jestem wiedziałam że będzie porwanieale jestem cielok, dopiero sie kapnęłam,że już seriale lecą. Stawiamy się po Twarzą w twarz
reklama
jestem wiedziałam że będzie porwanie
wiedziałam, że jak tylko pokażą sie napisy to Ty sie pokażesz na BB
Wybieramy dziecko miesiąca - SIERPIEŃ - głosuj teraz! - mamacafe.pl - portal młodej mamy
witajcie kochane wieczorową porą
ja 20 min emu przyszlam z pracy:-( i nikt na mnie nie czekał :-( wszyscy śpią, dobrze ze chociaz kolacje maz robil
jutro mam wolne i na 9 rano ide do fryzjera:-) a co tam mi tez sie cos od zycia nalezy:-)
BRAWO Maciuś !!!!!! ciekawe czy sie rozpoznał:-)
HRUDZIA kochanie ja sadze ze cos sie musi "dziac" ze Stasiem- taka nagła metamorfoza.... tak jak dziewczyny stawiałabym na ząbki... trzymam kciuki za małego i za Ciebie żebyś dała radę to wytrzymać...
no to nie fajnie, chyba bym jej cos powiedziała...
co do nauki jezyków obcych to moja niunia od nas sie raczej nie nauczy- biedna ma takich niedokształconych rodziców...
ja 20 min emu przyszlam z pracy:-( i nikt na mnie nie czekał :-( wszyscy śpią, dobrze ze chociaz kolacje maz robil
jutro mam wolne i na 9 rano ide do fryzjera:-) a co tam mi tez sie cos od zycia nalezy:-)
A dziś po raz pierwszy powiedział coś sensownego: "dzidzia" patrząc na swoje zdjęcie.
BRAWO Maciuś !!!!!! ciekawe czy sie rozpoznał:-)
Ktos mi dziecko podmienil:-crazy: Zupelnie nie Stas. To ze jest niegrzeczny, jeczy, wrzeszcy itp to jedna sprawa...ale druga ze odmawia jedzenia - pluje, zwraca i oczywiscie przy tym jeczy i marudzi. On - najwiekszy zarloczek w tym gronie!!!A najgorsze jest to ze dzis, pierwszy raz w jego radosnej tworczosci omowil polowe wieczornej butli. Polowe!!! Zaczal wypluwac smoka, wiercic sie i jeczec...teraz zasnal ale obawiam sie ze zacznie budzic sie w nocy bo co to jest 150 mleka...plakac mi sie chce bo nie wiem co robic, nie poznaje go zupelnie, nie umiem na to cokolwiek poradzic...:-(Wszystkie nasze osiagniecia diably wziely...:-(
HRUDZIA kochanie ja sadze ze cos sie musi "dziac" ze Stasiem- taka nagła metamorfoza.... tak jak dziewczyny stawiałabym na ząbki... trzymam kciuki za małego i za Ciebie żebyś dała radę to wytrzymać...
U teściowej jest Mikołaj na służbie,bo szwagierka wyjechala służbowo. I babusia wozi wnusia do przedszkola 10 w jedną i 10 w drugą stronę,ale mojego Mateusza nie chce
no to nie fajnie, chyba bym jej cos powiedziała...
co do nauki jezyków obcych to moja niunia od nas sie raczej nie nauczy- biedna ma takich niedokształconych rodziców...
:-d:-d:-dwiedziałam, że jak tylko pokażą sie napisy to ty sie pokażesz na bb:-d:-d:-d
wybieramy dziecko miesiąca - sierpień - głosuj teraz! - mamacafe.pl - portal młodej mamy
Jak to nikt a BB ;-);-)witajcie kochane wieczorową porą
..
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
oglądam jeszcze kubę wojewódzkiego(oczywiście znad laptopa) jest u niego Ania Mucha,ale się odpierdoliła
No niewiadomo...ale Stas jest identycznie nieznosny jak J wraca z pracy ( jak zdazy przed polozeniem malca lulu)czy w weeknd i jak ja jestem z nim sama.Mateusz odstawia cyrki jak jest S w domu, mam wtedy pół nocki z głowy. Niestety ja tłumaczę to sobie zazdrością. Może i tobie mały chce coś powiedzieć? Nigdy nie wiadomo co roi się w tych małych główkach
Poki co stawim na zebisko ktore hop siup wylezie. Mam nadzieje, licze na to...bo nasz 9 godziny lot bedzie katorga dla calego samolotu:-crazy:
Ja nie przed TV tylko z ksiazka bo J uparl sie obejrzec jakis 'swietny' horror a ja tam dla spokoju wyobrazni swojej unikam jak ognia tego typu ekstremow brrrwszystkie przed TV to ja uciekam lulu...
dobrej nocy zycze:-)
I teraz zostalam sama...buuuu
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Witam. Znów pierwsza
Maciuś rozrabia, więc ja mam chwilkę, ale i tak zerkam co on tam psoci;-)
Powili rozkręca się z gadaniem, bo dziś jak mąż wychodził to krzyczał dadadadada, a na sam koniec tak cichutko tata
Maciuś rozrabia, więc ja mam chwilkę, ale i tak zerkam co on tam psoci;-)
Powili rozkręca się z gadaniem, bo dziś jak mąż wychodził to krzyczał dadadadada, a na sam koniec tak cichutko tata
reklama
Brawo dla Maciusia. Jeszcze troche i będziesz mówic tak jak ja do Mai : proszę nie odzywaj sie chociaż przez 5 min
Adaś już palula ( od 15 min) , chociaż wstaliśmy o 6:30
Dziś robię na obiadek leczo, właśie obrałam sparzone pomidory i zamiast dalej kończyc ten obiad to jak w necie. A co tam .Jak mama przyjedzie to zajmie się wnusiem a ja zrobie co należy
Dzięki , które głosowały na Adasia.
Wybieramy dziecko miesiąca - SIERPIEŃ - głosuj teraz! - mamacafe.pl - portal młodej mamy
Adaś już palula ( od 15 min) , chociaż wstaliśmy o 6:30
Dziś robię na obiadek leczo, właśie obrałam sparzone pomidory i zamiast dalej kończyc ten obiad to jak w necie. A co tam .Jak mama przyjedzie to zajmie się wnusiem a ja zrobie co należy
Dzięki , które głosowały na Adasia.
Podziel się: