reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
oj kobietki, nagana wam sie nalezy!! co to za lenistwo? tylko kilka wpisow przybylo? i znow nie bede maial z kim pogadac dzis? mam czs, bo P jescze nie wrocil z pracy,a Julitka juz spi:-)

SAMONOŚNY NIEWIDOCZNY BIUSTONOSZ SILIKONOWY roz.B (417858257) - Aukcje internetowe Allegro
Przy malym biuscie podobno sie sprawdza. Moja kolezanka miala taki na sylwestra i 'dzialal' bez zarzutu.

dzieki hruda! jakaz ja jestem w niektorych tematach zacofana:szok:
nie wiedzialam, ze takie cuda istnieja:szok:
co prawda wyglada to jak implant i nie jest zbyt mile z wygladu, ale wazne, zeby spelnialo swoja funkcje:-D

Hruda co do jego niezawodności bym się sprzeczała :/ miałam kiedyś raz tylko takie cudo na sobie i przed założeniem sukienki zleciał mi bo żem się spociła :p i dupa!!!! No chyba, że mialam jakieś szjstwo.

Justynka dziś dostałam ten zestawik z kamizelką. Rewelacja!!! Jak będzie jeszcze okazja kupić to polecam!!!

Carioca - wybacz ze dopiero teraz ale przeoczylam twoj post ( byl tuz przede mna:zawstydzona/y:) W kwesti pobudek wyciagam jeden znany mi motyw - jesc!!!!Albo kryzys asymilacyjny. Stas mial taki czarny tydzien ale potem bylo juz git, samo przeszlo...
Co do perfum...widze ze mamy podobne upodobania zapachowe:-) Wiec moze sprobujesz Wish Chopard?

carioca, myjac sie myslaalm o twoim stasiu. moze mu cos dolega: zeby, wysypka, brzuszek? julitka na ogol jest niedobra, ale nasila jej sie to, gdy wlasnie cos jej jest. wtedy wiadomo, ze dziecko potrzebuje mamy, gdy odczuwa jakis dyskomfort:happy:
nawet moja siostra juz zauwazyla taka prawidlowosc u julitki i zawsze gdy na nia narzekam, to mowi: pewnie jej cos jest, bo bez powodu nie jest taka nieznosna.

Dziękuję dziewczyny za rady, ja w zasadzie nie wiem co myslec. Stas byl zawsze bardzo ciekawski i zywotny, ale nie marudny. Teraz w sumie w ciagu dnia wszystko jest ok, ale musze byc w poblizu, kazde wyjscie do toalety to krzyk. Noce od kilku tygodni czesto mu sie zadazalo obudzic, ale teraz to wymiekam. Dzis znowu od. 12tej do 1ej nie chcial zasnac. Potem od 4tej do 5tej. Jedzenie nie pomoglo, moze to zabki. Plakal tak jakby sie czegos bal, wiec wzielam go do nas do wyrka, o tej 4tej rano obudzilo nas "łup" - oczywiscie Stasiek sprawdzal czy lata. Ale nie lata.
Biore jeszcze jedno pod uwage, cos go ostatnio troche wysypało.
Hruda - musze powachac gdzies te perfumki, bo przyznam szczerze nie znam :tak: Ale z tego co piszesz beda mi sie podobac.

Spadam, przepraszam za niesystematyczne odwiedziny, ale mam troche na glowie ostatnio.

Aha bylismy dzis u neurologa - ze Stasiem juz wszystko ok, po raz pierwszy nie wpsisala nam opoznienia ruchowego :-D Ma jeszcze deficyt napiecia miesniowego w pleckach, jest taki chybotliwy, ale to juz pikuś.

Aha bylismy dzis u neurologa - ze Stasiem juz wszystko ok, po raz pierwszy nie wpsisala nam opoznienia ruchowego :-D Ma jeszcze deficyt napiecia miesniowego w pleckach, jest taki chybotliwy, ale to juz pikuś.

To super:tak:napewno bardzo się cieszysz a masz z czego:tak: dobrze slyszec tak dobre wiadomości:-)
a ja siedze w k...a:wściekła/y: byli dziś u nas teście i D wypil z teściem po 2 piwa i jak nigdy wzielo go po tych 2 piwach:szok:i teraz śpi a ja siedzę jak dupa sama:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a i dobudzić się go nie idzie:no::wściekła/y:

To super:tak:napewno bardzo się cieszysz a masz z czego:tak: dobrze slyszec tak dobre wiadomości:-)
a ja siedze w k...a:wściekła/y: byli dziś u nas teście i D wypil z teściem po 2 piwa i jak nigdy wzielo go po tych 2 piwach:szok:i teraz śpi a ja siedzę jak dupa sama:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a i dobudzić się go nie idzie:no::wściekła/y:

Monia, nie denerwuj sie, nie siedzisz sama, tylko z nami (chyba tylko ze mna:-D:-D). masz przynajmniej czas na buszowanie po necie.

co prawda moj P juz wrocil i teraz je, wiec pewnie niedlugo i ja znikne.

a reszta wiedzm czemu nie uczestniczy w zlocie???:-D:-D:-D

reklama
no tak ale jakos tak nie potrafię bo jak tak czekam na niego caly dzień żeby wieczorem móc se na spokojnie usiąść i pogadać to on se w najlepsze śpi a mnie ma gdzieś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:przepraszal mnie ale co z tego jak i tak nie mam dziś z niego żadnego pożytku:no:

Do góry