reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
ja też bym zjadla jakiegoś hamburgerka z MC'Donaldsa:tak: ale już jestem po kolacji (dietetycznej) kanapce z rzodkiewką, pomidorem, ogórkiem i salatą oczywiście zrobioną przez D:-)

Hey.

Mam do was pytanko-czy zauwazylyscie zeby wasze dzieciaczki zgrzytaly zebami:szok:Bo moja Naomi jak dzisiaj wstala to od rana wlasnie tak robi.Czy to normalne czy nie i jak temu mozna zaradzic??????

Dziekuje z gory.
ja też słyszałam że to na owsiki i u nas to B zazwyczaj zgrzyta.....

ZMYKAM JUŻ SPAĆ:tak:
DOBRANOC DZIEWCZYNY:-);-)
wreszcie miałam chwile na BB i doczytałam
a teraz nikogo już nie ma
pappa

witajcie kochane....
wczoraj miałam 2 zmianę ale wieczorem nadrobiłam wszystkie zaległości tylko nie miałam nastroju nic pisać.....
na zamkniętym skrobne więcej....

Witam dziewczyny. Przyszłam sie przywitać i uciekam zrobić oko, a zaraz później idę na test kwalifikacyjny i będę walczyć prace:-).
Trzymajcie kciuki
papa miłego dnia.

Witam.............

doczytalam ze zgrzytanie zebami to cukrzyca??? moze byc?? moj maly strasznie zgrzyta wiec nie straszcie mniteraz pora na kawe bo maly ma swoj program i siedzi jak wryty:dry::-p

Wpadne potem......

Witam.............

mniteraz pora na kawe bo maly ma swoj program i siedzi jak wryty:dry::-p

Wpadne potem......

CZyżby lista przebojów dla dzieci na vh1???

Ja też się witam z rana:tak: a dzis obiecywalam sobie że nie wlącze komputera póki wszystkiego nie zrobie i co? to jest silniejsze ode mnie :-D ale nawet nie siadam przeczytam tylko co zdążylyście już naskrobać i spadam.:tak::cool:

reklama
witam z rańca
ale mi nagadałaś majandra i teraz jak to zrobić żeby B się zbadał, hm mam sprzęt (mama ma cukrzyce i od niej dostałam komplet do badań poiomu cukru) ale B nie zechce ota taki męski upór

wiecie co się stało wczoraj dzieci jeździły po wsi (mieszkam w dużej wiosce z urzędem gminy i ośrodkiem) na rowerach i przybłąkał się z nimi szczeniak coś jakby owczarek ale taki mocno skundlon yma duże łapki ale głowa już nie i wielkie uszy i spał cała noc na ganku i wyżarł kotom jedzenie hm muszę napisać krtkę na słup może go ktoś szuka zatrzymalibyśmy go ale już brat męża szuka dla nas labradora albo owczarka niemieckiego a 2 psy to tłok ale jak nikt go nie zechce to albo go zostawię albo do mamy zawioze bo mają duże gospodarstwo i 3 duże psy ale jeden z nich to już mocno stary jest ma już 17/18 lat
dostałam tak bez okazji od mamci 100 na spodnie i jakiś topik i muszę skoczyć to wydać zanim się rozejdzie na jedzenie

Do góry