reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam.
Moje maleństwo zasnęło i mam chwile na BB. rano tez nie mogłam wejść poczytać co pisałyście, a później mnie nie było w domeczku bo wzięła mnie ochota na pampuchy z jagodami i poleciałam do lasu na jagody:eek::cool::-). Mniam mniam mniam.
A teraz mam serdecznie dość a i przekonałam się ,że zostawianie małego z teściowa jest nie najlepszym pomysłem:no:- brak siły z jej strony

reklama
Mój obiad też się robi. Na 1 chińczyk, czyli zupka Vifonka,a na 2 pierogi z Biedronki. Jak ja lubię niegotować:cool2:
.
U nas od święta takie dania, ale pyzy z mięskiem zBideronki to uwielbiam.
Dzis mamy gulasz z kaszą jęczmienna:tak:

Dziewczyny palące. Nie żal Wam 'płonącej kasy" nie lepiej ją wydac na ciuchy lub maleństwa. Popieram rzucenie palenia. Może suwaczki porobicie, a my nie palace będziemy was wspierac;-):-D

Maja ma uczulenie na jad komarów i dostała Zyrtek. lekarz już znowu nowy i na odpierdol na przyjął.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Cześć dziewczyny mi też BB nie działało:baffled: no ale nic teraz już jest ok
byliśmy dzisiaj w urzędzie złożyć wniosek o paszport dla Zuzi i czekaliśmy w kolejce dwie godziny :wściekła/y:na szczęście Zuzia była bardzo grzeczna (gorzej z jej ojcem) no i paszport jest na pięć lat a nie na rok więc nie jest źle

a co do pogody, to my na brak slonka nie narzekamy! zapraszam do radomia!
dziewczyny, amyslalyscie,zeby chodzic z dziecmi n basen i uczyc je teraz plywac? wiem,ze u mnie ejst taka mozliwosc, tylko mi brak odwagi.

Ja za Radom dziękuje swego czasu jeździłam tam co tydzień przez rok ( do zakładu karnego) bo prowadziłam zajęcia dla osadzonych na temat prawa :cool:
Co do basenu ja chodzę z Zuzią od marca skończyła już pierwszy stopień nawet dostała dyplom :-D teraz chodzi na kontynuację kursu bardzo lubi te zajęcia

Dziewczyny nie palcie to straszne świństwo na nic zdrowe odżywianie cera nie ładna bóle głowy no i papierosy są bardzo drogie a rzucić na prawdę można też kiedyś paliłam a jak już mojemu W się udało (całkowity brak silnej woli) to każdy może przestać:tak:

robicie chinskie zupki i smakuje wam taki obiad??:szok:
czasem nie chce mi sie gotowac, to wyciagam cos z zamrazalki uprzednio przygotowanego, ale chyba na zupke chinska w domu bym sie nie skusila:no::no:. jadalam czasem w pracy jak dluzej zostawlaalm i mialam dosc.
Takie oszukane obiady to są tylko dla mnie. Nie chce mi się gotować w tygodniu. S i tak nie ma. Jak ugotuje zupke to jest na 2lub3 dni,ale o miasku nie ma mowy. Musiałabym gotować ziemniaki,czy coś... Szkoda czasu

U
Dziewczyny palące. Nie żal Wam 'płonącej kasy" nie lepiej ją wydac na ciuchy lub maleństwa. Popieram rzucenie palenia. Może suwaczki porobicie, a my nie palace będziemy was wspierac;-):-D

Dziewczyny nie palcie to straszne świństwo na nic zdrowe odżywianie cera nie ładna bóle głowy no i papierosy są bardzo drogie a rzucić na prawdę można też kiedyś paliłam a jak już mojemu W się udało (całkowity brak silnej woli) to każdy może przestać:tak:
Uaaaa ale nagonka...na moj suwaczek nie liczcie, palic bede chocby fajki kostzowaly 20 zika..zreszta ja pale 1-2 dziennie, dzis jeszcze zadnego wiec dla mnie to rarytas i male oderwanie od obowiazkow - 3 minuty na balkonie bo nawet nie dopale do konca:-p

dziewczyny, ja znow "zielona", powiedzcie mi jak wstawic awatorek pod nikiem? probuje tez wstawic nowe zdjecie w sygnaturce. stare sie usunelo, a wklejajc nowe mam cigle informacje: INVALID FILE. nalezy wkleic url pierwszy pod zdjeciem, tak?

Witam dziewczynki,

tak dawno mnie tu nie było, że nawet nie mam aspiracji żeby wszystko przeczytac...
ale mam nadzieję, że u Was i maluszków wszystko dobrze:)

Pozdrawiam ciepło:)) od Jacha też;)

dziewczyny, ja znow "zielona", powiedzcie mi jak wstawic awatorek pod nikiem? probuje tez wstawic nowe zdjecie w sygnaturce. stare sie usunelo, a wklejajc nowe mam cigle informacje: INVALID FILE. nalezy wkleic url pierwszy pod zdjeciem, tak?
Pierwszy jaki wyskoczy po "odpaleniu" fotki na ImageShack
Z awaterem tak samo...ale moze musisz zmniejszyc zdjecie?

Witam dziewczynki,

tak dawno mnie tu nie było, że nawet nie mam aspiracji żeby wszystko przeczytac...
ale mam nadzieję, że u Was i maluszków wszystko dobrze:)

Pozdrawiam ciepło:)) od Jacha też;)
Kamila - witaj...dziekujeMY! mam nadzieje ze u ciebie tez wszytsko dobrze:-)

zdjecie zmnijeszam od razu na Image shack, wiec rozmiar jest ok. po "odpaleniu" fotki mam kilka url. probowlam wiele sposobow i du....ani nie moge dodac fotki, ani awatorka. ale jak w razie czego zrobic zeby ten awatar pokazal sie pod nikiem a nie przy suwaczku?

reklama
zdjecie zmnijeszam od razu na Image shack, wiec rozmiar jest ok. po "odpaleniu" fotki mam kilka url. probowlam wiele sposobow i du....ani nie moge dodac fotki, ani awatorka. ale jak w razie czego zrobic zeby ten awatar pokazal sie pod nikiem a nie przy suwaczku?
Ustawienia - edytuj awatar. NIE sygnatura podpisu.

Do góry