reklama
hruda ale sie usmialam...ulubione powiedzonko mojego M to ":chocby skaly sraly..." hehe
Jesli dotrzemy do Gdanska to bedzie to ok 29sierpnia. 2 wrzesnia spowrotem lecimy do siebie.
A co do kapieli, to ja zawsze szykuje wanne, a reszte robi M. Myje ja i potem tylko pomagam mu wyjac mandy z wanny, a on zajmuje sie kremowaniem, ubieraniem itp. I zawsze na noc on ja karmi.
Kupilam sobie 2 piwka i winko...co pierwszE?
Jesli dotrzemy do Gdanska to bedzie to ok 29sierpnia. 2 wrzesnia spowrotem lecimy do siebie.
A co do kapieli, to ja zawsze szykuje wanne, a reszte robi M. Myje ja i potem tylko pomagam mu wyjac mandy z wanny, a on zajmuje sie kremowaniem, ubieraniem itp. I zawsze na noc on ja karmi.
No właśnie, powinnam już iść spać, bo raniutko jadę do promotora Ale wciągnęłam się wczytanie na Niemowlakach o herbatkach i obiadkach. Kontrowersyjne niektóre wypowiedzi są i czasem nie wyrabiam i muszę odpisać;-)
JAk ty dajesz radę zaglądać jeszcze na inne wątki ja ledwo ogarniam wrześniówki a na inne brak czasu. Podziwiam.
hruda ale sie usmialam...ulubione powiedzonko mojego M to ":chocby skaly sraly..." hehe
Może być piwko nie będziesz osamotniona ja też mam Corona z cytrynka mniam mniam. Wypije i idę lulku:-)
moze to powiedzonkeo regionalne?...ale skal tu u nas jak na lekarstowohruda ale sie usmialam...ulubione powiedzonko mojego M to ":chocby skaly sraly..." hehe
Proponuje zaczac od wina...ja juz koncze flaszke:-(...ale mecze ja od kilku dni jakby co...
Gabids - witaj noca!winko?
reklama
Witam serdecznie.
Wybaczcie, ale nie ogarnę wszystkiego co żeście nastukały przez moją nieobecnośc.
Mam nadzieję, że dzieciaczki zdrowe i robią postępy.
U nas wypad bardzo udany, deszcz padał tylko jeden dzień , więc pogoda dopisała.
Adasiowi przebiły się dwa kolejne ząbki, na razie kreseczki, ale już są
Padam na pysk, bo dwie godziny temu wróciliśmy, więc zmykam do łóżeczka.
A dodam jeszcze, że dzieciaki a szczególnie Adaś jak na pierwszy raz, spisały się na medal. Podróż do domciu trwała 7 godzin a my tylko jeden postój 10 minutowy zrobiliśmy, tacy byli wytrzymali, oj jak ja je kocham.
oki spadam.
donkat dzięki, że mnie pamietałaś
Wybaczcie, ale nie ogarnę wszystkiego co żeście nastukały przez moją nieobecnośc.
Mam nadzieję, że dzieciaczki zdrowe i robią postępy.
U nas wypad bardzo udany, deszcz padał tylko jeden dzień , więc pogoda dopisała.
Adasiowi przebiły się dwa kolejne ząbki, na razie kreseczki, ale już są
Padam na pysk, bo dwie godziny temu wróciliśmy, więc zmykam do łóżeczka.
A dodam jeszcze, że dzieciaki a szczególnie Adaś jak na pierwszy raz, spisały się na medal. Podróż do domciu trwała 7 godzin a my tylko jeden postój 10 minutowy zrobiliśmy, tacy byli wytrzymali, oj jak ja je kocham.
oki spadam.
donkat dzięki, że mnie pamietałaś
Ostatnia edycja:
Podziel się: