reklama
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Monia, ja mam zoom 3x, a ten samsung ma 4x, więc lepszy, ale mój brat ma 16x i nieźle zbliża. Ale to przecież nie najważniejsze. Jak chcesz mogę na zamkniętym wkleić zdjęcie z telefonu brata to zobaczysz mniej więcej jakie zdjęcia wychodzą.
Witajcie Kochane
Mam nadzieje, ze mnie jeszcze nie zapomnialyscie?!?
My tu tęskniłyśmy a Ty się pytasz czy pamiętamy:-)
No właśnie.. też słyszałam, że żelazo lepiej przyjmowac miedzy posilkami ale na ulotce jest coś innego Ja robię tak: wracam z pracy, biorę Ola na cyca, a po jakichś 15 min. podaję mu ten syropek (2,5ml) z soczkiem. Tak, że można powiedzieć, że po posiłku. Jest poprawa, więc się wchłania
A mi pediatra zwiększyła dawkę na 5 ml dziennie a i ten syropek Igor pije bez większych problemów sam otwiera buziaczka
ok spadam jakąs rybe kupic na obiadek.
Hrudzia szyld z avokado wciąż wisi a owocu jak nie ma tak nie ma. Tu w tej Czarnej dziurze nic nie dostane, w poniedzialłek jadę do Szczecinka to może tam dostanę.
dobre ale jakby nie było popatrzeć możesz
No tego juz za wiele!!!! Nad Jamajka grasuja huragnay, sztormy itp i na dniach do jej wybrzezy zbliza sie huragan o nazwie- nomen-omen - huragan Hanna!!!!!!
Czy to jakis znak? Cholera jasna....:-crazy::-szok:
Coś w tym jest skoro nawet huragan to Hanna
Wchodzic to chyba sam Prezydent Stanow Zjednoczonych moze ale pisac niezbanowany i pozalogowaniu.
Wchodzić to on sobie może tylko kto będzie chciał z nim gadać
Agulka jak ja ci zazdroszcze tych ryb i kabanosow z lososia (pychotka)!!! Po tygodni spedzonym nad morzem jeszcze bardziej tesknie do smazonych rybek i ogromnego wyboru swiezych.
Powiem Ci że blisko mi do morza ale takiego cuda nie jadłam a co do rybek to fakt pyszne świeżutkie mniam mniam
a co tu nie ma nikogo? prawie godzine i zadnego posta??? co sie dzieje? ominelo mnie cos?
Ja jestem ale jakby mnie nie było czytaj mam zamiar użyć depilatora brrrr
Hrudzia wiem jak wygląda avokado mimo, że z takiej dziury pochodzę
Tak tak wiemy szyld wisi to może i zdjęcie jest ;-);-):-):-):-)
A ja dzisiaj była u koleżanki na "tłuczeniu szkła" która zna ten zwyczaj?????
izabela352
Fanka BB :)
ja nie znam... a deBIlator brrrrr. lezy w szafce i gnije. wole sie machnac czesciej maszynka niz czekac az mi kudly na tyle urosna, ze ten sprzet bedzie w stanie je wyrwac. do tego samego wniosku doszlam w przypadku wosku.
Powiem Ci że blisko mi do morza ale takiego cuda nie jadłam a co do rybek to fakt pyszne świeżutkie mniam mniam
A ja dzisiaj była u koleżanki na "tłuczeniu szkła" która zna ten zwyczaj?????
Kabanosów tez nie jadłam
a co tłuczenia szkła - to znam ten zwyczaj
monia_l
Wrześniowe mamy'07
jeśli chodzi o ten sam co jest u nas na śląsku to ja znam a tak na poważnie u nas to najpierw stroimy klatkę przyszlej pannie mlodej a później tluczemy szklo na szczęście pod drzwiami o ten zwyczaj ci chodzi?A ja dzisiaj była u koleżanki na "tłuczeniu szkła" która zna ten zwyczaj?????
reklama
stamtąd skąd ja pochodzę tego zwyczaju nie ma, ale z męża strony tak. I nazywa sie to PORTERjeśli chodzi o ten sam co jest u nas na śląsku to ja znam a tak na poważnie u nas to najpierw stroimy klatkę przyszlej pannie mlodej a później tluczemy szklo na szczęście pod drzwiami o ten zwyczaj ci chodzi?
Podziel się: