reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

no pięknie widze że ja się pojawilam to wszystkie uciekly spać:-D
no to ja też ide bo wlaśnie D wrócil z kotlowni:tak:

reklama
hruda ale sie usmialam...ulubione powiedzonko mojego M to ":chocby skaly sraly..." hehe :)
Jesli dotrzemy do Gdanska to bedzie to ok 29sierpnia. 2 wrzesnia spowrotem lecimy do siebie.
A co do kapieli, to ja zawsze szykuje wanne, a reszte robi M. Myje ja i potem tylko pomagam mu wyjac mandy z wanny, a on zajmuje sie kremowaniem, ubieraniem itp. I zawsze na noc on ja karmi.
Kupilam sobie 2 piwka i winko...co pierwszE?:p

No właśnie, powinnam już iść spać, bo raniutko jadę do promotora:wściekła/y::szok::angry: Ale wciągnęłam się wczytanie na Niemowlakach o herbatkach i obiadkach. Kontrowersyjne niektóre wypowiedzi są i czasem nie wyrabiam i muszę odpisać:-p;-):sorry2:

JAk ty dajesz radę zaglądać jeszcze na inne wątki ja ledwo ogarniam wrześniówki a na inne brak czasu. Podziwiam.

hruda ale sie usmialam...ulubione powiedzonko mojego M to ":chocby skaly sraly..." hehe :)
Jesli dotrzemy do Gdanska to bedzie to ok 29sierpnia. 2 wrzesnia spowrotem lecimy do siebie.
A co do kapieli, to ja zawsze szykuje wanne, a reszte robi M. Myje ja i potem tylko pomagam mu wyjac mandy z wanny, a on zajmuje sie kremowaniem, ubieraniem itp. I zawsze na noc on ja karmi.

Może być piwko nie będziesz osamotniona ja też mam Corona z cytrynka mniam mniam. Wypije i idę lulku:-)

Co do kapieli to ja kapie mala a malzonek pomaga malemu.I wloski myjemy codziennie.

moze to powiedzonkeo regionalne?:baffled::-D...ale skal tu u nas jak na lekarstowo:-D
Proponuje zaczac od wina...ja juz koncze flaszke:szok::-(...ale mecze ja od kilku dni jakby co...:cool2:
Gabids - witaj noca!winko?

reklama
Witam serdecznie.
Wybaczcie, ale nie ogarnę wszystkiego co żeście nastukały przez moją nieobecnośc.
Mam nadzieję, że dzieciaczki zdrowe i robią postępy.

U nas wypad bardzo udany, deszcz padał tylko jeden dzień , więc pogoda dopisała.
Adasiowi przebiły się dwa kolejne ząbki, na razie kreseczki, ale już są:tak:
Padam na pysk, bo dwie godziny temu wróciliśmy, więc zmykam do łóżeczka.

A dodam jeszcze, że dzieciaki a szczególnie Adaś jak na pierwszy raz, spisały się na medal. Podróż do domciu trwała 7 godzin a my tylko jeden postój 10 minutowy zrobiliśmy, tacy byli wytrzymali, oj jak ja je kocham.

oki spadam.

donkat dzięki, że mnie pamietałaś

Ostatnia edycja:
Do góry