reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

ok troche ponadrabialam, ide teraz obudzic M, bo usnal biedaczek zmeczony. Wkurzam sie, bo jest przepracowany, charuje na wol, caly dzien mu krew z nosa leci, z przepracowania. Ale co tam, ide go wykorzystac. Winko i piwko sie chlodzi...jeszcze nie zdecydowalam sie na co bardziej mam ochote. Milego wieczorku!

reklama
Agulko to zmykaj do łóżka a jutro czekamy na foto relację z wypadu:-)

Hruda
na zamkniętym dałaś fotki "bliźniaki" czy to synek koleżanki o której kiedys pisałaś?? Rozmawiałaś z nią co do jej stosunku do małego??? Czy jakoś rozeszło się i jest już oki?

Gabids ja tez juz nic nie mam miałam jedno małe piwko Corona z cytrnką ale już sie skończyło:-:)-D:-D:-D pewnie znalazłoby się jeszcze jakieś winko ale na dzisiaj to już nie mam ochoty, ale jak chcesz to dam Ci lampkę:-D:-D:-D:-D:-D czerwonego winka :-)chcesz???

ok troche ponadrabialam, ide teraz obudzic M, bo usnal biedaczek zmeczony. Wkurzam sie, bo jest przepracowany, charuje na wol, caly dzien mu krew z nosa leci, z przepracowania. Ale co tam, ide go wykorzystac. Winko i piwko sie chlodzi...jeszcze nie zdecydowalam sie na co bardziej mam ochote. Milego wieczorku!
...na M z pewnoscia:-p
Agulka - brawo dla dzielnych dzieciaczkow!!!! i wracaj do nas, brakowalo Cie tu!
Gabids - ja tam kiedys to nawet przepadalam za wodeczka ale ostatnio tylko czerwone wytrawne wino i juz...powiedz mi kochana czy niedaleko Nothingham jest jakis interesujacy sklep a zabawkami? bo w Agolandii Stas nic nie ma i wypadaloby cos mu sprawic...

Dobra dziewczyny mnie coś "zamuliło" na spanie to pewnie to piwko idę pod prysznic i lulu zresztą i tak już pada mi bateria w kompie .

PA PA PA PA PA PA PA PA

Nuska - tak, to synek tej matki sadytski ale ostatnio nastapila nagla przemiana - S jest wyrozumila i lagodna. Zreszta wyszlo na jaw skad u niej takie ataki zlosci - ma niedoczynnsc tarczycy a to sie wlasnie objawia nieskoordynowanym atakiem zlosci, napobudliwosci itp...ale i tak jestem czujna

moja córcia przed chwilą sie obudzila i chciala gumy:szok::-D i nieszlo jej przegadać że już jest noc ze już gum niewolno o tej porze jeść ale wkońcu poszlyśmy na kompromis ja dalam jaj gme ale ona calą noc ją trzyma w rączce a zje ją dopiero rano jak już będzie widno:-D
Teraz to naprawde już idę :tak: Dobranoc;-) i nie piszcie już za dużo:-)

Podejrzewam ze wiekszosc wrzesniowych tatusiow kapie swoje maluszki ale! czy takze je mascikuje, karmi i oporzdaza az do polozenia do wyrka czy rczej wam przekazuje i reszte robicie wy? pytam sie bo zmaierzam wprowadzic zmiany:tak::dry:

W zawsze sam kąpie Zuzkę w wannie (nie wyobrażam sobie kąpieli w wanience :szok:dajemy tylko matę antypoślizgową i mała raczkuje sobie po całej wannie)
Co do "oporządzania" to tym też zajmuje się W potem tylko przynosi mi Zuzie na cycka myje jej ząbki i kładzie do łóżeczka i tyle.
Wszystkim dzieciaczkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia :tak:

Ostatnia edycja:
Nuska polewaj,polewaj.
Hruda ja lubie Toys R US bo raz jest otwarty do 22:szok:Co w Anglii jest cudem jakims a 2 to maja ogromny wybor zabawek.

reklama
Do góry