reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

.

a reszta wiedzm czemu nie uczestniczy w zlocie???:-D:-D:-D

Było trzeba od razu tak po "imieniu" i o to jestem :-D:-D:-D:-D

Właśnie objadłam się pysznymi bułeczkami oczywiście cebulowe bo ja uwielbiam cebulkę :-) ktoś jeszcze się tu chwalił że lubi tylko nie pamiętam kto:-)

Donkat z tą kiecką to pewnie nie będzie łatwo wiem to po sobie mam tak samo jak Ty jak juz coś mi się podoba to niestety nie dla mnie bo np: biustu brakuje itd albo coś tam jeszcze nie tak leży.

Carioca
jakie miłe wieści gratuluję postępów Staśka , no i Staśkowi mamusi bo gdybyś nie zadbała to by tak nie było . TAk więc ogromne GRATULACJE dla obojga.

reklama
no tak ale jakos tak nie potrafię bo jak tak czekam na niego caly dzień żeby wieczorem móc se na spokojnie usiąść i pogadać to on se w najlepsze śpi a mnie ma gdzieś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przepraszal mnie ale co z tego jak i tak nie mam dziś z niego żadnego pożytku:no:

wiem bidulko, wiem i cie rozumiem. nic nie poradzimy, ze nasze chlopy, to takie dzieci nie myslace na wyrost. pewnie mowil, ze to niechcacy i nie tak mailo byc?? to standardowy tekst mojego P :-D:-D:-D

Było trzeba od razu tak po "imieniu" i o to jestem :-D:-D:-D:-D

Właśnie objadłam się pysznymi bułeczkami oczywiście cebulowe bo ja uwielbiam cebulkę :-) ktoś jeszcze się tu chwalił że lubi tylko nie pamiętam kto:-)

Donkat z tą kiecką to pewnie nie będzie łatwo wiem to po sobie mam tak samo jak Ty jak juz coś mi się podoba to niestety nie dla mnie bo np: biustu brakuje itd albo coś tam jeszcze nie tak leży.
/quote]

:-D:-D:-D:-D

ogladam teraz sukienki w necie, ale zachwycona nie jestem

ty sie objadasz a ja siedze glodna, bo o tej porze to juz jesc nie moge:crazy:

NuŚka, a Ty kiedy na to wesele? 27? Bo ja też. Ale ja sukienki nie kupuję. Idę w tej co ostatnio, bo inne towarzystwo.

Carioca, gratulacje dla Stasiulka.

Nie ja 6 września więc tydzień po Tobie my też mieliśmy już w tym roku wesele ale to ta sama rodzina Ci sami goście i wypadało kupić coś nowego . Facet ma lepiej jeden garnitur i tylko koszulę trzeba dokupić żeby pasował do całości :-D:-D:-D:-D:-D

Miałam tu wejść na chwilunie poczytać i zabrać się za prasowanie i co ...... przepadłam na dłużej a co tam jutro jest też wieczór to jutro poprasuję .

Miałam tu wejść na chwilunie poczytać i zabrać się za prasowanie i co ...... przepadłam na dłużej a co tam jutro jest też wieczór to jutro poprasuję .

swieta racja:tak:
prasowanie nie zajac, nie ucieknie:-D

ja dzis nawet placek upieklam!!! sukces, swieto i nie wiem co jescze!!
jestem lewa do pieczenia;-) to taka prosta szarlotka (p bardzo lubi). nawet zjadliwa wyszla:-D:-D

reklama
NuŚka, ja mam 27 września. Ja to chyba tylko buty nowe kupię, bo te stałe weselne już zdarte.

Ale ja jestem zakręcona przecież 27 sierpień jest jutro :-D:-D:-D:-D

Butki nowe a pewnie że tak tylko miej pod ręką stare sprawdzone bo wiesz jak to z nowymi bywa.
A właśnie mam pyatnie bo też kupiłam nowe sandałki do kiecki i zastanawiam się nad takimi wkładkami żelowymi żeby mi noga do przodu nie uciekała ? Czy któraś już coś próbowała? Jak się sprawują ?

Do góry