reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka to kiedy moge wpasc na to inko odmowej roboty???Spewnoscia kilka dziewczyn sie dolaczy do mnie.No chyba ze sie wstrzymam i poczekam na te malinowke.Rob ja szybko:tak::tak::tak:

Oj kochana ja na pewno Ci teraz nie postawię. Zapraszam jak urodzisz i skończysz karmic:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

A resztę dziewczyn zapraszam o każdej porze. W domku ściany otynkowane, okna wstawione, dach tez juz od dawna jest. W salonie rozpalimy ognisko obok kominka i obalimy te flachy.

U nas pobudka o 5:20 a myslałam, że jak dostanie w nocy butlę zagęszczoną to sobie pośpimy chociaż do 6:30 a tu DUPA:crazy::crazy::crazy:

Naprawdę posucha w postach:baffled:

Donkat chyba po upojnej nocy pozbierac się nie może:sorry2:

Hrudzia co z tym filmem, aż tak był nudny:-p:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Ale pustki:szok::szok::szok::szok:To ja sie spodziewalam ze beda juz zapisane conajmniej 2 strony.

Klavell widzialm twoj opis na NK.Czyzby Hania juz chodzila????Gratulacje:-):-):-):-)
Agulka nawet troszke na sprobwanie:(:(:(:(:(:(:(:(Ale wiesz ze winko czerwone dobrze dziala na zoladek:)Wiec taka losc mi nie zaszkodzi.:):):):):)

Mnie dzisiaj w nocy zlapaly lekkie mdlosci i mialam juz leciec sie witac z kibelkiem,ale naszczescie mi przeszlo.
Naomi juz wcina sniadanko.U nas pochmurnie i chyba nie wyjdziemy na dwor bo nie wiadomo kiedy zacznie pada:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
witam się i ja:tak::-)
Klavell gratulacje dla chodzącej już Hanifki :-)
Oraz ogromne gratulacje dla chodzącego Adasia, Stasia i pozostalych:tak::tak:
Ide poczytać na zamknięty bo jakoś jestem po tylach:zawstydzona/y:

Czesc

Izabela - smacznego sniadanka

.Ja czuje sie dobrze,bez mdlosci i witania sie z kibelkiem.Znajoma mi dzisiaj powiedziala ze jak sie dobrze czuje i nie mam zadnych objawow ciazy to moze bedzie chlopak.Oby miala racje.
Ja mialam mdlosci choc bez zwracania i jak widac na zalaczonych fotkach bez dwoch zdan Stas jest chlopcem:-p:-D

Ha! w ogole nawet nie pamietam tutulu...hehhehe znow nie moge chodzic;-):laugh2::rofl2:
Doti - buziaki rowniez przesylamy:-), wybyczcie sia tam:-)

hejka!!:-)

kurde, place rachunki i mnie serce boli! wiecei ile nam wyszlo za prad?? 160zl + 100zl przedplaty! :wściekła/y: domek maly, nas troje i tyle kasy??? podwyzka za podwyzka, wiec coz sie dziwic.
zeby tylko P mi kompa nie zmknal:no::laugh2:

Mi zostały trz flachy z Czech, spuściłam dwa tyg temu winko swojskie z balonika i jest 7 flaszek, wisniówka też się robi i jeszcze poluję na maliny, bo zrobic..... malinówke

hhmm, pachnie mi domowa gorzelnia:-D

Hej hej, ja nie zniknęłam chociaż się nie odzywałam. Tzn w sumie zniknęłam bo Was nie czytam, a teraz tylko daję znać, że wszystko ok. Jestem tu: Fundacja PROeM :-) Wypoczywamy, ale jest fajnie. No i nie mogę się rozpisać, bo mąż mi tu już mruczy: "dasz mi?" chodzi mu o komputer :baffled: jeszcze może wpadnę na chwilkę, jak nie to buziaki

ale wam dobrze:tak:
dobrze, ze wyjasnilas o co chodzi z "dasz mi" :-D:-D:szok:

Donkat przyjemnego baraszkowiania z mezem:laugh2:Moze dolaczysz do nas ciezarowek:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

