reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Dzięki dziewczyny za linka.
Mnie też takie rowerki się nie podobają, tzn według mnie nie praktyczne, ale to już każdy sam ocenia. Dlatego kupilismy mu samochód, teraz my będziemy nim kierolali ( na pilota) a później sam Adaś.
Ja mam rowerek dla Adasia po Mai taki łańcuchowy na trzech kółkach z napedem na TYLNIE koła. I dopiero za rok go wyciągnę, bo teraz i tak by nie jeździł. A Maja na nim juz sama jeździła jak miała 1,5 roczku.

reklama
Dzien dobry
Mialam wczoraj do was napisysac ale dzieciaki taki kipisz mi urzadzily ze wymieklam.Wdeplam tylko na watek o rozmiarach naszych dzidziusow.
Hruda jak nic Staskowi ida zeby u nas to samo jest zero apetytu,marudzenie i pobudki w nocy.

A musze sie pochwalic ze wkoncu mala znowu spi u siebie w lozeczku uffff.W polsce spala ze mna i tak sie przyzwyczaila.

Aha najlepsze zyczonka dla Tygryska i Luandzi.

No od teraz \postaram sie byc na bierzaco,a teraz lece nadrobic pozostale watki.

hej wam!
ostatnio wieczorami tylko was troche podczytuje,a le jakos szybko robie sie spiaca i nie ma juz sily siedziec przy kompie tym bardziej, ze widze, ze jeszcze o nirmalnej porze, to kazdy oglada jakies seriale:-D, wiec sama nie pogadam ze soba:-(

julitka am juz 2 drzemek, bo wstala dzis nieoczekiwanie o 6:szok: juz od dluzszego czasu wstaje o 7. ciekawe, czy jeszcze zdazy zaliczyc dzis 3spanie przed wieczorem:szok:

ale piekna dzis pogoda powiedizalabym nawet, ze ejst goraco:-) co bym dala, zeby bylo tak milo 14.09, gdy planujemy zrobic julitki urodzinki - ostatnio ciagle o tym mysle:zawstydzona/y:

my dzis na obiadek mamy golabki (tesciowa podrzucila:-D)

Witam. Znów pierwsza:szok::-D
Maciuś rozrabia, więc ja mam chwilkę, ale i tak zerkam co on tam psoci;-)
Powili rozkręca się z gadaniem, bo dziś jak mąż wychodził to krzyczał dadadadada, a na sam koniec tak cichutko tata:-D

oj, jak sie rozkreci, to trudno bedzie zakrecic:-D:-D

Brawo dla Maciusia. Jeszcze troche i będziesz mówic tak jak ja do Mai : proszę nie odzywaj sie chociaż przez 5 min:tak:

ja tak caly czas powtarzam P, ze jeszce bedziemy mieli dosc tej paplaniny:tak: juz teraz julitka jak sie nakreci i gada po swojemu z takimi emocjami i w ogole, to sie smieje, ze jakby umiala mowic, to by nam nagadala i jescze nakrzyczala:-D

Maciuś też dziś wcześnie padł, bo o 8:40, mimo że wstał tak jak zwykle, czyli tuż przed 6. Właśnie słyszałam jak sobie smoczka wziął, więc jeszcze trochę pośpi. Jak wstanie i zje to idziemy na zakupy, bo mam w lodówce tylko masło i olej:-D

majandra, aj ostatnio nawet swiatla nie mialam, jak sie zarowka spalila:-D:-D:szok:

Kludii - zapraszamy, zapraszamy:-)

BaBony - Znawczynie rowerkow - dobre to?
ROWEREK SKUTER dźwięk bujak duży podest NoweFV (427150755) - Aukcje internetowe Allegro

...nie jestem do konca przekonana do takiego( rowerku) prezentu dla Stasia...

ten skuter wyglada calkiem calkiem.. mnie tez nie za bardzo sie podobaja te inne zwierzakowate. ale dla dziewczynki nie ma nic lepszego. na razie nie wiem, bo chcrzestny mial niby kupowac, jednak nic nie slysze:no: najwyzej za rok kupimy juz doroslejszy rowerek:happy:

Dzien dobry
Mialam wczoraj do was napisysac ale dzieciaki taki kipisz mi urzadzily ze wymieklam.Wdeplam tylko na watek o rozmiarach naszych dzidziusow.
Hruda jak nic Staskowi ida zeby u nas to samo jest zero apetytu,marudzenie i pobudki w nocy.

