reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
witajcie kochane wieczorową porą
ja 20 min emu przyszlam z pracy:-( i nikt na mnie nie czekał :-( wszyscy śpią, dobrze ze chociaz kolacje maz robil:happy:
jutro mam wolne i na 9 rano ide do fryzjera:-) a co tam mi tez sie cos od zycia nalezy:-)

A dziś po raz pierwszy powiedział coś sensownego: "dzidzia" patrząc na swoje zdjęcie.:laugh2:

BRAWO Maciuś !!!!!! ciekawe czy sie rozpoznał:-)

Ktos mi dziecko podmienil:-:)crazy: Zupelnie nie Stas. To ze jest niegrzeczny, jeczy, wrzeszcy itp to jedna sprawa...ale druga ze odmawia jedzenia:szok: - pluje, zwraca i oczywiscie przy tym jeczy i marudzi. On - najwiekszy zarloczek w tym gronie!!!A najgorsze jest to ze dzis, pierwszy raz w jego radosnej tworczosci omowil polowe wieczornej butli. Polowe!!! :szok:Zaczal wypluwac smoka, wiercic sie i jeczec...teraz zasnal ale obawiam sie ze zacznie budzic sie w nocy bo co to jest 150 mleka...plakac mi sie chce bo nie wiem co robic, nie poznaje go zupelnie, nie umiem na to cokolwiek poradzic...:-(Wszystkie nasze osiagniecia diably wziely...:crazy::-(

HRUDZIA kochanie ja sadze ze cos sie musi "dziac" ze Stasiem- taka nagła metamorfoza.... tak jak dziewczyny stawiałabym na ząbki... trzymam kciuki za małego i za Ciebie żebyś dała radę to wytrzymać...

U teściowej jest Mikołaj na służbie,bo szwagierka wyjechala służbowo. I babusia wozi wnusia do przedszkola 10 w jedną i 10 w drugą stronę,ale mojego Mateusza nie chce:wściekła/y::wściekła/y:

no to nie fajnie, chyba bym jej cos powiedziała...

co do nauki jezyków obcych to moja niunia od nas sie raczej nie nauczy- biedna ma takich niedokształconych rodziców...

Mateusz odstawia cyrki jak jest S w domu, mam wtedy pół nocki z głowy. Niestety ja tłumaczę to sobie zazdrością. Może i tobie mały chce coś powiedzieć? Nigdy nie wiadomo co roi się w tych małych główkach:sorry2:
No niewiadomo...ale Stas jest identycznie nieznosny jak J wraca z pracy ( jak zdazy przed polozeniem malca lulu)czy w weeknd i jak ja jestem z nim sama.
Poki co stawim na zebisko ktore hop siup wylezie. Mam nadzieje, licze na to...bo nasz 9 godziny lot bedzie katorga dla calego samolotu:-:)crazy::szok:
wszystkie przed TV to ja uciekam lulu...
dobrej nocy zycze:-)
Ja nie przed TV tylko z ksiazka bo J uparl sie obejrzec jakis 'swietny' horror a ja tam dla spokoju wyobrazni swojej unikam jak ognia tego typu ekstremow brrr

I teraz zostalam sama...buuuu

Witam. Znów pierwsza:szok::-D
Maciuś rozrabia, więc ja mam chwilkę, ale i tak zerkam co on tam psoci;-)
Powili rozkręca się z gadaniem, bo dziś jak mąż wychodził to krzyczał dadadadada, a na sam koniec tak cichutko tata:-D

reklama
Brawo dla Maciusia. Jeszcze troche i będziesz mówic tak jak ja do Mai : proszę nie odzywaj sie chociaż przez 5 min:tak:

Adaś już palula ( od 15 min) , chociaż wstaliśmy o 6:30:szok:
Dziś robię na obiadek leczo, właśie obrałam sparzone pomidory i zamiast dalej kończyc ten obiad to jak w necie. A co tam .Jak mama przyjedzie to zajmie się wnusiem a ja zrobie co należy:sorry2:

Dzięki , które głosowały na Adasia.
Wybieramy dziecko miesiąca - SIERPIEŃ - głosuj teraz! - mamacafe.pl - portal młodej mamy

Do góry