reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

:no::no::no:nieladnie!
najpierw mnie zaprasza, a potem ucieka:-(
A przyszła moja siostra więc wypiłyśmy kawkę w realu ale o tobie myślałam;-)
Przyszła moja siostra a ja do niej mówię siadaj...... "ja się tylko pożegnam" chodziło mi o BB a ona tak dziwnie na mnie opatrzyła:-D:-D:-D:-D:-D

Hop hop dziewczyny gdzie jesteście ??? Wszystkie oglądają Sopot festiwal????

A mnie jutro czeka ciężki dzień a mianowicie jadę szukać kreacji na wesele (idziemy 6 września) a najgorsze jest to że ja nawet nie mam pomysłu co chcę :baffled::sorry2::rofl2::confused::confused:

reklama
d ja zazwyczaj nie pozwalam na późną drzemkę i robię wszystko żeby mała jak najdłużej nie zasneła, ide na spacer jemy jakieś owocki, małe żelowe cukiereczki (2-3 przeciwniczki słodyczy) próbuję jej czytać, bawimy się piłką wszystko zależy od mojego nastroju i od pogody i np. jak dziś jest 18 40 a mała już śpi i wiem że będzie spała conajmniej do 6 30

ja mam zwykłe krzesełko drewniane do karmienia i chociaż te waszę są ładne nowe i mają tyle funkcji to jakoś takie z drewna ma swój urok i potem będzie krzesełko i stoliczek a takie nowoczesne już tej funkcji nie ma
piotrus tez nie spi popoludniu (wczesniej ma dwie drzemki). za to jak padnie o 19 to spi czasem do 8 rano :-)
krzeselko kupilismy plastikowe ze wzgledu na to, ze wydawalo mi sie bezpieczniejsze (ostatnio np karmilam piotrusia u kuzynki w drewnianym i caly czas balam sie, ze mi z niego wyjdzie). ale jest bez zadnych bajerow. szukalismy najtanszego i najmniej skomplikowanego.
ok, lece czytac reszte. ale mam zaleglosci!!! :szok:

Hop hop dziewczyny gdzie jesteście ??? Wszystkie oglądają Sopot festiwal????
wlasnie przelaczylam te zanade..moze nie jestem malomanem ale wg mnie muzyka musi cos wnosic, cos poruszac..a nie tylko nieskie emocje:baffled:, a artysta musi byc artysta przez duze A...ale to moje zdanie.
Poruszyl mnie tylko makijaz Dody - zielono-czarny...i dzis podobnie umalowalam moje przyjaciolke...miodzio:laugh2:

wlasnie przelaczylam te zanade..moze nie jestem malomanem ale wg mnie muzyka musi cos wnosic, cos poruszac..a nie tylko nieskie emocje:baffled:, a artysta musi byc artysta przez duze A...ale to moje zdanie.
Poruszyl mnie tylko makijaz Dody - zielono-czarny...i dzis podobnie umalowalam moje przyjaciolke...miodzio:laugh2:

Jak ja jej zazdroszczę {tzn Twojej przyjaciółce że ma Cię tak blisko} ja też bym tak chciała:tak::tak::tak:

A co do festiwalu nie podobał Ci się zespół "Ich Troje" ....... :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ja myślałam że oni już zniknęli z rynku muzycznego a tu taka NIESPODZiANKA:-p:baffled::-D:-D:-D:-D

Mąż dzisiaj postanowił zrobic romantyczną kolację krewetki na masełku suszoe pomidory itd czyżby nie wiedział że mam @:baffled: ciekawe co kombinuje :-):-):-)

mniamniuśnie się zapowiada
mój mąż właśnie poleciał po pizze wiem nie zdrowo i do tego ta późna pora ale jak mi się tak chce jeść:zawstydzona/y::-p:-):-)

czy ja tu jestem sama????? Widzę że się lampki świecą na zielono co robicie???? Taka ciekawska jestem:-):-)
oczywiście wiem że u Luandzi to się będzie działo;-):-):-) kolacyjka itd... moja droga @ to Ty się dzisiaj nie wykręcisz:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Iza to zdjęcie na Nk było robione w Ogrodzie Senatorskim w Pradze. To co było z tyłu to wapno, albo cos takiego dokładnie nie wiem , bo nie słuchałam przewodniczki( jak tu słuchac z dwójką dzieci).
A może któraś wie dokładniej ?????

Do góry