reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam witam
Ja nastroje drogie dziewczeta?
U mnie w kwestii maza wybornie...ze az ochote na drugiego bąbelka nabralam hihi
ale za to mnie matka wnerwia...i moj kompaniero bo sie nauczyl histeryzowac i dzis jak nie on od 6 rano na-na-na i wyje i sie zanosi:wściekła/y::eek:no chyba nie zeby...ile ma ich wyjsc i do kiedy?
Zapomniałam wcześniej napisać przywieźli Nam (ale to już jakiś czas temu) kuchnie gazowo-elektryczną Beko :-) ale jestem szczęsliwa!! Zakup pod mieszkanko we troje!!!!!!
No to pieknie, od czegos trezba zaczac!
Harsh pewnie masz rację, że nie powinnam się przejmować co on pomyśli.... ale to ze on cos ewentualnie będzie miał wykorzystać w sądzie to się nie martwię to nie tego typu facet, generalnie on ma bardzo dobre serce( mozliwe ze lepsze od mego) i takiego numeru to on mi napewno nie zrobi.....
a co do rozwodu to jeszcze o tym nie myślę, może ewentualnie separacja.....
To chyba dobry pomysl:tak:
ja juz mialam nawet zielony :tak::-D

Ja nie miałam okazji, aby taki kolorek miec na głowie, a niebieski miałam kiedyś na sylwestra:tak:
Szalooooone kobiety!
..ja mialam rozowe koszmarne pasemka bo madra fryzjerka polozyla mi oberzyne na rozjasnionych pasmach i po kilku myciach wygladalam jak...z lekka szurnieta:-D
A co z Carioca, Atru i Blimka? urlopy wakacje i slodkie lenistwo...

reklama
już nie mam tak dobrego humoru:-:)-:)-:)-:)-(
smutno mi tęsknie za nim i w ogóle do dupy:-:)-:)-:)-:)-(
chyba trzeba będzie utworzyć dla mnie osobny wątek bo Wam zaśmiecam główny:-(

Asiu na ten wpis czekałam szczerze mówiąc :-( to jest wg mnie normalne załamanie, przyszdł kryzys i już i teraz pomysl, że jak go zostawisz tak na amen to takich dni będzie znacznie więcej, no chyba ze ktoś inny zajmnie jego miejsce.

Hruda tak poczatek dobry, ale mamy już swoją lodówke, pralke, meble, telewizory itp.... a jak się odkujemy to robimy kuchnie i łazienke. Łazienka w gburaśnych panelach w kolorze mozaika z jasnego brązowego :happy2:

witam sie i ja!

Za Amanda nie nadazam, bo w ciagu ostatnich kilku dni nauczyla sie raczkowac!Dostala motorek w pupe i zasuuuuuuuwa. Musze kupic barierke na schody na gorze jak najszybciej, bo kiedys mi spadnie!

A u mnie do d***. Ale to na zamknietym.

hrudzia, czyzby stasiulek pozazdroscil naszym dziecicakom marudzenia??? ja na razie mam spokoj, bo nie ejstem sama, wiec zawsze sie ktos mala zajmie.

asiek, a to teraz twoj maz sie juz wyprowadzil? moze i on teskni za toba (za julcia na 100% tak) i powoli dochodzi do niego co sie dzieje? oby tak bylo. najgorsze jest, ze go kochasz i rozstanie nie ejst takie latwe, bo gdyby byl ci obojetny, to szybka decyzja i juz.

mam wynik rtg kregoslupa i lekarz stwierdzila,ze nie ma zadnych zmian dyskopatycznych, a bola mnie czesci miekkie przyczepowe-chyba tak to nazwala:sorry2:

moja mama kuchareczka robi dzis buleczki z jagodami-mniam, mniam :-). zapraszam !!

agulka, jeszcze tak mysle o twoim mezu, ze super ci to wszystko wytlumaczyl, ale ja osobiscie wolalbym wiedziec wczesniej o takich planach mojego P. przeciez skoro to jest niewinne spotkanie w interesie, to przeciez mozna o nim pogadac z zona, prawda? oczywiscie cie nie nakrecam, :no::no::no:

milego dzionka i dla dzieciaczkow malo placzu i marudzenia:-):-):-)

Ale pompa...oberwanie chmury...uwielbiam takie klimaty...tylko mi J barkuje co by na gitarce pobrzdekal...ach
Hruda tak poczatek dobry, ale mamy już swoją lodówke, pralke, meble, telewizory itp.... a jak się odkujemy to robimy kuchnie i łazienke. Łazienka w gburaśnych panelach w kolorze mozaika z jasnego brązowego :happy2:
:confused:..hmm...mam niezla wyobraznie ale jakos nie potrafie sobie wyobrazic twojej wymarzonej lazienki...ciemne panele? na sciane?mozaika?
Jejuśku jak moje dziecko dziś jęczy i buczy, brrrrrrrrrrrr nie wytrzymam.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::eek::eek::eek::eek::eek::eek::oo:
tsss moj przestal i znow jest zlote dziecko...moze jakies reakcje w ich mozdzakch sie dzieja i stad zawirowania nastrojow...lece bo Stasiek chce wyrwac lampe ze stojaka:szok:

agulka, jeszcze tak mysle o twoim mezu, ze super ci to wszystko wytlumaczyl, ale ja osobiscie wolalbym wiedziec wczesniej o takich planach mojego P. przeciez skoro to jest niewinne spotkanie w interesie, to przeciez mozna o nim pogadac z zona, prawda? oczywiscie cie nie nakrecam, :no::no::no:

Właśnie mógł pogadac i...... karę poniósł, hihihihih

hrudzia mam rybkę, ale nie doszłam do sklepu bo mama dzwoniła, że przywiezie mi jakiś facet dorsze. Ja zadowolona rzecz jasna.

reklama
uuuuuuuuuuuu, woatr sie zerwal i zaczelo padac. niedawno wrocilam z przejazdzki rowerowej z siostrzencem. kurcze, prawie 2lata nie jezdzilam na rowerze.:szok::szok: oj bedzie dupsko bolalo, bedzie:-D:szok::-D

Do góry