reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

oj, zimno juz na dworze i unas domu tez :wściekła/y:
nie lubie, gdy tak sie robi siedze tera i jest mi chlodno. usypiajac tez sie musze wtulic w P, bo nie moge zasnac z chlodu. ten nasz dom jest dobry na upaly, anie na zimna pogode:sorry2:

reklama
majandra, chyba w tej chwili tylko my prowadzimy kacik wzjaemnje adoracji:-D a reszta towarzystwa gdzie sie podziewa??????????

i ja jest bo czekam na B

donkat a ty to masz nowy dom czy jakiś przedwojenny??? a może późny gierek ;) że taki zimny
nasz domek jest poniemiecki i za dużo w nim nie było przerabiane tzn poprzedni właściciele remontowali tylko to co konieczne nic z siebie konstrukcyjnie nie przerabiali i chwała im za to bo jak nieraz odwiedzałam sąsiadów co sobie tu i ówdzie poprzerabiali i np pozatykali jakieś dziwne wywietrzniki albo za cięzką dachówkę pozakładali i klapa bo gdzieś tam coś pękło

i ja jest bo czekam na B

donkat a ty to masz nowy dom czy jakiś przedwojenny??? a może późny gierek ;) że taki zimny
nasz domek jest poniemiecki i za dużo w nim nie było przerabiane tzn poprzedni właściciele remontowali tylko to co konieczne nic z siebie konstrukcyjnie nie przerabiali i chwała im za to bo jak nieraz odwiedzałam sąsiadów co sobie tu i ówdzie poprzerabiali i np pozatykali jakieś dziwne wywietrzniki albo za cięzką dachówkę pozakładali i klapa bo gdzieś tam coś pękło

my na razie (mam nadzieje, ze na razie) mieszkamy w domku babci P, ktory byl budowany w latach 60 systemem bardzo oszczednosciowym. nie ocieplamy go, bo nie chcemy juz tu pakowac wiecej pieniedzy, tylko wybudowac nowy jednka te plany jakos odchodza w daleka przyszlosc, bo ciagle cos staje na drodze:-(

reklama
Do góry