reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

reklama
Witam nowe mamy!
Ja dziś pierwsza :szok:

dziewczyny, jaka jest kolejnosc zabkowania? gdzia "wymacuwac" kolejnych zabkow u Staska? ma gorne 1 i 2 i dolne 1:confused:..teraz dolne 2?

Powinno tak być jak przedstawiła to na rysunku majandra :tak: Ale coś u nas jest odwrotnie :szok:

a zaś pamiętam moja Ola najpierw miala górne 2 a później dopiero 1:-D

I to samo było u mnie,nawet przy Olce tak poszły te zęby :sorry2: Dziwnie jakoś :dry: Teraz zamiast dwójek dolnych to widzę że są trójki górne obrzmiałe :szok:

A mnie już denerwuje ta moja córcia,bije,odpycha mi małego a On chce się z nią bawić :wściekła/y: Nie mam sił do niej :no: Najgorsze jest to że już pewniej się puszcza a Ona podchodzi i popycha go :wściekła/y: Dobra lecę chałupę ogarnąć bo ma przyjść dzisiaj garaż dla nich i ciuchcia :tak: Będę miała w co się bawić he,he:-D

Witam Nowe Wrześniowe Mamusie!!!!

Ząbkowanie u Kuby jest zupełnie inne niż przedstawia ryzunek wieć wg mnie to nie jest reguła. 5 i pół miesiąca dolne dwie jedynki, jakiś miesiąc póxniej 2 górne jedynki i za ok miesiąca górne dwójki. Od pewnego czasu widzę górne trójki na granicy przebicia się.

Wczoraj byłam w domu o 20 :happy2: to jest fajne w II zmianie że wychodzisz kiedy się odrobisz, a że odrobiłyśmy się z papierami podczas dniówki to wyszłyśmy po zrobieniu kasy i wydrukowaniu wszystkich wydruków i ksiąg :-)

Hruda to są takie szerokie błyszczące panele są w bardzo delikatną mozaike. Ja sobie wybrałam kolor leciuteńki brąz bo spodobały mi się w tym samym kolorze dodatki :cool2:

Asiu jak tam dzisiejsze samopoczucie????

Czy u Was dziewczyny jest taki problem z usypianiem??? Kuba dziś rano robił awarie bo spiacy, ale położyć się spać nie chciał to niemalże na siłe go uśpiłam :dry: teraz śpi, ale jak długo :confused: właśnie tłuką się Nam nad głową.

Zapomniałam Wam napisac, że dostałam sms-ka od Eni, że są na Słowacji.

Cześc Wam dziołchy.

Już teraz wiem skąd te rozwolnienie było. Mamy trzeciego ząbka.:tak: Górna dwójka:szok:

J dzisiejszej nocy nie było, więc Maja to wykorzystała i Adaś i dzieciaki spały ze mną. Masakra, córcia przyszła po północy. Wierciła się , kopała nogami a ja nie spałam tylko pilnowałam by Adasia nie pokopała:wściekła/y:

Zauważyłam, że mały ma wokół szyi pełno krościków. Uczulenie????? Z nowości jadł wczoraj agrest, wiśnie i pił kefirek. A może to od proszku, bo zmieniłam????:eek:

Zimno dziś na dworze, szłam w grubym polarze do sklepu i za ciepło mi nie było. Oby przyszły tydzień był cieplutki, bo urlop spędzimy w hotelu.:sorry2: I oby nie lało.:tak:

Adasiowi odnowiło się ciemiączko:szok:. Ma żółtawe niewielkie łuseczki we włoskach.:-:)-:)sorry2::no:

Ostatnia edycja:
reklama
WITAJCIE mamuski....

U nas noc marudna jak ostatnio wszystkie a dzionek taki sobie tylko za rece i chodzimy ciezko go zajac czyms na chwile

u nas juz do gory wychodza trojki wiec zabkow cala papucha i dlatego chyba te nastroje

Co na obiad dzis robicie ja nie mam nastroju na gotowanie chyba cos szybkiego wymysle i juz raz moge miec lenia!!!!

pochmurno wieje i nawet na spacer nie wychodzimy takie wichury co za pogoda...tydz upal tydz deszcz i tydz wiatr.......och!!!!!!!!!!!!!!

Do góry