reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

oj dziewczyny nie zartujcie! godz 21 35 a ja sie zadnego nowego posta nie moge doczekac. nie odwracajcie sie od BB. co ja bez was zrobie!!!!!!! :szok:

reklama
ja jestem ale siedze i szukam jakiś informacji na temat tel. Samsung D900i. Może któraś z was taki posiada? bo ja jutro jadę do Plusa bo skończyla mi się umowa w mixie i mogę se wziąść nowy tel i wlaśnie zastanawiam się nad tym samsungiem:tak:
Najbardziej zależy mi żeby robil fajne zdjęcia .Co myślicie o tym tel. polecacie czy nie:confused:

wlaśnie na tych zdjęciach najbardziej mi zależy bo nasza ,,cyfrowka " niewiem czy będzie miala3 megapiksele bo jest bardzo stara ma chyba z 10 lat
a ja mam bzika na punkcie zdjęc:zawstydzona/y::rofl2:

Nasz aparat (nie w telefonie) ma 5,1. Ale mój brat ma w telefonie aparat 3,15 i robi naprawdę ładne zdjęcia, więc zakładam, że ten samsung będzie robił podobnej jakości. No i pamięć ma dużą, bo 60MB.

moj ma 3,2 i tez slaby zoom a jednak jestem z niego zadowolona. pewnie, ze to nie ta sama jakosc co z cyfrowki ale kiedys ludzie robili czarno- biale zdjecia i tez bylo git :sorry2:

reklama
Do góry