reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Czesc dziewczyny.
Dzisiaj sie wzielam za nadrabianie zaleglosci na forum zostalo mi jakies 100 stron tylko:-):rofl2: wiec nie wiem jeszcze co tam u Was ciekawego.Ale cos mi smignelo ze Doti i Naomi w ciazy - gratuluje dziewczyny super wiaomosc.
Mysle ze juz niedlugo bede z Wami na bierzaco:-)Tymczasem wszystkim kochanym wrzesniatkom ktore mialy lub na dniach beda mialy urodzinki przesylam 1000 buziakow.

Majandra u nas tez juz 4 kupa poszla, tym razem juz byla zadka i straaaasznie smierdzaca. Moze to jakas plaga? A fuj, a fuj

Hruda placimy 820 zl za miesiac (czyli mniej niz za nianie). Niby to nie malo ale do niani nie jestem do konca przekonana, z rodziny juz nikt nie da rady zajmowac sie Patrykiem a panstwowy zlobek w naszej okolicy jest straszny.
A co do huraganu i jego nazwy - moze to dobry znak? Bedziecei sie tak dobrze bawic, ze rozniesiecie Jamajke :-D:-):tak:

Co do jedzenia to z Patrykiem jest akurat n aodwrot - buzia by mu sie nie zamykala. Nie ma potrawy, ktora mu nie smakuje - wszystko wcina ze az mu sie uszy trzesa. Nam do talerzy zawsze zaglada i nie uspokoilby sie gdybym sie znim nie podzielila. Na szczescie je tez owoce i warzywa wiec miedzy posilkami podaje mu wlasnie to a nie tuczace przekaski.

Agulka jak ja ci zazdroszcze tych ryb i kabanosow z lososia (pychotka)!!! Po tygodni spedzonym nad morzem jeszcze bardziej tesknie do smazonych rybek i ogromnego wyboru swiezych.

a ja moja łazienkę widze w kolorach ciemny brąz taka czekolada iplus jasny kremowy ale to dopiero za 1,5 roku :-(
dobra teraz to juz naprawde uciekam spac dobranoc

mi też marzy się u góry lazienka w wlaśnie tych kolorach :tak:
gabids fajnie że do nas wracasz i nie martw się te 100 stron to wcale nie jest aż tak dużo:-D:-Dnapisz co tam u was slychać, jak dzieciaczki zdrowe?
Hurdzia miejmy nadzieje że te huragany wyszaleją się przez najbliższe 10 dni a później to już będzie same sloneczko i oczywiście zero wiaterku:tak::-)
Noami mimo wszystko że to są 3 letnie chlopcy to uważaj na siebie:tak:
Xeone fajnie że znów jesteś z nami. Gratulacje dla Patryka że już chodzi, no i super że zaczeliście się budować bo co swoje to swoje...A że Patryk placze po twoim wyjściu to się nie martw to normalna reakcja dziecka gdy widzi że kochana mamusia odchodzi.Mojego brata córeczka ma 1.5 roku i przez sobote i niedziele opiekuje się nią babcia i jak jej mamusia (moja szwagierka) wychodzi to Olivka placze ale tylko przez chwilkę bo później juz zapomina i do końca dnia jest radosna więc pewnie z Patrykiem jest tak samo:tak:
Majandra a może te kupki Maciusia nie są z winy kotleta tylko może wychodzą mu nowe ząbki:sorry2::confused:
Asiu pochwal się tym,, nowym" autkiem:tak:

a jeśli chodzi o jedzenie to ja ostatnio muszę ganiać po calym domku z jedzonkiem za Mateuszkiem bo w krzeselku to już nie wysiedzi:no::-Dchyba ktoś mu tam pineski pokryjomu podklada:-D:-D:-D

witam wieczorowa pora wszystkie brunetki i nie tylko ;-) znow nie bylo mnie kilka dni i znow mam zaleglosci, ktorych nie dam rady dzisiaj nadrobic. postaram sie poczytac co tam na innych watkach i moze jeszcze tu do was zajrze :-) (jak w tym kawale o ginekologu :-D)

[/quote]
cos Iza dawno na glowenym watku nie byla. czyzby maz nadal mial wolne?;-)[/quote]
no przepraszam was strasznie ale ostatnio w dzien nie ma szans do was zajrzec a wieczorami... no maz ma wlasnie wolne. jeszcze jutro ma nocke a potem 3 tygodnie urlopu! ale mysle o was caly czas! co robie jakies zdjecie to od razu zastanawiam sie czy go nie wkleic na BB :-D a potem czasu brak i nie wklejam. czasem was podczytuje jak piotrus spi.
hruda- ja tez bylam na unijnym szkoleniu jakies 3 lata temu. i tez bede sie starala o dofinansowanie ale dopiero jak firme otworze, nie na rozruch. wole sie najpierw upewnic, ze mi to pojdzie i ze spelnie ich warunki co do okresu funkcjonowania firmy. z doswiadczenia wiem, ze nie zawsze rzeczywistosc wyglada tak jak to sobie zakladamy... moja pierwsza firma (gastronomia) dzialala ponad trzy lata (zaczynalam majac 19 lat :-p), po tym okresie uznalam, ze gra niewarta swieczki, nastepna (import roslin z zagranicy) funkcjonowala miesiac! okazalo sie, ze przewoznik ukryl przede mna polowe kosztow zeby tylko podpisac ze mna kontrakt. kolejna firma (odziez) dzialala prawie 3 lata i okazalo sie, ze to tez nie to czego szukalam. dlatego wole juz teraz dmuchac na zimne :tak:

reklama
Do góry