Wątek zamknięty zakładała etka napisz do niej.Dziewczyny mam pytanko.Jak sizaklada watek zamkniety????Chcemy taki zalozyc na forum kwietniowek 2009 ale nie wiem jak.Napisalam do Atruviell bo to ona zalozyla nasz ale nie wiem kiedy odpisze.Dziekuje za pomoc.
reklama
Naomi01
Wrześniowe mamy'07
Wątek zamknięty zakładała etka napisz do niej.
Dzieki zaraz do niej napisze.
donkat
Fanka BB :)
oj kobietki, nagana wam sie nalezy!! co to za lenistwo? tylko kilka wpisow przybylo? i znow nie bede maial z kim pogadac dzis? mam czs, bo P jescze nie wrocil z pracy,a Julitka juz spi:-)
dzieki hruda! jakaz ja jestem w niektorych tematach zacofana
nie wiedzialam, ze takie cuda istnieja
co prawda wyglada to jak implant i nie jest zbyt mile z wygladu, ale wazne, zeby spelnialo swoja funkcje
SAMONOŚNY NIEWIDOCZNY BIUSTONOSZ SILIKONOWY roz.B (417858257) - Aukcje internetowe Allegro
Przy malym biuscie podobno sie sprawdza. Moja kolezanka miala taki na sylwestra i 'dzialal' bez zarzutu.
dzieki hruda! jakaz ja jestem w niektorych tematach zacofana
nie wiedzialam, ze takie cuda istnieja
co prawda wyglada to jak implant i nie jest zbyt mile z wygladu, ale wazne, zeby spelnialo swoja funkcje
Hruda co do jego niezawodności bym się sprzeczała :/ miałam kiedyś raz tylko takie cudo na sobie i przed założeniem sukienki zleciał mi bo żem się spociła i dupa!!!! No chyba, że mialam jakieś szjstwo.
Justynka dziś dostałam ten zestawik z kamizelką. Rewelacja!!! Jak będzie jeszcze okazja kupić to polecam!!!
Justynka dziś dostałam ten zestawik z kamizelką. Rewelacja!!! Jak będzie jeszcze okazja kupić to polecam!!!
donkat
Hruda co do jego niezawodności bym się sprzeczała :/ miałam kiedyś raz tylko takie cudo na sobie i przed założeniem sukienki zleciał mi bo żem się spociła i dupa!!!! No chyba, że mialam jakieś szjstwo.
nie strasz mnie! co prawda nie wiem, czy bede potrzebowac,a le...
Carioca - wybacz ze dopiero teraz ale przeoczylam twoj post ( byl tuz przede mna) W kwesti pobudek wyciagam jeden znany mi motyw - jesc!!!!Albo kryzys asymilacyjny. Stas mial taki czarny tydzien ale potem bylo juz git, samo przeszlo...
Co do perfum...widze ze mamy podobne upodobania zapachowe:-) Wiec moze sprobujesz Wish Chopard?
carioca, myjac sie myslaalm o twoim stasiu. moze mu cos dolega: zeby, wysypka, brzuszek? julitka na ogol jest niedobra, ale nasila jej sie to, gdy wlasnie cos jej jest. wtedy wiadomo, ze dziecko potrzebuje mamy, gdy odczuwa jakis dyskomfort
nawet moja siostra juz zauwazyla taka prawidlowosc u julitki i zawsze gdy na nia narzekam, to mowi: pewnie jej cos jest, bo bez powodu nie jest taka nieznosna.
Dziękuję dziewczyny za rady, ja w zasadzie nie wiem co myslec. Stas byl zawsze bardzo ciekawski i zywotny, ale nie marudny. Teraz w sumie w ciagu dnia wszystko jest ok, ale musze byc w poblizu, kazde wyjscie do toalety to krzyk. Noce od kilku tygodni czesto mu sie zadazalo obudzic, ale teraz to wymiekam. Dzis znowu od. 12tej do 1ej nie chcial zasnac. Potem od 4tej do 5tej. Jedzenie nie pomoglo, moze to zabki. Plakal tak jakby sie czegos bal, wiec wzielam go do nas do wyrka, o tej 4tej rano obudzilo nas "łup" - oczywiscie Stasiek sprawdzal czy lata. Ale nie lata.
Biore jeszcze jedno pod uwage, cos go ostatnio troche wysypało.
Hruda - musze powachac gdzies te perfumki, bo przyznam szczerze nie znam Ale z tego co piszesz beda mi sie podobac.
Spadam, przepraszam za niesystematyczne odwiedziny, ale mam troche na glowie ostatnio.
Aha bylismy dzis u neurologa - ze Stasiem juz wszystko ok, po raz pierwszy nie wpsisala nam opoznienia ruchowego Ma jeszcze deficyt napiecia miesniowego w pleckach, jest taki chybotliwy, ale to juz pikuś.
donkat
ta wysypka moze miec znaczenie
super, ze ze Stasiem coraz lepiej:-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Aha bylismy dzis u neurologa - ze Stasiem juz wszystko ok, po raz pierwszy nie wpsisala nam opoznienia ruchowego Ma jeszcze deficyt napiecia miesniowego w pleckach, jest taki chybotliwy, ale to juz pikuś.
To supernapewno bardzo się cieszysz a masz z czego dobrze slyszec tak dobre wiadomości:-)
a ja siedze w k...a byli dziś u nas teście i D wypil z teściem po 2 piwa i jak nigdy wzielo go po tych 2 piwachi teraz śpi a ja siedzę jak dupa samaa i dobudzić się go nie idzie
donkat
To supernapewno bardzo się cieszysz a masz z czego dobrze slyszec tak dobre wiadomości:-)
a ja siedze w k...a byli dziś u nas teście i D wypil z teściem po 2 piwa i jak nigdy wzielo go po tych 2 piwachi teraz śpi a ja siedzę jak dupa samaa i dobudzić się go nie idzie
Monia, nie denerwuj sie, nie siedzisz sama, tylko z nami (chyba tylko ze mna). masz przynajmniej czas na buszowanie po necie.
co prawda moj P juz wrocil i teraz je, wiec pewnie niedlugo i ja znikne.
a reszta wiedzm czemu nie uczestniczy w zlocie???
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
no tak ale jakos tak nie potrafię bo jak tak czekam na niego caly dzień żeby wieczorem móc se na spokojnie usiąść i pogadać to on se w najlepsze śpi a mnie ma gdzieśprzepraszal mnie ale co z tego jak i tak nie mam dziś z niego żadnego pożytku
Podziel się: