reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Mi zostały trz flachy z Czech, spuściłam dwa tyg temu winko swojskie z balonika i jest 7 flaszek, wisniówka też się robi i jeszcze poluję na maliny, bo zrobic..... malinówke

Hej hej, ja nie zniknęłam chociaż się nie odzywałam. Tzn w sumie zniknęłam bo Was nie czytam, a teraz tylko daję znać, że wszystko ok. Jestem tu: Fundacja PROeM :-) Wypoczywamy, ale jest fajnie. No i nie mogę się rozpisać, bo mąż mi tu już mruczy: "dasz mi?" chodzi mu o komputer :baffled: jeszcze może wpadnę na chwilkę, jak nie to buziaki

justyna, byc moze u was sa tak wysokie zarobki, ale dla mnie pensja 1500zl netto dla osoby poczatkujacej, to jest nierealne:no:
A czy ja napisałam,że u nas to normalka;-)

P szczesliwy, bo w koncu sex mozemy robic:-D:-D
No tak, dla chłopa pełnia szczęścia:-D:-D
Nicpoń kimnął niecałą godzinkę, zrobił porządki w łózeczku i coś cichutko się zrobiło. Czyżby był aż tak ąłskawy dla swojej mamy?
Muszę papiery i dokumenty na jutro poszykować.

Donkat przyjemnego baraszkowiania z mezem:laugh2:Moze dolaczysz do nas ciezarowek:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Agulka to kiedy moge wpasc na to inko odmowej roboty???Spewnoscia kilka dziewczyn sie dolaczy do mnie.No chyba ze sie wstrzymam i poczekam na te malinowke.Rob ja szybko:tak::tak::tak:

Doti jak sie czuje przyszla mamusia po raz drogi?????

U nas ok,Naomi tylko popoludniu dostala jakiegos marudzenia i ciagle by sie tulila i siedziala u mnie na kolanach.Ja czuje sie dobrze,bez mdlosci i witania sie z kibelkiem.Znajoma mi dzisiaj powiedziala ze jak sie dobrze czuje i nie mam zadnych objawow ciazy to moze bedzie chlopak.Oby miala racje.A mamie nadal nie powiedzialam ze jestem w ciazy i jak dzisiaj chwilke poklikalam z nia na gg to omijalam ten temat szerokim lukiem.Wiem ze im szybciej jej powiem tym lepiej,ale jakos chce se narazie oszczedzic nerwow,zwlaszcza ze przy ostatniej rozmowie bylo ich sporo.
Mykam luknac do ciezarowek z 2009.
Buziaki dla wszystkich.

reklama
Do góry