reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Agulka, a to zdjęcie Mai masz zostawić. Bo powiem Ci, że nie dziwię się córci, że się popłakała. Przecież kochasz ją tak samo jak Adasia, nie? To dlaczego nie miałaś jej zdjęcia?

No nie byłam nigdy w sex shopie. Nie miałam potrzeby;-)

reklama
Agulka, a to zdjęcie Mai masz zostawić. Bo powiem Ci, że nie dziwię się córci, że się popłakała. Przecież kochasz ją tak samo jak Adasia, nie? To dlaczego nie miałaś jej zdjęcia?
Czasami zaglądam na inne forum 4,5 latków i tam mam jej zdjęcia, ale tam jest NUDA i większośc czasu tutaj spedzam.

W sex shopie też nie miałam potrzeby chodzic, ale czasami po głowie mi chodzi jak urozmaicic to nasze bzzzzzzzz.....:tak::-D

No nie byłam nigdy w sex shopie. Nie miałam potrzeby;-)
To sie wybierz koniecznie:tak:...ja bylam kilka razy glownie po te prezenty na panienski...nie zapomne jak ogladajac takie skromne wibratory podszedl do mnie profesjonalny,powazny ekspedient i zaczal mi doradzac i zachwalc taaaaakie kosmiczne gabaryty i kolory...ze sama nie wiem co mialabym z nimi zrobic?:szok::-D w glowie sie nie meisci:szok:...(ale tu i owdzie pewnie tak ;-):-D:-p)

Majandra - ja czasem kupowałam koszulki w tym sklepie i dosyć szybko dochodziły.

Ja też nigdy nie byłam w takim shopie:zawstydzona/y: hehe ale moze sie wybiore ostatnio pytałam mojego czy nie ma czasem jakiejś fantazji bo chętnie bym spełniła:-D:-D:-D

Chyba mi zaszkodziło zderzenie ze słupem bo mnie coś makówka boli... Coraz bardziej:-:)-(

Blimka, ten pilot jest super.:-):-):-):-) Zamówię go, może zdążą z dostawą, bo z Warszawy są. Szkoda, że nie ma odbioru osobistego:-(.

Pilot jest świetny;-)

A to Igorek zasypia podczas karmienia?:szok: Ja właśnie dlatego daję kaszkę łyżeczką w krzesełku, więc Maciuś nie zasypia:-DMyję pastą Nenedent.
Czasami ale chodzi mi o to że jest taki bardziej śpiący po mleku.
Dobra koniec ściemniania idę jutro do apteki po tę pastę bo myłam mu tak tylko na "sucho" i to nie codziennie:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Blimka wybacz ale rozśmieszyło mnie Twoje zderzenie ze słupem :-D:-D wyobraziłam sobie to ......ból jak chol..... a jeszcze rozejrzeć sie trzeba czy aby nikt nie widział:-D:-D:-D

reklama
Tu taki fajny temat poruszamy a ja zastanawiam się jak zmieścic całe mieszkanie do jednego samochodu????????:sorry2::szok::shocked2:
Agulka - a na ile wy tam jedziecie?:szok:;-) przeprowadzcie sie do Kudawy?:-p
Blimka - nie obraz sie ale czytajac historie ze zderzeniem ze slupem...usmialam sie wyobrazajac sobie to cale zdarzenie...ale przykro mi ze guz daje po sobie poznac:-(...a co maja nasze szkraby powiedziec jak one takich guzow zaliczaja przynajmniej kilka w ciagu dnia?:shocked2::sorry2:
Donkat - qrcze...sytuacja podbramkowa...bo twoj maz pewnie i chcialby was nie zawiesz i szefostwo...trzymaj sie:tak:
Asiek - jak nastroje TWOJE?

Do góry