Oj kochana...ja wiem ze moge uchodzic w tym towarzystwie za najwieksza alkoholiczke ale bez przesady...zreszta tylko cwiartka flaszki sie obstalaja jestem, a Hrudzia chyba leje te wińsko prosto do gardła, bo tak długo jej nie ma
reklama
mam nadzieję, że się nie obraziłaś jak tak to nie miałam takiego zamiaruOj kochana...ja wiem ze moge uchodzic w tym towarzystwie za najwieksza alkoholiczke ale bez przesady...zreszta tylko cwiartka flaszki sie obstala
Ja? takie zarty to ma sie rozmumiec :-):-):-)Ciezko mnie urazic...chyba ze na poziomie milosci... a w tej kwestii Agulka my chyba nie ten tego, co?;-)mam nadzieję, że się nie obraziłaś jak tak to nie miałam takiego zamiaru
nie ten tego a nawet tamtegoJa? takie zarty to ma sie rozmumiec :-):-):-)Ciezko mnie urazic...chyba ze na poziomie milosci... a w tej kwestii Agulka my chyba nie ten tego, co?;-)
doti80
Wrześniowe mamy'07
Hej hej, ja nie zniknęłam chociaż się nie odzywałam. Tzn w sumie zniknęłam bo Was nie czytam, a teraz tylko daję znać, że wszystko ok. Jestem tu: Fundacja PROeM :-) Wypoczywamy, ale jest fajnie. No i nie mogę się rozpisać, bo mąż mi tu już mruczy: "dasz mi?" chodzi mu o komputer jeszcze może wpadnę na chwilkę, jak nie to buziaki
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
A czy ja napisałam,że u nas to normalka;-)justyna, byc moze u was sa tak wysokie zarobki, ale dla mnie pensja 1500zl netto dla osoby poczatkujacej, to jest nierealne
No tak, dla chłopa pełnia szczęściaP szczesliwy, bo w koncu sex mozemy robic
Nicpoń kimnął niecałą godzinkę, zrobił porządki w łózeczku i coś cichutko się zrobiło. Czyżby był aż tak ąłskawy dla swojej mamy?
Muszę papiery i dokumenty na jutro poszykować.
Naomi01
Wrześniowe mamy'07
Donkat przyjemnego baraszkowiania z mezemMoze dolaczysz do nas ciezarowek
Agulka to kiedy moge wpasc na to inko odmowej roboty???Spewnoscia kilka dziewczyn sie dolaczy do mnie.No chyba ze sie wstrzymam i poczekam na te malinowke.Rob ja szybko
Doti jak sie czuje przyszla mamusia po raz drogi?????
U nas ok,Naomi tylko popoludniu dostala jakiegos marudzenia i ciagle by sie tulila i siedziala u mnie na kolanach.Ja czuje sie dobrze,bez mdlosci i witania sie z kibelkiem.Znajoma mi dzisiaj powiedziala ze jak sie dobrze czuje i nie mam zadnych objawow ciazy to moze bedzie chlopak.Oby miala racje.A mamie nadal nie powiedzialam ze jestem w ciazy i jak dzisiaj chwilke poklikalam z nia na gg to omijalam ten temat szerokim lukiem.Wiem ze im szybciej jej powiem tym lepiej,ale jakos chce se narazie oszczedzic nerwow,zwlaszcza ze przy ostatniej rozmowie bylo ich sporo.
Mykam luknac do ciezarowek z 2009.
Buziaki dla wszystkich.
Agulka to kiedy moge wpasc na to inko odmowej roboty???Spewnoscia kilka dziewczyn sie dolaczy do mnie.No chyba ze sie wstrzymam i poczekam na te malinowke.Rob ja szybko
Doti jak sie czuje przyszla mamusia po raz drogi?????
U nas ok,Naomi tylko popoludniu dostala jakiegos marudzenia i ciagle by sie tulila i siedziala u mnie na kolanach.Ja czuje sie dobrze,bez mdlosci i witania sie z kibelkiem.Znajoma mi dzisiaj powiedziala ze jak sie dobrze czuje i nie mam zadnych objawow ciazy to moze bedzie chlopak.Oby miala racje.A mamie nadal nie powiedzialam ze jestem w ciazy i jak dzisiaj chwilke poklikalam z nia na gg to omijalam ten temat szerokim lukiem.Wiem ze im szybciej jej powiem tym lepiej,ale jakos chce se narazie oszczedzic nerwow,zwlaszcza ze przy ostatniej rozmowie bylo ich sporo.
Mykam luknac do ciezarowek z 2009.
Buziaki dla wszystkich.
reklama
izabela352
Fanka BB :)
jestem pierwsza? o tej godzinie? no coz to witam sie tylko i pedzimy z piotrusiem na sniadanko
Podziel się: