie potrwa

oby jak najkrocej :tak:

HRUDZIA na zdrowie

a my bylysmy dzis z hanifka na zajeciach chodzic bedziemy co czwartek fajna sprawa. zajecia dla dzieci od 0-3 lat.
temat zajec BUCHSTRAT swpolne czytanie oglöadanie ksiazeczek, speiwanie, tanczenie, gry i zabawy w jezyku niemieckim typu idzie rak, wazyla myszka kaszeke itp
hani radoche miala w ogole na mnie uwagi nie zwracala tylko ganiala z innymi no i naryzowala pierwsze dzielo w swoim zyciu kilka kreseczek ale jakie sliczne :-D:-);-)

slicznie!!!!!:tak::tak::-D:-D
julitke nauczylam bazgrac patykiem po piachu:happy:

A i dziewczynki takie pytanko do Was.. jak robicie to wielocytowanie w jedym poście?? Bo ja tak nie umie i tak się nameczyla teraz zeby Wam odpisac hehe kopiowalam i wklejalam i tak w kolko :-(
hehehe kazda z nas to przerabiala, ten dylemat:-D:-p Zaznaczasz "+" po poscie ktory chcesz zacytowac ( on ci sie odznacza na czerwono) a potem klikasz "odpowiedz" i masz wszytskie posty zacytowane. Musisz tylko wciskac swoje odpowiedzi miedzy jednym [ a drugim ]. Mam nadzieje ze pomoglam. :happy:

agulka, przynajmniej dzieki tej duduni cos sie na tamtym forum dzieje :-D:-D:-D
swoja droga, to taka pi*** zepsuje ludziom humor i cala radosc z konkursu:-(

Kochana- to nie London lub Manchester. To wiocha. Z w/w jest tylko Next, zaden H&M, Gap itp...
Agulka - a w tym konkursie to jakies porshe mozna wygrac czy wycieczke na BoraBora? Bo ta dudunia i inne jakies zdesperowane:crazy::nerd::laugh2:

George ma swoje stoiska w supermarkecie Asda

wlasnie musze wystawic aukcje na allegro , bo kupilam wiecej ciuszkow po okazyjnych cenach i chce je sprzedac.:sorry2:

moze ktoras z was jest zaintersowana ubrankami dla dziewczynke lub chlopcow w roznym wieku. ubranka sa nowe, wg mnie baaardzo ladne i wszystkie firmowki (George, marks&spencer, H&m). tylko dla chlopcow w 'naszym "wieku, to raczej nie mam juz nic. dla troche starszych sa fajne.;-)

no, gwiazda po wilich bolach usnela bedac semej w pokoju! ja tylko agladalam co jaki czas, jak wrzeszczala glosniej:-D

kludii, przy kazdym poscie jest "+" , wiec czytaja posty zaznaczasz go i czytasz dalej, znow zaznaczasz, az potem wciskasz odpowiedz i wtedy wyskauja wsystkie cyctaty, ktore zaznaczylas. dobrze to wytlumaczylam?;-)ja na poczatku te maialm mase pytan do diewczyn jak sie "obsluzyc" na tym forum:-D
hehe dzięki teraz testuje czy umie :-D
hehehe kazda z nas to przerabiala, ten dylemat:-D:-p Zaznaczasz "+" po poscie ktory chcesz zacytowac ( on ci sie odznacza na czerwono) a potem klikasz "odpowiedz" i masz wszytskie posty zacytowane. Musisz tylko wciskac swoje odpowiedzi miedzy jednym [ a drugim ]. Mam nadzieje ze pomoglam. :happy:
dzieki wielkie Tobie tez :-) chyba mi sie udało hehe

reklama
je je udało się hihi :-D

Zuzka dalej spi, ja po obiadku już :-p mam jeszcze troszke czasu zeby odpocząć a popoludniu do lekarza od "spraw kobiecych" kurcze troszke sie boje :-( ostatnio bylam w tamtym roku na badaniach po porodzie :dry: no ale nic zobaczymy.... Kiedys przecież chodzilam co 2 tygodnie jak w ciazy bylam hehe:-D wiec chyba nic strasznego mnie nie czeka mam nadzieje :)

Do góry