hejka!!:-)
kurde, place rachunki i mnie serce boli! wiecei ile nam wyszlo za prad?? 160zl + 100zl przedplaty!
domek maly, nas troje i tyle kasy??? podwyzka za podwyzka, wiec coz sie dziwic.
zeby tylko P mi kompa nie zmknal
Mi zostały trz flachy z Czech, spuściłam dwa tyg temu winko swojskie z balonika i jest 7 flaszek, wisniówka też się robi i jeszcze poluję na maliny, bo zrobic..... malinówke
hhmm, pachnie mi domowa gorzelnia
Hej hej, ja nie zniknęłam chociaż się nie odzywałam. Tzn w sumie zniknęłam bo Was nie czytam, a teraz tylko daję znać, że wszystko ok. Jestem tu:
Fundacja PROeM :-) Wypoczywamy, ale jest fajnie. No i nie mogę się rozpisać, bo mąż mi tu już mruczy: "dasz mi?" chodzi mu o komputer
jeszcze może wpadnę na chwilkę, jak nie to buziaki
ale wam dobrze
dobrze, ze wyjasnilas o co chodzi z "dasz mi"
dzieki, dzieki, ale dzidiz na razie nie bedzie. P caly czas zartuje, ze tak, ale ja sie nie dam namowic
naomi, nie sugeruj sie samopoczuciem w ciazy, bo ja zadnych mdlosci, wymiotow itp nie mialam. ciagotki byly na kwasno, na slodycze nie moglam patrzec, wygladalam ponoc ladnie...a tu jest dziewczynka;-)
Agulka, ale wam super, ze domek juz w takim stanie. zazdroszcze (pozytywnie)
wrzuc pare fotek domku- uwielbiam ogladac
a noc,hhmm, moze przemilcze. ja zawalilam: lezymy jeszcze a P mowi: slyszysz? mysz jest na strychu i cos gryzie", wiec ja sie zaczelam wsluchiwac, myslec, czy julitki ubranek nie pozera i tak sie rozkojarzylam, ze nie moglam sie w ogole skoncentrowac:-(
moze dzis mu to wynagrodze, choc pewnie wroci pozno i zmeczony, wiec znow nic z tego