U nas ok,Naomi tylko popoludniu dostala jakiegos marudzenia i ciagle by sie tulila i siedziala u mnie na kolanach.Ja czuje sie dobrze,bez mdlosci i witania sie z kibelkiem.Znajoma mi dzisiaj powiedziala ze jak sie dobrze czuje i nie mam zadnych objawow ciazy to moze bedzie chlopak.Oby miala racje.A mamie nadal nie powiedzialam ze jestem w ciazy i jak dzisiaj chwilke poklikalam z nia na gg to omijalam ten temat szerokim lukiem.Wiem ze im szybciej jej powiem tym lepiej,ale jakos chce se narazie oszczedzic nerwow,zwlaszcza ze przy ostatniej rozmowie bylo ich sporo.
Mykam luknac do ciezarowek z 2009.
Buziaki dla wszystkich.

dzieki, dzieki, ale dzidiz na razie nie bedzie. P caly czas zartuje, ze tak, ale ja sie nie dam namowic:no:

naomi, nie sugeruj sie samopoczuciem w ciazy, bo ja zadnych mdlosci, wymiotow itp nie mialam. ciagotki byly na kwasno, na slodycze nie moglam patrzec, wygladalam ponoc ladnie...a tu jest dziewczynka;-)

Oj kochana ja na pewno Ci teraz nie postawię. Zapraszam jak urodzisz i skończysz karmic:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

A resztę dziewczyn zapraszam o każdej porze. W domku ściany otynkowane, okna wstawione, dach tez juz od dawna jest. W salonie rozpalimy ognisko obok kominka i obalimy te flachy.

Donkat chyba po upojnej nocy pozbierac się nie może:sorry2:

Agulka, ale wam super, ze domek juz w takim stanie. zazdroszcze (pozytywnie):happy: wrzuc pare fotek domku- uwielbiam ogladac

a noc,hhmm, moze przemilcze. ja zawalilam: lezymy jeszcze a P mowi: slyszysz? mysz jest na strychu i cos gryzie", wiec ja sie zaczelam wsluchiwac, myslec, czy julitki ubranek nie pozera i tak sie rozkojarzylam, ze nie moglam sie w ogole skoncentrowac:-(

moze dzis mu to wynagrodze, choc pewnie wroci pozno i zmeczony, wiec znow nic z tego:sorry2:

Nuska, co do sukienki, to ja zazwyczaj nosze dlugie, bo nie jestem zadowolona z wygladu moich nog:no:
jak pisalalm, mam ochote na cos bardziej sexi. jednak pewenie skonczy sie na tym co zawsze: dluga, bez jakichs falban, prsta, bez odkrytch plecow i zbytniego dekoltu - zawsze mialam maly biust, wiec bez stanika za nic nie wyszlam.

jutro chyba skocze do miasta na rekonensans. kolezanka mi mwila, ze nic nie ma ciekawego, wiec pewnie bede musiala polowac na jakac fajna kreacje.

ja zawsze mam ten sam problem: duzo rzeczy podoba mi sie na kims, ale ja nie mam odwagi sie tak ubrac, albo nie pasuje do mojej figury:happy:

Nuska, co do sukienki, to ja zazwyczaj nosze dlugie, bo nie jestem zadowolona z wygladu moich nog:no:
jak pisalalm, mam ochote na cos bardziej sexi. jednak pewenie skonczy sie na tym co zawsze: dluga, bez jakichs falban, prsta, bez odkrytch plecow i zbytniego dekoltu - zawsze mialam maly biust, wiec bez stanika za nic nie wyszlam.

jutro chyba skocze do miasta na rekonensans. kolezanka mi mwila, ze nic nie ma ciekawego, wiec pewnie bede musiala polowac na jakac fajna kreacje.

ja zawsze mam ten sam problem: duzo rzeczy podoba mi sie na kims, ale ja nie mam odwagi sie tak ubrac, albo nie pasuje do mojej figury:happy:
A moze wyszukasz jakas z odkrytymi plecami i dekoltem az do samej...:tak::szok:A buistonosz 'zamontujesz' sobie taki przyklejany.

reklama
Dziewczyny mam pytanko.Jak sizaklada watek zamkniety????Chcemy taki zalozyc na forum kwietniowek 2009 ale nie wiem jak.Napisalam do Atruviell bo to ona zalozyla nasz ale nie wiem kiedy odpisze.Dziekuje za pomoc.

Do góry