reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

witajcie kobietki!! podczytuje was caly czas, ale nie mamczasu napisac, bo goscie mnie absorbuja. widze, ze sie u kazdej niemalze cos dzieje.

Asiek, zycze podjecia slusznej decyzji, choc wiem, ze wtym momencie kazda wydaje sie zla. ty najlepiej znasz wasza sytuacje i wiesz jak wam sie uklada, wiec trudno mi coklwiek radzic. chce dla ciebie i julenki jak najlepiej.

Hruda, milo cie czytac znow zadowolna i pelna nadziei, oby tak dalej!!

Agulka, falszywy alarm, ale moze warto byc czujnym?

Gagulec, zazdroszcze jeziorkowego lenistwa. u nas sie pogoda skopala i nie kapiemy sie w basenie

Gabids, szkoda fabianka.

moj lobuz jeszcze nie spi

trzymajcie sie cieplo!!

reklama
Kurcze a z moim Fabusiem jest coraz gorzej.Nic nie moze jesc,wszystko go brzydzi.Robie mu wode z glukoza i soczkim zeby popijal ale nawet to zwraca i jeszcze zaczol nazekac ze go bardzo nozki bola.Teraz udalo mu sie przysnac zobaczymy co dalej.
A dlaczego bolą go nóżki? Ze zmęczenia,czy po prostu skarży się na ból?

Agulka pewnie mięciutko Ci się zrobiło co?

witajcie ja już po pracy:-)
Humor nadal mi dopisuje chodz teraz sie zastanawiam czy zdaję sobie sprawę z powagi sytuacji.....
nieważne w sobotę jest impreza pracownicza i ja chcę na nią iść zaznaczam ja nie P on ma zostać z mała, marudzi grymasi ale mam nadzieje że postawie na swoim....
kupie sobie nową kiecke i będę do samego końca!!!!!! a na drugi dzień niech koledzy mu powiedzą jak ja się dobrze bawiłam....
w ogóle już mu zapowiedziała, że będę chciała wychodzić raz w tyg wieczorem i on ma zostać wówczas z małą...
zobaczymy co z mych planów wyjdzie......

A propos miłych wyznań mężowych. Na bank się nie podlizywał,bo i tak nie było na co liczyć;-) Leżeliśmy i gadaliśmy tak o wszystkim i o niczym. I w wyniku wątku o skokach w bok powiedział,że nie myśli o innych babkach w ten sposób,bo to co najlepsze ma w domu. Dla niego żona jest najpiękniejsza i najbardziej pociągająca. Ale potrafią kadzić jak chcą nie:-D:-D

A co tu tak pusto:szok: weekend już się skończył wracać tu bbony

Agulka byłam na NK i co widzę Ty miałaś ciemne włosy?????

reklama
Hruda sie melduje...siedze na allegro w poszukiwaniu wielu zachciewajek:sorry:..i tak mi sie jesc chce ze az mnie skreca:wściekła/y:...ale dobijam sie ogorkami

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry