reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

hruda, a jescze a propo's basenu, to czy sa ywmagane jakies specjalne pieluchy dla dzieci, bo tak mi znajmoy mowil.

moje dzieci( czyt. julitka i maz) juz spia. :-)ja wpadlam na chwilke i chyba tez zmykam. mam jakiegos dola, bo P teraz strasznie wykorzystuja w pracy.:-( wstaje ok. 2w nocy i jedzie,a wraca dpeiro ok.18:wściekła/y:!! twierdza, ze ma pracowac 8godz, ale czesto drugie 8 zajmuje mu dojazd na miejsce (jezdzi do roznych gospodarstw ogordniczych w kraju). ku...przeciez to jst chore:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:!!! jak dlugo tak mozna pociagnac, tydzien, dwa, ale nie dluzej! przeciez kiedys tez musi spac i z nami pobyc, nie mowiac o obowiazkach w domu i na podworku. on jest za miekki i tak daje soba robic!! buntuje go tu troche, ale o du... potluc moje gadanie!! najbardziej mnie wkurza to, ze to ja chyba bardziej sie o niego martwie niz on sam. boje sie tez zeby szczesliwie dojezdzal do celu, bo przeciez zmeczenie za kierownica to katastrofa!!
rozumiecie mnie???:-(

Rozumiem i mam nerwa na Takich ludzi, którzy wykorzystuja drugich :wściekła/y:

R stara się o przyjecie do policji i z tego co mi mówił we wrzesniu jak go przyjmą (a przyjmą na 99,9%) wyjedzie na szkółke, która trwa 6 i pół miesiąca :no::wściekła/y: już ma nerwy!!! Będzie przyjeżdzał raz na tydzien dwa..... jak o tym myśle to robi mi się niedobrze!!!!!:wściekła/y:

reklama
Rozumiem i mam nerwa na Takich ludzi, którzy wykorzystuja drugich :wściekła/y:

R stara się o przyjecie do policji i z tego co mi mówił we wrzesniu jak go przyjmą (a przyjmą na 99,9%) wyjedzie na szkółke, która trwa 6 i pół miesiąca :no::wściekła/y: już ma nerwy!!! Będzie przyjeżdzał raz na tydzien dwa..... jak o tym myśle to robi mi się niedobrze!!!!!:wściekła/y:

nic ciekawego, jedyne pocieszenie, to to,ze ta szkolka sie skonczy, a w pracy P nieiwem jak dlugo tak bedzie

kurcze, zla jestem sama na sibie, bo mialam wpasc tu na chwilke a siedze i siedze.glowa mnie juz boli, glodna jestem:wściekła/y::wściekła/y:

spadam!!! milej nocki kobietki!!

A ja znam przyczyne zlej nocki i calego dnia Naomi.wyszla jej gorna jedynka.Mamy trzeciego zeba:-):-):-):-):-):-):-)

Justyna wy wcinasz lody z bita smietana,a ja objadam sie popkornem:-D:-D:-D:-D

Donkat pewnie ze rozumiemy twoja zlosc.I ci sie nie dziwie tez bym byla wciekla i najchetniej pozabijala ludzi ktorzy tak wykorzystuja innych.

Milej nocki kobitki i kolorowych snow.No i spokojnej nocki dla naszych dzieciaczkow.

Hey wam!
Nie chce mi sie nic pisac, M wrocil dopiero o 21 do domu i teraz sie kapie. Amanda dzis pierwszy raz podniosla sie sama na nozki, trzymajac raczki o barierke lozka :-) Jestem dumna z mojej coreczki :-) Zaczelam piszczec i podskakiwac ze szczescia, a ona za mna :-) Takie te nasze male stworzonka sa kochaniutkie.A jutro mamy 3 rocznice slubu(skorzana) :-)

Hey wam!
Nie chce mi sie nic pisac, M wrocil dopiero o 21 do domu i teraz sie kapie. Amanda dzis pierwszy raz podniosla sie sama na nozki, trzymajac raczki o barierke lozka :-) Jestem dumna z mojej coreczki :-) Zaczelam piszczec i podskakiwac ze szczescia, a ona za mna :-) Takie te nasze male stworzonka sa kochaniutkie.A jutro mamy 3 rocznice slubu(skorzana) :-)

Duze brawa dla Amandy.
Wszystkiego najlepszego z okazji 3 rocznicy slubu.Duzo szczescia,milosci,pociechy z coreczki i czego sobie jeszcze zamarzysz.(chcialam wstawic dla ciebie obrazek z jakims tortem ale niewiem z kad sie takie bierze i jak wstawia-wybacz:zawstydzona/y:)Ale sle 1000 buziakow

reklama
dzien bry
Witam sie tylko ...bo mam podly nastroj:frown:...rozmowy z J w kwestii wspolnego zamieszkania skonczyly sie placzem i ogolnie moim rozczarowaniem...:sad:...i chyba klapki zdjelam z oczu...jest niedobrze.
No nic BBabony, jade dzis do mamy do pracy...bo chca obczaic jej wnuka
Trzymajcie sie cieplo...pa
Larcia - najpiekniejszej milosci WAM zycze!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry