reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

hruda, nie mysl, tylko nalej lampeczke i sie delektuj:happy:
druga poprosze dla mnie;-)

jestem du..., bo zotswailam wina, kupione an slowacji u mamy. a taka mi naropbilas ochotke:sorry2: niestety w domu nic dobrego dla mnie nie mam. jest tylko swojskie,,ale jakos mi ciezko nanwatrobie po nim. chyba ju wypilam tyle wina w zyciu, ile mi bylo przeznaczone, bo sotatnio zadko kiedy mam ochote. wczesniej nie uznawalam zadnego innego alkoholu, tylko winko. swojskie bylo the best!:tak:
teraz czesciej mnie ciagnie do piwka:-)

reklama
zapomnialam sie pochwalic, ze 27.09 mamy wesele, 04.10 drugie ( na nie nie idziemy) , a 11.10 slub kolezanki. 3 tyg pod razd imprezy:szok:

musze leciec poszukac jakiejs kiecki. ja ogolnie sie nosze skromnie i wygodnie. jednak teraz mam ochote na cos bardziej wyrazistego. zobaczymy na czym sie skoncza moje poszukiwania:sorry2:

nuska, a ty tez masz jaikes wesele, kiedy?
a kiedy i dokad lecicie na wakacje?

we srode ide do gina na przeglad, czy po wypaleniu nadzerki jest wszystko w porzadku. P szczesliwy, bo w koncu sex mozemy robic:-D:-D

mi też się weseliska chce. Dziś się dowiedziałam, że pójdziemy za rok w pażdzierniku i na pewno będzie super, bo gra orkiestra ta co była u nas. A grajki sa najważniejsze

nuska, a ty tez masz jaikes wesele, kiedy?
a kiedy i dokad lecicie na wakacje?

we srode ide do gina na przeglad, czy po wypaleniu nadzerki jest wszystko w porzadku. P szczesliwy, bo w koncu sex mozemy robic:-D:-D

Ja idę 6 września na wesele :-) mam nadziej że pójdę bo nie wiem co z małym szwagierka obiecała się nim zająć ale ona jest w końcówce ciąży i może iść rodzić ale jestem dobrej myśli że wszystko się ułoży dobrze i będziemy się bawić:-)
A na wakacje lecimy do Turcji 17 września
wracamy i na drugi dzień jest roczek małego ale przesuniemy na sobotę czyli dwa dni później natomiast trzy dni później wracam do pracy :-:)-p:rofl2::szok::-D ale jakoś będzie skoro tyle dziewczyn daje radę to i ja dam prawda :confused::-):-D

Donka
t a masz jakiś plan na sukienkę długa? krótka? bo powiem Ci że to wcale nie łatwe znaleźć coś ładnego i do tego pasującego do figury bo ja widziałam kilka ładnych kiecek ale nie dla mnie i w końcu kupiłam taką nijaką ale jeszcze najlepiej leżała a to jest też ważne.

Donkat ja mam winko chcesz:-)

reklama
Do góry