reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Dziewczyny, pisałam Wam o moim kuzynie,który miał zawał serca.
W wyniku niedotlenienia mózgu musi jak najszybciej rozpocząć rehabilitację. Chciałam prosić Was o pomoc... Szukamy dobrej placówki,która specjalizuje się w takich przypadkach. Jeśli znacie taką, podajcie namiary.
Będę wdzięczna

witam się z rana:-)
Mateuszek już dziś bez gorączki :tak:ale za to Ola od wczoraj wieczora ma tak 37.7- 38.2:-( i spać już wczoraj sama nie chciala tylko z nami:baffled:

Noami a jak twoja córcia ma dziś gorączke???
Nuśka Igorek lepiej się już czuje???

my dziś kolejny dzień będziemy siedzieć w domku dobrze chociaż że pogody niema :cool2:

Agulka wstawaj i wklejaj fotki:-D;-)CZEKAMY:tak:

Justyna chętnie bym ci pomogla ale niestety nie znam rzadnej dobrej placówki specjalizującej się w takich przypadkach:sorry2:

A co tu tak pusto!
ja dzis spalam jak zabita i ledwo zwloklam sie z lozka. Jutro jade do Dublina odebrac paszport AMandy. A najlepsze w tym to, ze jade sama. M zostaje w domu z corcia, bedzie mial okazje zobaczyc jak to jest, byc w domu z dzieckiem calutki dzien. Wymyslilam, ze pojade pociagiem, kupilam sobie juz 2 gazetki i bede tylko ja i ja i zadnych pieluszek, butelek itp :-)

moja gwiazdka juz powinn aspac, a lobuzuje po calym domu!!

a ja jeszcze bede bo chocby skaly sraly...nie zasne przed polnoca!:baffled::cool2:

:-D:-D:-D ale sie usmialam! znam duzo powiedoznek, ale to slysze pierwszy raz. chyba faktycznie jakies regionalne jest

Witam serdecznie.

U nas wypad bardzo udany, deszcz padał tylko jeden dzień , więc pogoda dopisała.
Adasiowi przebiły się dwa kolejne ząbki, na razie kreseczki, ale już są:tak:
Padam na pysk, bo dwie godziny temu wróciliśmy, więc zmykam do łóżeczka.

A dodam jeszcze, że dzieciaki a szczególnie Adaś jak na pierwszy raz, spisały się na medal. Podróż do domciu trwała 7 godzin a my tylko jeden postój 10 minutowy zrobiliśmy, tacy byli wytrzymali, oj jak ja je kocham.

oki spadam.

donkat dzięki, że mnie pamietałaś

no to super, ze jestescie zadowooleni. grzecznych dzieciaczkow gratuluje!

ja wiem, ze julitka na pewno by nie spedzila tyle czasu grzecznie w samochodzie!!! ach ta moja wiercipieta:-D:-D

moja córcia przed chwilą sie obudzila i chciala gumy:szok::-D i nieszlo jej przegadać że już jest noc ze już gum niewolno o tej porze jeść ale wkońcu poszlyśmy na kompromis ja dalam jaj gme ale ona calą noc ją trzyma w rączce a zje ją dopiero rano jak już będzie widno:-D
Teraz to naprawde już idę :tak: Dobranoc;-) i nie piszcie już za dużo:-)

super pomysly ma twoja corcia:-D:-D:-D:-D:-D

A co tu tak pusto!
ja dzis spalam jak zabita i ledwo zwloklam sie z lozka. Jutro jade do Dublina odebrac paszport AMandy. A najlepsze w tym to, ze jade sama. M zostaje w domu z corcia, bedzie mial okazje zobaczyc jak to jest, byc w domu z dzieckiem calutki dzien. Wymyslilam, ze pojade pociagiem, kupilam sobie juz 2 gazetki i bede tylko ja i ja i zadnych pieluszek, butelek itp :-)

larcia, fajnie ci!!!!!!!!!!! caly dzien dla siebie!! ja mam wpojone w ta moja pusta glowe, ze jak zostawiam mala z mama albo tesciowa, zeby cos zalatwic, to musze sie spieszyc i zaraz wracac, bo pewnie julitka placze, a one sie znia mecza!!! jakies obsesje mam!

Czesc Babony
czy tez u was taka przecudna pogoda? slonce prazy i taki rzeski wiaterek..klimat jak na chorwacji:-)
larcia, fajnie ci!!!!!!!!!!! caly dzien dla siebie!! ja mam wpojone w ta moja pusta glowe, ze jak zostawiam mala z mama albo tesciowa, zeby cos zalatwic, to musze sie spieszyc i zaraz wracac, bo pewnie julitka placze, a one sie znia mecza!!! jakies obsesje mam!
Ja mam to samo- paranoja jakas:wściekła/y:- czuje wtedy ze moja mama ma juz dosc Stasia i ze pomysli sobie za sie nia wyreczam i wykorzystuje...a to przeciez nieprawda.
A co do oporzadzania malucha po wieczornej kapieli - m.in dzieki wam zadecydowalam ze jak przyjade do J to on bedzie zajmowal sie Stachem az do polozenia do wyrka:-p...chyba mi sie tez cos nalezy po caaalym dniu latania wokol niego, nie wspominajc, ze tutaj jestem zdana tylko na siebie:baffled:.

reklama
witam sie i ja :-)
kasia- tak mi sie przypomnialo o tym jak mowilas, ze twoj maz chce pracowac w katowicach. od was to chyba ciut daleko :baffled: czy on sobie zdaje sprawe z tego ile kosztuje teraz paliwo i ile zarabia sie w policji??? :szok::baffled:

Do góry