reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
zaraz sprawdze tylko ululam mojego lobuza;-)Monia a maja inny wygląd , czy na całosci są pasy kolorowe czy postacie z bajek?
monia_l
Wrześniowe mamy'07
no Mateusz też co chwile chodzi umazany a największą frajde ma jak siedzi w kamieniach i po kryjomu prubuje skosztować jak one smakująn
mam pytanko: czy wasze dzieci po calym dniu szlaenstw na podowrku tez sa takie bruuudne? moja julitka jest czysta tylko 2razy dziennie: jak sie wykapie i rano. poza tym to ciagle sie czyms upaprze. albo jedzeniem, albo podworkiem. wieczorem o wyglada jak ostatnie dziecko stroza, mimo ze jest przebierana w ciagu dnia. jak patrze na wnuczke sasiadki, ktora wiecznie czysciutka i wychuchana, to mi wstyd tylko, ze ona nie chodzi i nie raczkuje po podworku, jak moja lobuzica.
jak jest u was?
a jakie pieluchy teraz nosza wasze dzieci? my ju zaczelysmy 5, bo 4 byly ciagle przesikiwane stwierdizlam, ze pampersy sa baardzo drogie w tych wiekszych rozmiarach, wiec czesciej uzywam Bella Happy lub Huggies
My używamy jeszcze 4 i jak narazie są jeszcze dobre
lobuz już śpi , kolacyjka zjedzona a na tych haggisah to jest tygrysek z kubusiemzaraz sprawdze tylko ululam mojego lobuza;-)
Uwaga, uwaga! Co zrobiło moje dziecko położone do łózeczka w celu samodzielnego zaśnięcia? Nie, nie darło twarzy przez pół godziny, abym w końcu usmarkanego ululała. USNĄŁ! Dla mnie to sukces nie z tej ziemi, a juz mialam pisac do superniani o poradę.
JUPI!!!
Okej Marianny mam internetowy wieczorek, buteleiczkię winka (do współy z małżem niestety), małż siakies discovery ogląda czy coś, dziecko samo zasnęło, normalnie życie jest piękne.
Co tam u Was kochanieńkie?
JUPI!!!
Okej Marianny mam internetowy wieczorek, buteleiczkię winka (do współy z małżem niestety), małż siakies discovery ogląda czy coś, dziecko samo zasnęło, normalnie życie jest piękne.
wróciła, hura
gratulacje dla dziecięcia i życze miłego wieczoru z nami.
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Gratulacje dla Stasiano i super niania ma o jedno zlecenie mniejUwaga, uwaga! Co zrobiło moje dziecko położone do łózeczka w celu samodzielnego zaśnięcia? Nie, nie darło twarzy przez pół godziny, abym w końcu usmarkanego ululała. USNĄŁ! Dla mnie to sukces nie z tej ziemi, a juz mialam pisac do superniani o poradę.
JUPI!!!
Agulka nie męczysz wkońcu ruch to zdrowie więc biegnę zobaczyćMonia sorry że tak męczę, ale czy na pupie tez są rysunki czy tylko tam przy rzepach
reklama
No tylko mi nie uciekajcie
a tak wogóle, to Atru się juz chyba dawno nie odzywała? No takich starych bebonow mi tu brakuje jak Aina, Kati, ciekawe co z weselem Harsh. Xeone sie dawno nie odzywala, ale powrocila cora marnotrawna ;-)
a tak wogóle, to Atru się juz chyba dawno nie odzywała? No takich starych bebonow mi tu brakuje jak Aina, Kati, ciekawe co z weselem Harsh. Xeone sie dawno nie odzywala, ale powrocila cora marnotrawna ;-)
Podziel się: