Witam witam
Ja nastroje drogie dziewczeta?
U mnie w kwestii maza wybornie...ze az ochote na drugiego bąbelka nabralam hihi
ale za to mnie matka wnerwia...i moj kompaniero bo sie nauczyl histeryzowac i dzis jak nie on od 6 rano na-na-na i wyje i sie zanosino chyba nie zeby...ile ma ich wyjsc i do kiedy?
..ja mialam rozowe koszmarne pasemka bo madra fryzjerka polozyla mi oberzyne na rozjasnionych pasmach i po kilku myciach wygladalam jak...z lekka szurnieta
A co z Carioca, Atru i Blimka? urlopy wakacje i slodkie lenistwo...
Ja nastroje drogie dziewczeta?
U mnie w kwestii maza wybornie...ze az ochote na drugiego bąbelka nabralam hihi
ale za to mnie matka wnerwia...i moj kompaniero bo sie nauczyl histeryzowac i dzis jak nie on od 6 rano na-na-na i wyje i sie zanosino chyba nie zeby...ile ma ich wyjsc i do kiedy?
No to pieknie, od czegos trezba zaczac!Zapomniałam wcześniej napisać przywieźli Nam (ale to już jakiś czas temu) kuchnie gazowo-elektryczną Beko :-) ale jestem szczęsliwa!! Zakup pod mieszkanko we troje!!!!!!
To chyba dobry pomyslHarsh pewnie masz rację, że nie powinnam się przejmować co on pomyśli.... ale to ze on cos ewentualnie będzie miał wykorzystać w sądzie to się nie martwię to nie tego typu facet, generalnie on ma bardzo dobre serce( mozliwe ze lepsze od mego) i takiego numeru to on mi napewno nie zrobi.....
a co do rozwodu to jeszcze o tym nie myślę, może ewentualnie separacja.....
ja juz mialam nawet zielony
Szalooooone kobiety!Ja nie miałam okazji, aby taki kolorek miec na głowie, a niebieski miałam kiedyś na sylwestra
..ja mialam rozowe koszmarne pasemka bo madra fryzjerka polozyla mi oberzyne na rozjasnionych pasmach i po kilku myciach wygladalam jak...z lekka szurnieta
A co z Carioca, Atru i Blimka? urlopy wakacje i slodkie lenistwo...