reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

No szkoda, bardzo szkoda. Kurde, mogłaś dać znać to choć na godzinkę bym wpadła do Ciebie. Ale z drugiej strony, tylko smaka byśmy sobie narobiły. A kiedy znów będziesz w Wawie? Pewnie nieprędko. A gdzie to mieszkanie wynajmujecie?

Doradźcie mi co mogę kupić pannie młodej w prezencie na wieczorek panieński.

z tego co wiem, to sie daje walek na meza (taki specjalnie wygrawerowany w sklepie z takimi gadzetami), kamasutre i nie wiem co jeszcze

reklama
No szkoda, bardzo szkoda. Kurde, mogłaś dać znać to choć na godzinkę bym wpadła do Ciebie. Ale z drugiej strony, tylko smaka byśmy sobie narobiły. A kiedy znów będziesz w Wawie? Pewnie nieprędko. A gdzie to mieszkanie wynajmujecie?

No właśnie tak sie zastanawiałam nad tym ale z tego co wiem to mieszkasz w Jabłonnie a ja na Kabatach to jest kawał drogi nie chciałam cie fatygować przez całe miasto tym bardziej ze co chwile padał wtedy deszcz i była nawet burza:-(
nie mam pojecia kiedy tam nastepnym razem pojade pewnie juz nie w tym roku...:-(
sory ze tak wyszło

donkat współczuje... nie dziwie sie ze sie wnerwiasz moze namów P. żeby zaczął szukac innej pracy??? Na mojego zadziałało też kiedyś pracował do 1 w nocy albo dłużej. A teraz o 19 jest juz w domu:)

Dziewczyny a jak myjecie ząbki maluchom wieczorkiem po mleku to się nie rozbudzają?
A i czy myjecie już pastą jak tak to jaką???
Ja tez sie obawialam ze mi Stas potem nie zasnie ( bo karnie go butelka na moich kolanach i powoli mnie to mierzi przyznam szczerze)ale zauwazylam ze on juz podczas chleptania butli wcale go nie muli...wiec czy pojde z nim do lazieki czy poloze go do lozeczka - nie ma roznicy.

Klavell - gartuluje mieszkanka. Dwupoziomowy i pietrowy?

No z banalow to seksowna bielizne..ale polecam wybrac sie do dobrego sex shopu - tam mozesz znalezc cala mase praktycznych lub wyuzdanych ale tez romntycznych gadzetow... ( mnie najbardziej ujal makaron w ksztalcie...peniska, taka pomidorowka z peniskowym makaronem:-) hihi) Ja ostatnio kolezance kupilam kasiazke o tym jak zostac mistrzem/mistrzynia z lozku! (lubie dawac ksiazki) Kamasutre sobie darowalam bo ona moze i piekna ale nie do konca praktyczna...dziwne tak kochac sie z ksiazka obok.. gdzie spontan i szalenstwo cial?
...ach sie rozmarzylam, a w mojej sytuacji to nie zdrowe:-p:-D

Klavell, jak Ty żeś to wszystko tak szybko wyszukała?:szok: Dzięki.:tak::-)O wałku i Kamasutrze myślałam już, ale boję się, że nie ja jedyna. Przez allegro nie zamówię, bo za późno, wieczorek za 8 dni. To co? Mam pójść do sex shopu?:szok::confused::sorry:

reklama
Do góry