A musze sie pochwalic ze wkoncu mala znowu spi u siebie w lozeczku uffff.W polsce spala ze mna i tak sie przyzwyczaila.

Aha najlepsze zyczonka dla Tygryska i Luandzi.

No od teraz \postaram sie byc na bierzaco,a teraz lece nadrobic pozostale watki.

gabids, witaj ponownie!! ponadrabaij-nie bedzie latwe i pisz co u was;-)

kludii, pisz duzo i czesto, to szybciej sie poznamy. co porabuiasz?

Donkat - my chyba tez kupimy rowerek Staskowi dopiero na 2 urodziny - wypasiony, z 3 kolami, na pedaly itp Bo autko ( jak ma Adas Agulki) mi sie nie sprawdzi. Mieszkmy w bloku wiec jak ja mu je bede trachac z gory, z nim? i co? Pojezdzi sobie na parkingu? nie, nie:no:
Gabids - hej, hej:-)

witam i ja :-)ale tylko na chwilkę:-(
mężuś w domu bo wziol wolne bo coś go grypa bierze, mnie od wczoraj gardlo też pobolewa i ciągle leci z nosa no i widze że Ola też już pociąga noskiem :wściekła/y: jak narazie tylko Mati zdrowy:tak:wlaśnie śpi:-)
musze się pochwalić bo jestem w szoku moja Ola wkońcu zaczela bawić się lalkami:szok::tak:
bylam dziś pytać się o przedszkole dla Oli ale kazali mi przyjść dopiero po 15 września ale wydaje mi się że szanse żeby się dostaka są niewielkie:-(
a jak szlam już do domku to zaszlam do ciucholandu i zaszalalam Mateuszowi 2 pary spodni, koszulkę , spodnie i torobkę dla Oli , spodnie dla siebie i kompielówki dla malego na przyszle wakacje i za wszystko zaplacilam aż 7zl:tak::-Dbyla wyprzedaż i każde ubranie bylo po1zl:-)a rzeczy naprawde super:tak::tak::tak:
Dobra lece zrobić jakiś obiadek ;-)

Hurdzia jak będziecie Stasiowi kupować rowerek dopiero za rok to polecam taki doroślejszy z dwoma kólkami + dwoma dokręcanymi po bokach:tak::tak: my wlaśnie Oli taki kupiliśmy jak miala 2 latka i bardzo szybko nauczyla się jeździć:-)

Hurdzia jak będziecie Stasiowi kupować rowerek dopiero za rok to polecam taki doroślejszy z dwoma kólkami + dwoma dokręcanymi po bokach:tak::tak: my wlaśnie Oli taki kupiliśmy jak miala 2 latka i bardzo szybko nauczyla się jeździć:-)
No taki wlasnie zamirzamy kupic. Dorosly hehe
A tak najbardziej to podobaja mi sie hulajnogi. Uwielbiam patrzec jak maluchy smigaja na nich.

reklama
monia, zaszlalas!!!:-D:-D fajnie jest kupic tyle ciuszow tak tanio, prawda?

z tymi rowerkami o jest tak, z nasze dieciw tym roku juz sie dlugo nimi nie naciesza. mogly sie urodzic w maju, prawda?:-D:-D ja mysle, ze my (jesli julitka teraz nie dotanie0 to kupimy jej wiekszy na wiosne. wtedy bedzie miala duuuuzo czasu na cieszenie sie nim i nauke jazdy:happy:

Do góry