a co to za forum? kontrowersyjnie? oooo to co dla mnie:-)No właśnie, powinnam już iść spać, bo raniutko jadę do promotora Ale wciągnęłam się wczytanie na Niemowlakach o herbatkach i obiadkach. Kontrowersyjne niektóre wypowiedzi są i czasem nie wyrabiam i muszę odpisać;-)
reklama
Nuska - jednak antybiotyk? duzo zdrowka dla Igorka
Tak antybiotyk ale ja zagorzała przeciwniczka antybiotyków w tym przypadku bardzo się cieszę bo dopiero po podaniu 5 dawek antybiotyku gorączka zaczęła spadać po 4 dniach walki z nią.
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Nasze forum. Podforum Niemowlaki.a co to za forum? kontrowersyjnie? oooo to co dla mnie:-)
izabela352
Fanka BB :)
piotrus tak strasznie chlapie w malej wanience. podloga doslownie plywa!Bez problemu. Maciuś uwielbia się kąpać, tzn. chlapać wodą wszędzie Ja uciekam z łazienki jak się zaczyna;-)
ja tez chce!a co to za forum? kontrowersyjnie? oooo to co dla mnie:-)
donkat
piotrus tak strasznie chlapie w malej wanience. podloga doslownie plywa!
ja tez chce!
julitka tez chlapie niemilosiernie:-) jescze do niedawna kapalismy ja w wanience na stelazu, ale nie nadazalam scierac plytek. teraz wanienka stoi w wannnie i chlapanie nam nie przeszkadza;-)
izabela352
ja tez juz ide. milej nocki kobietki
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
No to ja też uciekam.
Izabela, widzę, że znalazłaś temat o herbatkach;-)
Izabela, widzę, że znalazłaś temat o herbatkach;-)
reklama
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Laseczki, pytajnik znow pyta;-)
Podejrzewam ze wiekszosc wrzesniowych tatusiow kapie swoje maluszki ale! czy takze je mascikuje, karmi i oporzdaza az do polozenia do wyrka czy rczej wam przekazuje i reszte robicie wy? pytam sie bo zmaierzam wprowadzic zmiany
oj z tego to czytam to wy się macie dobrze mój mąż w ciągu 10 miesięcy Mateuszka wykąpal tylko 1 raz i to podstępem bo on do takich rzeczy nie za bardzo w domu , w ogrodzie zrobi wszystko, Ole też już wykąpie robi jej mleczko ale Mateusz jest wg. niego jeszcze za maly i boi się że zrobi mu krzywde chyba też będe musiala wprowadzić jakieś zmiany choć wydaje mi się że u nas to nie wypali
ciekawe jka nasze chore dzieciaczki, czy im juz lepiej??
a jka smutne zony, tez sie poprawilo??
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Mateuszek już bez gorączki śpi
Podziel się: