hej wam!
ostatnio wieczorami tylko was troche podczytuje,a le jakos szybko robie sie spiaca i nie ma juz sily siedziec przy kompie tym bardziej, ze widze, ze jeszcze o nirmalnej porze, to kazdy oglada jakies seriale
, wiec sama nie pogadam ze soba:-(
julitka am juz 2 drzemek, bo wstala dzis nieoczekiwanie o 6
juz od dluzszego czasu wstaje o 7. ciekawe, czy jeszcze zdazy zaliczyc dzis 3spanie przed wieczorem
ale piekna dzis pogoda powiedizalabym nawet, ze ejst goraco:-) co bym dala, zeby bylo tak milo 14.09, gdy planujemy zrobic julitki urodzinki - ostatnio ciagle o tym mysle
my dzis na obiadek mamy golabki (tesciowa podrzucila
)
Witam. Znów pierwsza
Maciuś rozrabia, więc ja mam chwilkę, ale i tak zerkam co on tam psoci;-)
Powili rozkręca się z gadaniem, bo dziś jak mąż wychodził to krzyczał dadadadada, a na sam koniec tak cichutko tata
oj, jak sie rozkreci, to trudno bedzie zakrecic
Brawo dla Maciusia. Jeszcze troche i będziesz mówic tak jak ja do Mai : proszę nie odzywaj sie chociaż przez 5 min
ja tak caly czas powtarzam P, ze jeszce bedziemy mieli dosc tej paplaniny
juz teraz julitka jak sie nakreci i gada po swojemu z takimi emocjami i w ogole, to sie smieje, ze jakby umiala mowic, to by nam nagadala i jescze nakrzyczala
Maciuś też dziś wcześnie padł, bo o 8:40, mimo że wstał tak jak zwykle, czyli tuż przed 6. Właśnie słyszałam jak sobie smoczka wziął, więc jeszcze trochę pośpi. Jak wstanie i zje to idziemy na zakupy, bo mam w lodówce
tylko masło i olej
majandra, aj ostatnio nawet swiatla nie mialam, jak sie zarowka spalila
Kludii - zapraszamy, zapraszamy:-)
BaBony - Znawczynie rowerkow - dobre to?
ROWEREK SKUTER dźwięk bujak duży podest NoweFV (427150755) - Aukcje internetowe Allegro
...nie jestem do konca przekonana do takiego( rowerku) prezentu dla Stasia...
ten skuter wyglada calkiem calkiem.. mnie tez nie za bardzo sie podobaja te inne zwierzakowate. ale dla dziewczynki nie ma nic lepszego. na razie nie wiem, bo chcrzestny mial niby kupowac, jednak nic nie slysze
najwyzej za rok kupimy juz doroslejszy rowerek
Dzien dobry
Mialam wczoraj do was napisysac ale dzieciaki taki kipisz mi urzadzily ze wymieklam.Wdeplam tylko na watek o rozmiarach naszych dzidziusow.
Hruda jak nic Staskowi ida zeby u nas to samo jest zero apetytu,marudzenie i pobudki w nocy.
A musze sie pochwalic ze wkoncu mala znowu spi u siebie w lozeczku uffff.W polsce spala ze mna i tak sie przyzwyczaila.
Aha najlepsze zyczonka dla Tygryska i Luandzi.
No od teraz \postaram sie byc na bierzaco,a teraz lece nadrobic pozostale watki.
gabids, witaj ponownie!! ponadrabaij-nie bedzie latwe i pisz co u was;-)
kludii, pisz duzo i czesto, to szybciej sie poznamy. co porabuiasz?