reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Shinead a Ty jak podajesz????

No właśnie.. też słyszałam, że żelazo lepiej przyjmowac miedzy posilkami ale na ulotce jest coś innego:baffled: Ja robię tak: wracam z pracy, biorę Ola na cyca, a po jakichś 15 min. podaję mu ten syropek (2,5ml) z soczkiem. Tak, że można powiedzieć, że po posiłku. Jest poprawa, więc się wchłania:tak:

Majandra-jabłko zawsze mi się kojarzy, że ma właściwości rozluźniające.. ale duszone..nie wiem:baffled: Tak, jak pisze Agulka jak juz to marchew lub banan, one zapierają.

Xeone-fajnie, że się odezwałaś, ja też myślałam nie raz co u Ciebie i dlaczego się nie odzywasz. Gratulacje dla kolejnego chodzącego wrześniatka!! No i super, że ruszyliście z budową, ten trud na pewno sie opłaci, bo nie ma nic wspanialszego jak własne gniazdko:tak: Wyobrażam sobie co czujesz oddając Patryczka do złobka.. To, że potem nie moze się od Ciebie odkleić, to normalka, boi się, że znowu mu uciekniesz i nadrabia zaległości. Życzę Ci dużo siły i pisz częściej:-)

reklama
Oj czułam, że napiszesz o zielonym:tak::tak::tak:

U nas dziwczyn w zielonym to od cholery i żółtym. Bo mamy ze trzy sklepy z ciuchami a tam same takie fasony i kolory. Wszystkie chciały wyglądac inaczej a teraz wyglądaja tak samo
Ano fakt - zielony jest teraz trendy:baffled::happy: Zapomnialam bo tu w Angolandii wszystkie sa na czarno lub szaro-buro, a jak kolor to tylko intensywnie rozowy. Nie wiem Agulka, nie doradzam:sorry2::zawstydzona/y:

ok spadam jakąs rybe kupic na obiadek.

Hrudzia
szyld z avokado wciąż wisi a owocu jak nie ma tak nie ma. Tu w tej Czarnej dziurze nic nie dostane, w poniedzialłek jadę do Szczecinka to może tam dostanę.

Wiem , że juz dzieci nie powinny pic mleka w nocy, ale patrzac realnie to do kiedy mogą?
Tak na prawdę to powinny przestać w nocy pić odkąd mają ząbki.

jak był w lodówce ( a wiem , że tak było) to żadnego problemu ten kotlet nie powinien przysporzyc, może Maciuś ma od czegos innego "kupawkę luźniawkę"
Chyba jednak od kotleta, bo nic innego takiego nie jadł. Znów zrobił wodnistą kupę, ale już dużo mniej. Teraz śpi, już druga drzemka dziś:szok:

Xeone, witamy córę marnotrawną:-D;-)

No tego juz za wiele!!!! Nad Jamajka grasuja huragnay, sztormy itp i na dniach do jej wybrzezy zbliza sie huragan o nazwie- nomen-omen - huragan Hanna!!!!!!:szok::szok::szok:
Czy to jakis znak? Cholera jasna....:-:)crazy::-:)szok:
Majandra - moj Stas tez dzis ma rozwolnienie. Zupelnei nie wiem po czym - moze po ichnych sloiczkach:baffled:
Agulka - to jak bedziesz z Szczecinku kup cala palete tego avocado...notabene to owoc w kolorze zielonym:happy:

Ja bym nic juz nie dawala - przeciscilo go do konca i juz. A jak bylby marudny caly dzien zaparzylabym herbatke z mieta lub dala kilka kropel espumissanu.
Z tą miętową to też nie należy szaleć,bo jeśli brzuszek to ok,ale jeśli np. wątroba, to mięta bardzo ją wtedy obciąża i nasili ból.

No tego juz za wiele!!!! Nad Jamajka grasuja huragnay, sztormy itp i na dniach do jej wybrzezy zbliza sie huragan o nazwie- nomen-omen - huragan Hanna!!!!!!:szok::szok::szok:
Nie wierzę:-D:-D:-D

Z tego co wiem(po Twoim suwaczku) to ten huragan ma tam dotrzeć za 10 dni:-D;-)
A swoją drogą, często są w takich miejscach sezony na huragany. Szkoda, że wcześniej tego nie sprawdziliście.

Cześć dziewuszki. Wpadłam was troszkę podczytywać :szok::szok:i co widzę- jakieś owoce szukają szczęścia nie tu gdzie trzeba-wrrrr na zbity pysk z nią

Oj Hrudzia to nie za ciekawie sie dzieje:no::no: ale teraz sie pogoda wyszaleje a za tydzień będzie super extra:tak::tak:
Myślałam, że więcej coś naskrobię, ale eee bo moje maleństwo sie już budzi:sorry2:

Coś mi nie pasuje. Ta cała truskaweczka(i jej klony) została zbanowana a i tak wchodzi na BB:crazy::baffled:. Chyba, że ten ban polega na tym, że wchodzić może, a pisać nie może:-D:-p:laugh2:

Maciuś zrobił już 5 kupę.:-(

reklama
Z tego co wiem(po Twoim suwaczku) to ten huragan ma tam dotrzeć za 10 dni:-D;-)
A swoją drogą, często są w takich miejscach sezony na huragany. Szkoda, że wcześniej tego nie sprawdziliście.
Sprawdzalismy co nie co ale w dobie wariact atmosferycznych taka Hanna i nad Ustka jest mozliwa:baffled:
Coś mi nie pasuje. Ta cała truskaweczka(i jej klony) została zbanowana a i tak wchodzi na BB:crazy::baffled:. Chyba, że ten ban polega na tym, że wchodzić może, a pisać nie może:-D:-p:laugh2:
Wchodzic to chyba sam Prezydent Stanow Zjednoczonych moze ale pisac niezbanowany i pozalogowaniu.:sorry2:

Do góry