donkat
Fanka BB :)
ja jestem jestem ale tylko na chilke
Tygrysku - naj naj naj lepsze zyczenia urodzinowe, 100 lat!!!!!!!!
na dluzsza, czy krotsza chwilke??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja jestem jestem ale tylko na chilke
Tygrysku - naj naj naj lepsze zyczenia urodzinowe, 100 lat!!!!!!!!
Lecę się pochwalić zakupiłam dwie bluzeczki oto one
I jeszcze jestem napalona na te dwie poniżej
luandzia- wszystkiego naj naj naj!
w pszczynie bedzie dzisiaj przepieknie my bylismy tydzien temu- byly dni pszczyny. w tym tygodniu sa dni czechowic wiec zostajemy u nas
M wrocil o 10 do domu! jakis kretyn sie spil na weselu i zrobil awanture. pobil kilkoro gosci... a na koniec uszkodzil radiowoz i tak dlugo to wszystko trwalo! czasem wspolczuje im calej tej ich papierologii...
A my dzis mielismy niewesola noc. Stas przebudzil sie w nocy, pobieglam do sypialni, pewnie ze mu sie cos snilo albo cos...patrze a on caly lezy w wymiocinach:-(. Zwrocil cale drugie sniadanie, nie obiad i podwieczorek tylko owsianke z gruszkami. Jadl ja juz tyle razy ale moze ta gruszka jakas byla podejrzana? Ale dzis ma sie dobrze...ale co sie strachu najedlismy to nasze bo widok byl makabryczny.
witam się ja dziś nie w chumorze
stała się u nas we wsi wczoraj tragedia 6 letni kolega Szymka z przedszkola wjechał rowerkiem pod mercedesa transportera szok cała miejscowość w traumie bo 2 lata temu 3 km od nas 11 latek wjechał pod jepa i zginoł na miejscu biuuuuuuuuuu dlaczego wyć mi się chce
jak na razie dziecko wczoraj zabrała śmigłowiec operowali mu główkę i brzuszek uszkodzona śledziona nerka i bóg jeden wie co jeszcze teraz jest w śpiączce i nie wiadomo co i jak wszyscy się modlą
na domiar złego jutro 1 września Szymek do przedszkola i do dentysty jest też umówiony na 17 a onn dziś od rana ma gorączkę i to taką do 40 C już trzeci raz śpi zjadł tylko jogurt nic nie chce jeść jak dostał ibum to mu zeszła ale jak lek puścił to znów jest pewnie ma gardziołko zainfekowane a dawno nic mu nie było ale ostatnio podkradał nam cole (ja mu nie pozwalam bo po 1 gazowane a po 2 to takie ofujstwo któe ja z B uwielbiamy )
i pewnie od tego
miło mi czytać że ZuzA się tak rewelacyjnie werbalnie rozwija i podtzymuję swoją teorię że albo dziecko rozwija się ruchowo alo intelektualnie obie te umiejętnośći na raz nie idą
B pojechał do pracy i będzie w nocy a ja sama z dzieciaczkami idę kończyć obiad mam rosół z kaczki francuskiej i pęczak z sosikiem z indyczych serduszek pyszotka mam jeszcze smaka na surówkę z kapustki białej marchewki i majonezikiem i sałatkę z szynką jajkiem selerem porą i kukurydzą więc muszę się sprężyć
buziaki ppapa
Luandzia i tygrysku wzystkiego najlepszego w dniu Waszego święta. Dużo miłości i szczęścia a i wygranej w Totka,
Tygrysku wiem, że daleko od siebie nie mieszkamy, ale i tak daleko...... inaczej bym wpadła na kawkę i słodkości.
Straszna historia z tym chłopcem.
A my dziś w domu, koleżamka nas odwiedziła więc czas szybko zleciał. Około 23 mają wrócic moi rodzice, zabiorą w końcu Titę ( psa) bo ciężki żywot miała z moimi dziecmi.
Jutro Maja do przedszkola, zaczyna się trochę więcej luzu. Prawda dziewczyny z dwójka dzieci?
Przeżyłam dziś szok. Podejrzałam jak moja ukochana , słodka córcia popucha Adasia, że się przewraca i .... kopie. Nogę wsadziła między szczebelkami łóżeczka i go kopała. Ja jestem w szoku, że taki szatanek w niej siedzi. Muszę bardziej jej pilnowac.
hejka!!
my dzis psedzilsimy dzien na zakupkach, u tesciow i wujka p
kupilam wreszczcie sukienke!!!:-)
Nuska, aty chyba nam nie pokazals swojej, prawda?;-)
Nie przesadzaj ona przecież nie mówi pełnymi zdaniami tylko pojedyncze słowa i to nie zawsze jak jest ktoś obcy to zazwyczaj siedzi jak zaklętahejka!!
luandzia, wpedzasz nas w kompleksy piszac jak zuzia pieknie mowi jestem zdumiona jej osiagnieciami ciesze sie, ze wakacje wam sie udaly oczywiscie nie wspomne, ze zazdroszcze dziecka tak pieknie spiacego w podrozy zuzia caly czas byla w foteliku? kurcze, przeciez to taka niewygodna pozycja bez wiercenia sie trudno wysiedziec
udanego wieczorku zycze!:-)
Witam cały dzień poza domem to dopiero tu wylądowałam ale nie długo bo zaraz mąż mnie pogoni.
Kupiliśmy Igorkowi pierwsze "prawdziwe" buty z Bartka ale ceny to oni mają no cóż ponoć pierwsze powinny być porządne. Igorek dzisiaj zrobił parę kroczków sam bez pomocy:-):-) ale widać że jeszcze się boi ale odrobina wytrwałości i będzie dobrze.
No niestety, teraz jak mąż w pracy to ja tu będę zaglądać tylko, gdy mały śpi(tak jak teraz). A ostatnio potrafi mieć tylko 1 drzemkę w dzień. Ale to wtedy,gdy pierwsza jest późno. Dziś zapowiada się, że będą 2.Majandra Ty tez powinnas nieglugo tu byc, bo mezus do szkoly pewnie zaraz wyjdzie.