luandzia1
Entuzjast(k)a
a masz jakiś dobry przepis bo ja też mam trochę przerośniętych ogórków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boshe jak ja sie kochałam w tych chłopakach. pół pokoju miałam ponaklejane plakatami z nimi , bo drugie pół zajmował mój brat.Prawdziwa muzuka? Emocje? Poruszenie?;-)
YouTube - new kids - I need you
...uwaga! tylko dla wytrwalych, laski!
Ja chyba sie nie skusze na zaleglego drinka bo co bedzie jak sie Stach obudzi...patologia i tyle:-)
witajcie moje kochane mamuśki :-):-):-)
troche mnie nie było i mam zaległości nie do odrobienia:-(
zrobiłam sobie taki mini urlopik i pojechała z Julia na 3 dni do Szklarskiej.... no i muszę Wam napisać, że nie pojechałyśmy same.... P również się z nami zabrał... juz tak od 2 tyg spędzaliśmy dużo czasu ze sobą no i chyba znów jesteśmy razem.... tzn nie chyba , ustaliliśmy że damy sobie jeszcze jedna szanse- poprawimy nasze błędy..
co do Juli to nadal nie raczkuje ( i już myślę, że nie będzie) i nie chodzi ,nawet sama nie stanie przy meblach:-( ale nie panikuje bo już dosyć mi lekarze nagadali że każde dziecko ma swoje tępo:-)
Ja też mam takie z Ikei jako drugie krzesełko na wyjazdy i dla mojej mamy do domu. Uważam że jest bardo fajne: małe, łatwe do czyszczenia, sprawdza się.Kasia - fajne krzeselko, ja kupilam w Ikei takie proste, ale zaluje bo te inne maja tyle opcji. Ale juz nie bede drugiego kupowac, trodno.
Powodzenia w szukaniu. Ja mam podobnie z ubraniami że nie wiem czego chcę. Powinnam coś pokupować do szafy ale wyjścia na zakupy najczęściej kończą się albo kupnem niczego albo dżinsów i zwykłej koszulki. A potem jak się chcę fajnie ale na luzie ubrać to nie mam w coA mnie jutro czeka ciężki dzień a mianowicie jadę szukać kreacji na wesele (idziemy 6 września) a najgorsze jest to że ja nawet nie mam pomysłu co chcę
A przyszła moja siostra więc wypiłyśmy kawkę w realu ale o tobie myślałam;-)
Przyszła moja siostra a ja do niej mówię siadaj...... "ja się tylko pożegnam" chodziło mi o BB a ona tak dziwnie na mnie opatrzyła
A mnie jutro czeka ciężki dzień a mianowicie jadę szukać kreacji na wesele (idziemy 6 września) a najgorsze jest to że ja nawet nie mam pomysłu co chcę
wlasnie przelaczylam te zanade..moze nie jestem malomanem ale wg mnie muzyka musi cos wnosic, cos poruszac..a nie tylko nieskie emocje, a artysta musi byc artysta przez duze A...ale to moje zdanie.
Poruszyl mnie tylko makijaz Dody - zielono-czarny...i dzis podobnie umalowalam moje przyjaciolke...miodzio[/quote]
widzisz, kazdy znajdzie cos dla siebie
Mąż dzisiaj postanowił zrobic romantyczną kolację krewetki na masełku suszoe pomidory itd czyżby nie wiedział że mam @ ciekawe co kombinuje :-):-):-)
no i co, domagal sie czegos w zamian??
a ja siedze na alegro w poszukiwaniu stolika edukacyjnego no i bardzo podoba mi się ten
Fisher Price - stolik uczący edukacyjny zajmujacy (415307266) - Aukcje internetowe Allegro
monia fajny ten stolik. zaintrygowal i mnie
a my mamy tez drewniane krzeselko do karmienia. mnie sie podoba. te plastikowe wydaja mi sie byc takie potezne i zajmujace duzo mijesca. a wasze maluchy siedza spokojnie wkrzeselkach? julitka po jakims czasie wstaje i chce wychodzic:-(