reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Maciuś też dziś wcześnie padł, bo o 8:40, mimo że wstał tak jak zwykle, czyli tuż przed 6. Właśnie słyszałam jak sobie smoczka wziął, więc jeszcze trochę pośpi. Jak wstanie i zje to idziemy na zakupy, bo mam w lodówce tylko masło i olej:-D

reklama
Dzien dobry!
Majandra - brawo dla Maciusia. Stas juz tez tak mowi...ale ma-ma ani razu. Chyba jest jedynym co nie mowi ma-ma...:-:)baffled:
Agulka - widze ze Adas prowadzi...czy juz wygral?

A Stanislaw po tej nieznacznej porcji mleka spal do 8.oo:szok::-) Ulzylo mi...zobaczymy co dzien przyniesie ale stawiam ze zebiska.

Witajcie Wrześniówkowe Mamy! :-)

Jestem tu pierwszy raz :-) mam córeczkę Zuzię kończy 28 wrzesnia roczek :) widzę że prowadzicie sobie bardzo fajne forum :) miło mi będzie jak do Was dołączę ;) i będę się dzieliła z WAmi swoimi problemami i rozterkmi oraz oczywiście radosciami moimi i mojej kochanej córeczki :) pozdrawiam :happy2:

Witajcie Wrześniówkowe Mamy! :-)

Jestem tu pierwszy raz :-) mam córeczkę Zuzię kończy 28 wrzesnia roczek :) widzę że prowadzicie sobie bardzo fajne forum :) miło mi będzie jak do Was dołączę ;) i będę się dzieliła z WAmi swoimi problemami i rozterkmi oraz oczywiście radosciami moimi i mojej kochanej córeczki :) pozdrawiam :happy2:
witaj powiedz coś więcej o sobie:tak:

Iza
Piotruś chyba ma cos takiego. Sprawdza się. EDUKACYJNY DOMEK SORTER PIANINKO ODGŁOSY ZWIERZĄ (423036768) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
Hruda, ten rowerek to był nasz pierwszy wybór, ale zrezygnowaliśmy, bo ten sprzedawca ma wiele neutralnych opinii dotyczących złego pakowania towaru.

Agulka, ja dawałam linka do wodnego świata, ale ta aukcja już się skończyła. Na razie przynajmniej.

reklama
Hruda, ten rowerek to był nasz pierwszy wybór, ale zrezygnowaliśmy, bo ten sprzedawca ma wiele neutralnych opinii dotyczących złego pakowania towaru.
Wiem..zawsze mozna dziada nakrecic zeby dobrze zapakowal. Moze wtedy glowka mu zacznie pracowac...
Z calym szacunkiem ale nie podobaja mi ste te wszytskie misie, kaczuszki i liski zamontowane w tych rowerkach Bujak, jakies takie dziadowsko-komunistyczne:baffled:
Wiec pomyslalam o tunelu DUżY,SKłADANY TUNEL DO ZABAWY OD1Zł BCM (428548699) - Aukcje internetowe Allegro
...nie wiem. Jakos nie kreca mnie te wszytkie fisher price'y: szczeniaczki, krzeselka itp...a stolik juz jeden ma. Nie wiem, doprawdy...:baffled:

A moje malenstwo spi smacznie, zasnal bez jakow...moze wyjdziemy na prosta:confused::sorry2:

Do góry