reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Ja to mam ochote na nauke, studia..i tak mysle zeby czy nie zrobic mgr uzupelniajace.
Promocja zdrowia - tak zeby bylo apropos kosmetyki...tylko ze licencjat mam z pedagogiki a to chyba na akademi medycznej jest...wiec co wybrac?
Majandra - ty jestes obcykana w pedagogice, jest jakis kierunek w pedagogice uzup. co by nawiazywal choc ciutek do tej mojej kosmetyki? albo moze masz jakis dobry link z kierunkami uzupel., bede wdzieczna...

reklama
Witam.
U nas dzisz szaro i ponuro.Naomi spala dzis cos niespokojnie i wkoncu wyladowal u nas w lozku bo nie mialam sily wstawac do niej chwile.Rano wstalam z bolem kregoslupa.caly czas ziewam na ta pogode-normanie plakac sie chce.Ja chce sloneczko!!!!!!!!!!

Popieram Monie i Larcie malzonkowie powinni byc razem
.Moj M wyjechal do Irlandii rowno 3 miesiace po slubie i nie widzielisy sie 4 miesiace.Myslalam ze oszaleje przez ten okres bez niego.Tesciowa jak mnie zobaczyla pewniego dnia to powiedziala jedno "dziewczyno jak ty wygladasz-wykonczysz sie z tej tesknoty,moglam dac ci na ten bilet i bylibyscie razem"Strasznie schudlam przez te 4 mieisce.Dlatego powieram nawet w 200% ze malzonkowie musza byc razem a zwlaszcza ja sa dzieci.

Mój obiad też się robi. Na 1 chińczyk, czyli zupka Vifonka,a na 2 pierogi z Biedronki. Jak ja lubię niegotować:cool2:
Palaczki! Rzucamy fajki. Dzisiaj kumpela napisałą mi,że fajki poszły do góry:szok: Moje z 6,90 poszły na 8,20:szok::szok: No cóż, ostatnia paczka na pożegnanie i kończymy. Nie będę kupowała jakiegoś świństwa tylko po to żeby palić.

Ja to mam ochote na nauke, studia..i tak mysle zeby czy nie zrobic mgr uzupelniajace.
Promocja zdrowia - tak zeby bylo apropos kosmetyki...tylko ze licencjat mam z pedagogiki a to chyba na akademi medycznej jest...wiec co wybrac?
Majandra - ty jestes obcykana w pedagogice, jest jakis kierunek w pedagogice uzup. co by nawiazywal choc ciutek do tej mojej kosmetyki? albo moze masz jakis dobry link z kierunkami uzupel., bede wdzieczna...
Wiem, że w Łodzi jest pedagogika z promocją zdrowia i w Elblągu edukacja zdrowotna.

ja juz jestem rodzice pojechali smutno sie zrobilo cale szczescie siostra na miesiac zostala zdrowi juz jestesmy han i zabkow nie ma ale niedobra bardzo sie zrobila...nadrabiac nie bede bo czasu by mi zabraklo mam nadzieje ze u was wszystko dobrze...pozdrawiam

Mój obiad też się robi. Na 1 chińczyk, czyli zupka Vifonka,a na 2 pierogi z Biedronki. Jak ja lubię niegotować:cool2:
Palaczki! Rzucamy fajki. Dzisiaj kumpela napisałą mi,że fajki poszły do góry:szok: Moje z 6,90 poszły na 8,20:szok::szok: No cóż, ostatnia paczka na pożegnanie i kończymy. Nie będę kupowała jakiegoś świństwa tylko po to żeby palić.

Ja rowniesz kocham takie szybkie gotowanie.U mnie tez na obiad zupka Vifona(grzybowa):tak::tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D
[/center]
No to ja nie nie bede komentowac tych pseudo-kulinarii:szok:;-):-D...bo mnie zaraz zlinczujecie za palenie:happy2:
ja juz jestem rodzice pojechali smutno sie zrobilo cale szczescie siostra na miesiac zostala zdrowi juz jestesmy han i zabkow nie ma ale niedobra bardzo sie zrobila...nadrabiac nie bede bo czasu by mi zabraklo mam nadzieje ze u was wszystko dobrze...pozdrawiam
Dobrze, dobrze u nas...:tak:

A ja mam burze mozgow tzn burze muzgU, wlasnego:eek:...bede rozmawiac dzis z J w kwestii naszego byc razem i wspolnego zamieszkania. Moze potem skrobne wam co i jak na zamknietym.

robicie chinskie zupki i smakuje wam taki obiad??:szok:
czasem nie chce mi sie gotowac, to wyciagam cos z zamrazalki uprzednio przygotowanego, ale chyba na zupke chinska w domu bym sie nie skusila:no::no:. jadalam czasem w pracy jak dluzej zostawlaalm i mialam dosc.

reklama
zapomnialam dodac, ze popieram w 300% rzucenie palenia:tak:!!! nie dosc, ze nie zdrowo, to jescze jakie cholerstwo drogie.:szok: zawsze mowie mojej mamaie, zeby odkladala w skarbonke kazda zl wydane na paierosy, to by byla baaardzo bogata. coz, jak ona mnie nie slucha:-(

Klavell, no to super, ze sie odwiedziny udaly. zawsze jest smutno jak rodzinka (chciana oczywiscie) wyjezdza. moze Hani jst niedobra, bo ja troche rozpiescili?? a moze teskni??

Do góry