reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
a ja siedze na alegro w poszukiwaniu stolika edukacyjnego no i bardzo podoba mi się ten
Fisher Price - stolik uczący edukacyjny zajmujacy (415307266) - Aukcje internetowe Allegro
Fisher Price - stolik uczący edukacyjny zajmujacy (415307266) - Aukcje internetowe Allegro
izabela352
Fanka BB :)
a ja myslalam, ze to cos organicznegoIza to zdjęcie na Nk było robione w Ogrodzie Senatorskim w Pradze. To co było z tyłu to wapno, albo cos takiego dokładnie nie wiem , bo nie słuchałam przewodniczki( jak tu słuchac z dwójką dzieci).
A może któraś wie dokładniej ?????
nuska- ja jestem. czytalam co tam u was.
asiu- strasznie sie ciesze!!!
tygrysku- wiem o co ci chodzi z ta kasa :-(
izabela352
Fanka BB :)
a czemu sie smucisz? maz+gumki+ty= ho ho ho! (bo zapas chyba macie ;-))a mężuś wlaśnie wrócil z garażu i pewnie zaraz będe musiala kończyć:-(
Prawdziwa muzuka? Emocje? Poruszenie?;-)
YouTube - new kids - I need you
...uwaga! tylko dla wytrwalych, laski!
Ja chyba sie nie skusze na zaleglego drinka bo co bedzie jak sie Stach obudzi...patologia i tyle:-)
YouTube - new kids - I need you
...uwaga! tylko dla wytrwalych, laski!
Ja chyba sie nie skusze na zaleglego drinka bo co bedzie jak sie Stach obudzi...patologia i tyle:-)
monia_l
Wrześniowe mamy'07
a czemu sie smucisz? maz+gumki+ty= ho ho ho! (bo zapas chyba macie ;-))
zapas pewnie już będzie ale jeszcze chęci potrzebne wczoraj mialam a dziś nie więc dziś ja mu narobie ochoty a później... pójde spać
To ja chyba skorzystam z Twojej rady bo pizza już zjedzona a z kaloriami trzeba coś zrobić no nie;-)a czemu sie smucisz? maz+gumki+ty= ho ho ho! (bo zapas chyba macie ;-))
monia_l
Wrześniowe mamy'07
korzystaj korzystaj a ja ide do kuchni bo D mi przypomnial że mam jeszcze ogórki do zaprawienia a tak mi się ich nie chce już dziś robićTo ja chyba skorzystam z Twojej rady bo pizza już zjedzona a z kaloriami trzeba coś zrobić no nie;-)
reklama
tygrysek3108
Wrześniowe mamy'07
to nie rób wiesz co ja mam w planie z ogórków w tym roku zrobić pikli bo z B uwielbiamy je jeść ale nie chche mi się i nie zrywam ogórków a im starsze i większe tym lepsze
życzę udanych wieczorkó miziańskich i może u nas się coś ruszy hm może pobrykam jeszcze tylko graty wstawię do zmywarki pozmywam garnki i siup
życzę udanych wieczorkó miziańskich i może u nas się coś ruszy hm może pobrykam jeszcze tylko graty wstawię do zmywarki pozmywam garnki i siup
Podziel się: