reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
no dobra ja już zmykam Dobranoc:tak:
aha i nie piszcie już za dużo żeby nie bylo jutro za wiele do czytania bo wiecie że sobota i czasu dużo mniej;-):-D (trzeba wszystko posprzątać)
a i ogórki jednak zrobie bo nie ma ich az tak dużo więc nie jest tak źle:tak:

Prawdziwa muzuka? Emocje? Poruszenie?;-):-D:rofl2:
YouTube - new kids - I need you
...uwaga! tylko dla wytrwalych, laski!
Ja chyba sie nie skusze na zaleglego drinka bo co bedzie jak sie Stach obudzi...patologia i tyle:baffled::szok::-)
Boshe jak ja sie kochałam w tych chłopakach. pół pokoju miałam ponaklejane plakatami z nimi , bo drugie pół zajmował mój brat.

Dzien doberek
Witam i znikam bo dzis do rodzicow pomykam:-)
... i makijaze kolejne czynic hehehe
No ale w koncu mieisiac slubow i wesel.
Agulka - ha! wiedzialam ze porusze "starsze" BaBony...ja mialam obsesje na punkcie nkotb...ale dzis widze jakich niskisch lotow byla ta muzyka

Stasiek, zgodnie z umawa spal cala noc, ufff
Do wieczorka :rofl2:

NKOB to koncowka mojej podstawowki, w liceum fascynowal mnie rozneglizowany Marky Mark, to brat ktoregos z New Kidsow.
A wczoraj na festiwalu sopockim byl Papa Dance, wielki mam do nich sentyment, ale obiektywnie musze przyznac, ze nie do sluchania ta ich nowa muzyka. A szalony Wisniewski chyba wyczul nisze w muzyce dance, bo zmienil image. Koniec wycharkiwanych pseudoballad.

Tez zmykam do sprzatania.

JA też się witam i zmykam
Trzymajcie kciuki jadę szukać jakiejś kiecki na wesele a tak mi się nie chce buuuu

Witajcie a ja z rana chodzę jak z bombom w kieszeni. j tak mnie wku***ł , że aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Poszło o głupie drzwi, a konkretnie kto je otworzył, ba ja minutę wcześniej zamknęłam, by mały nie zwiał do piwnicy.. Wojna na całego. Jak tata przyjechał po J i jechali na budowę to powiedziałam, że tam jest łóżko i woda i prąd więc może nie wracac.

oki dziś idę do bratówki na spóźnione urodziny ( 30) pamiętacie, że kiedyś zapomniała klucza i kawki się nie napiłam, bo nie miała jak dostac się do domu po pracy.

witajcie moje kochane mamuśki :-):-):-)
troche mnie nie było i mam zaległości nie do odrobienia:-(
zrobiłam sobie taki mini urlopik i pojechała z Julia na 3 dni do Szklarskiej.... no i muszę Wam napisać, że nie pojechałyśmy same.... P również się z nami zabrał... juz tak od 2 tyg spędzaliśmy dużo czasu ze sobą no i chyba znów jesteśmy razem.... tzn nie chyba , ustaliliśmy że damy sobie jeszcze jedna szanse- poprawimy nasze błędy..
co do Juli to nadal nie raczkuje ( i już myślę, że nie będzie) i nie chodzi ,nawet sama nie stanie przy meblach:-( ale nie panikuje bo już dosyć mi lekarze nagadali że każde dziecko ma swoje tępo:-)

Asiek, super że u Was dobrze, tak się zastanawiałam co u Ciebie. Życzę powodzenia w pracy nad związkiem. Mi kiedyś moja mama dała receptę na dobry związek: szacunek, szacunek, szacunek i dobre wychowanie, no i oczywiście chęci. To paliwo miłości :-)

Kasia - fajne krzeselko, ja kupilam w Ikei takie proste, ale zaluje bo te inne maja tyle opcji. Ale juz nie bede drugiego kupowac, trodno.
Ja też mam takie z Ikei jako drugie krzesełko na wyjazdy i dla mojej mamy do domu. Uważam że jest bardo fajne: małe, łatwe do czyszczenia, sprawdza się.
A wiesz, Carioca, jechałam z autem z wakacji we wtorek i zauważyłam na przyczepie kempingowej napis "CARIOCA". No i strasznie się zaczęłam zastanawiać skąd ja znam to słowo. Dopiero wczoraj mnie olśniło, że to TY :tak::-D:-D

A mnie jutro czeka ciężki dzień a mianowicie jadę szukać kreacji na wesele (idziemy 6 września) a najgorsze jest to że ja nawet nie mam pomysłu co chcę :baffled::sorry2::rofl2::confused::confused:
Powodzenia w szukaniu. Ja mam podobnie z ubraniami że nie wiem czego chcę. Powinnam coś pokupować do szafy ale wyjścia na zakupy najczęściej kończą się albo kupnem niczego albo dżinsów i zwykłej koszulki. A potem jak się chcę fajnie ale na luzie ubrać to nie mam w co :wściekła/y:

A teraz szybka relacja z urlopu:
Byliśmy tydzień w Cisowie koło Darłowa w fajnym domu "Widnokrąg". Znajomi super, pogoda fantastyczna, aż do soboty lampa, miejsce odludne, ale miało to swój urok. I wszystko byłoby OK gdyby nie totalnie bezczelna właścicielka domu.
Od początku gdy tylko ktoś ważył się coś skomentować nie po jej myśli (np że trzeba by posprzątać wspólną część pensjonatu - kuchnię i salon; albo że przydałaby się mikrofalówka zamiast zmywarki - normalne, nie pretensjonalne uwagi) - dostawał pyskówkę i już był ten zły z "wątami". To się dało wytrzymać, śmialiśmy się z niej.
Ale jednej nocy urządziła wraz z rezydentem we wspólnym salonie imprezę alkoholową. Byli tam obecni ludzie tylko z jednego pokoju, z pozostałych 7 wszyscy przychodzili ich uciszać, bo było słychać ich wrzaski i śmiechy i każde słowo. Jak mój P poszedł uciszyć, bo mały śpi, to na niego nabluzgano, a potem przez kolejne 3 godziny słyszeliśmy jak się nas obgaduje.
Najpierw się wkurzyliśmy, a potem postanowiliśmy stamtąd wiać 2 dni przed terminem. Rano się spakowaliśmy i jak się skacowana p. Grażynka obudziła, P do niej poszedł z informacją, że nie jesteśmy do takich imprez przyzwyczajeni i wyjeżdżamy. Na to ona odparła, że nie jest przyzwyczajona do takich gości... :baffled: Czyli jak ktoś chce spokojnie spędzić wakacje z dziećmi i się wyspać to nie u niej. U niej to raczej melina. Na szczęście oddała nam kasę za dwa dni i pojechaliśmy sobie do Wrocławia. No i luzik :-)
W każdym razie pensjonatu nie polecam. Znacie jakieś strony gdzie można opiniować pensjonaty?

hej kobietki!!

julitka wczoraj poszla spac o 22, nie bylo tak zle. ja czaeem probuje jej nie robic popoludniowej drzemki, lae to zalezy od tego o ktroej wstanie z pierwszej. niestety julitka jak by poszla spac ok.19, to to by byla dla niej drzemka i wstalaby za pol godz zadowlona iw yspana-hahahaha!:-D:-D

przyjechala do nas siostra z synem i pobeda do poniedzialku:-) mam troche wolnego teraz na BB;-)

A przyszła moja siostra więc wypiłyśmy kawkę w realu ale o tobie myślałam;-)
Przyszła moja siostra a ja do niej mówię siadaj...... "ja się tylko pożegnam" chodziło mi o BB a ona tak dziwnie na mnie opatrzyła:-D:-D:-D:-D:-D

A mnie jutro czeka ciężki dzień a mianowicie jadę szukać kreacji na wesele (idziemy 6 września) a najgorsze jest to że ja nawet nie mam pomysłu co chcę :baffled::sorry2::rofl2::confused::confused:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

mnie chyba tez czeka wybieranie kiecki na wesele, jesli P zechce na nie pojsc, bo jak na razie mowi "nie".
pochodzisz po sklepach, to od razu cie na cos natchnie:tak:

wlasnie przelaczylam te zanade..moze nie jestem malomanem ale wg mnie muzyka musi cos wnosic, cos poruszac..a nie tylko nieskie emocje:baffled:, a artysta musi byc artysta przez duze A...ale to moje zdanie.
Poruszyl mnie tylko makijaz Dody - zielono-czarny...i dzis podobnie umalowalam moje przyjaciolke...miodzio:laugh2:[/quote]

widzisz, kazdy znajdzie cos dla siebie:-D:-D

Mąż dzisiaj postanowił zrobic romantyczną kolację krewetki na masełku suszoe pomidory itd czyżby nie wiedział że mam @:baffled: ciekawe co kombinuje :-):-):-)

no i co, domagal sie czegos w zamian??:szok:

a ja siedze na alegro w poszukiwaniu stolika edukacyjnego no i bardzo podoba mi się ten
Fisher Price - stolik uczący edukacyjny zajmujacy (415307266) - Aukcje internetowe Allegro

monia fajny ten stolik. zaintrygowal i mnie:sorry2:

a my mamy tez drewniane krzeselko do karmienia. mnie sie podoba. te plastikowe wydaja mi sie byc takie potezne i zajmujace duzo mijesca. a wasze maluchy siedza spokojnie wkrzeselkach? julitka po jakims czasie wstaje i chce wychodzic:-(

reklama
doti, ale jazda!!! niezla baba!!!
no i powiedzcie mi, jak tacy ludzie prowadza swoj biznes i na tym wychodza? w tych czasach,. gdy jest taka konkurencja???:szok::crazy:

Do góry