reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam

Szalooooone kobiety!
..ja mialam rozowe koszmarne pasemka bo madra fryzjerka polozyla mi oberzyne na rozjasnionych pasmach i po kilku myciach wygladalam jak...z lekka szurnieta:-D
...

O to ja miałam już wszystkie kolory na głowie zielony niebieski granat różowy i jeszcze parę by się znalazło oczywiście nie wszystkie na raz. No ale to cała ja:-)

chyba trzeba będzie utworzyć dla mnie osobny wątek bo Wam zaśmiecam główny:-(

Kochana pisz ile masz tylko ochoty, po to tu jesteśmy

reklama
Hej :) witam Was serdecznie. szczerze mówiąc to dopiero wczoraj znalazłam tę stronkę, duuuuużo tu postów nie ma co. No więc może napisze coś o sobie. Urodziłam śliczną zdrową córeczkę Wiktorię 15.09.2007. Nie powiem, gdyby nie mój mąż to nie byłoby mnie ani małej... dopiero lekarze w prywatnej klinice się mną zajęli... no ale trudno. Już dawno zapomniałam ból i to wszystko. Dużo by pisać...Teraz Wiki ma juz prawie 10 miesięcy i już chodzi sobie... może już też tak macie... jestem szczęśliwa jak sobie siądę wieczorem :-) skarbek mały... nie wiem czy odpiszecie ale byłoby super poznać jakieś "wrześniowe" mamy. pozdrawiam Was serdecznie;-)

Hej :) witam Was serdecznie. szczerze mówiąc to dopiero wczoraj znalazłam tę stronkę, duuuuużo tu postów nie ma co. No więc może napisze coś o sobie. Urodziłam śliczną zdrową córeczkę Wiktorię 15.09.2007. Nie powiem, gdyby nie mój mąż to nie byłoby mnie ani małej... dopiero lekarze w prywatnej klinice się mną zajęli... no ale trudno. Już dawno zapomniałam ból i to wszystko. Dużo by pisać...Teraz Wiki ma juz prawie 10 miesięcy i już chodzi sobie... może już też tak macie... jestem szczęśliwa jak sobie siądę wieczorem :-) skarbek mały... nie wiem czy odpiszecie ale byłoby super poznać jakieś "wrześniowe" mamy. pozdrawiam Was serdecznie;-)

kochaniutka my tu wszystkie serdecznie witamy i na posty odpisujemy:tak:

Witam
Ja tez jestem tu nowa od wczoraj tak nieśmiało pisze. Mam fajnego Konradka ur.27.09 (właśnie poszedł przed chwilą spać), mąż w pracy to sobie pisze. Pozdrawiam wszystkie mamusie

To super :-) widzę że Wy już niektóre dwójkę pociech macie... ja mam dopiero 21 lat, jesteśmy z mężem rok i 3 m-ce po ślubie. Może wprowadźcie mnie do swojego grona, opiszcie jak Wasze pociechy... będę na pewno odpisywać, mąż w pracy, mała z dziadkami to mam na razie cicho :-) pozdrawiam

ana i alusia witajcie i piszcie smialo:-)
u nas zwykle o tej porze robi sie gwarno ale jakos ostatnio panny ospale:cool:;-):-)
Agulka - ja jestem nie przerwanie, szukam na necie jakis ciekawych studiow mgr i glowa mnie rozbolala od tego wszystkiego ufff

reklama
Do góry