ok troche ponadrabialam, ide teraz obudzic M, bo usnal biedaczek zmeczony. Wkurzam sie, bo jest przepracowany, charuje na wol, caly dzien mu krew z nosa leci, z przepracowania. Ale co tam, ide go wykorzystac. Winko i piwko sie chlodzi...jeszcze nie zdecydowalam sie na co bardziej mam ochote. Milego wieczorku!
reklama
Agulko to zmykaj do łóżka a jutro czekamy na foto relację z wypadu:-)
Hruda na zamkniętym dałaś fotki "bliźniaki" czy to synek koleżanki o której kiedys pisałaś?? Rozmawiałaś z nią co do jej stosunku do małego??? Czy jakoś rozeszło się i jest już oki?
Gabids ja tez juz nic nie mam miałam jedno małe piwko Corona z cytrnką ale już sie skończyło:--D pewnie znalazłoby się jeszcze jakieś winko ale na dzisiaj to już nie mam ochoty, ale jak chcesz to dam Ci lampkę czerwonego winka :-)chcesz???
Hruda na zamkniętym dałaś fotki "bliźniaki" czy to synek koleżanki o której kiedys pisałaś?? Rozmawiałaś z nią co do jej stosunku do małego??? Czy jakoś rozeszło się i jest już oki?
Gabids ja tez juz nic nie mam miałam jedno małe piwko Corona z cytrnką ale już sie skończyło:--D pewnie znalazłoby się jeszcze jakieś winko ale na dzisiaj to już nie mam ochoty, ale jak chcesz to dam Ci lampkę czerwonego winka :-)chcesz???
...na M z pewnosciaok troche ponadrabialam, ide teraz obudzic M, bo usnal biedaczek zmeczony. Wkurzam sie, bo jest przepracowany, charuje na wol, caly dzien mu krew z nosa leci, z przepracowania. Ale co tam, ide go wykorzystac. Winko i piwko sie chlodzi...jeszcze nie zdecydowalam sie na co bardziej mam ochote. Milego wieczorku!
Agulka - brawo dla dzielnych dzieciaczkow!!!! i wracaj do nas, brakowalo Cie tu!
Gabids - ja tam kiedys to nawet przepadalam za wodeczka ale ostatnio tylko czerwone wytrawne wino i juz...powiedz mi kochana czy niedaleko Nothingham jest jakis interesujacy sklep a zabawkami? bo w Agolandii Stas nic nie ma i wypadaloby cos mu sprawic...
Nuska - tak, to synek tej matki sadytski ale ostatnio nastapila nagla przemiana - S jest wyrozumila i lagodna. Zreszta wyszlo na jaw skad u niej takie ataki zlosci - ma niedoczynnsc tarczycy a to sie wlasnie objawia nieskoordynowanym atakiem zlosci, napobudliwosci itp...ale i tak jestem czujna
monia_l
Wrześniowe mamy'07
moja córcia przed chwilą sie obudzila i chciala gumy i nieszlo jej przegadać że już jest noc ze już gum niewolno o tej porze jeść ale wkońcu poszlyśmy na kompromis ja dalam jaj gme ale ona calą noc ją trzyma w rączce a zje ją dopiero rano jak już będzie widno
Teraz to naprawde już idę Dobranoc;-) i nie piszcie już za dużo:-)
Teraz to naprawde już idę Dobranoc;-) i nie piszcie już za dużo:-)
luandzia1
Entuzjast(k)a
Podejrzewam ze wiekszosc wrzesniowych tatusiow kapie swoje maluszki ale! czy takze je mascikuje, karmi i oporzdaza az do polozenia do wyrka czy rczej wam przekazuje i reszte robicie wy? pytam sie bo zmaierzam wprowadzic zmiany
W zawsze sam kąpie Zuzkę w wannie (nie wyobrażam sobie kąpieli w wanience dajemy tylko matę antypoślizgową i mała raczkuje sobie po całej wannie)
Co do "oporządzania" to tym też zajmuje się W potem tylko przynosi mi Zuzie na cycka myje jej ząbki i kładzie do łóżeczka i tyle.
Wszystkim dzieciaczkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Ostatnia edycja:
reklama
A to Toys gdzie jest? w Nothingham?Hruda ja lubie Toys R US bo raz jest otwarty do 22Co w Anglii jest cudem jakims a 2 to maja ogromny wybor zabawek.
Podziel się: