reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

dobr Harsh
a ja próbowałam coś zamieścić na naszej klasie ale coś im dziś serwery padają wiec co chwila mie wyrzuca
była dziś teściowa i szwgoerka podrinkowaliśmy B śpi i dzieci też a ja pomimo tego że do pracy to coś zasnąć nie mogę
a i dobra wiadomość zapodałam parę zdjątek na zamkniętym więc możecie sobie popatrzyć
i dla wszystkich uszy do góry będzie lepiej bo gorzej to już nie może być ;)
Atru życze powrotu do zdrówka i wiem cos o tym byciu na wsi bo ja codziennie doświadczam tego agroturystycznego wypoczynku heheheh
Harsh piękna sukienkai w moim typie i popieram koleżanki że ty też hohoho
Justyś fajnio że się wybawiłaś i żeś się odpicowała szkoda że w tym roku nie ma u nas po rodzince wesel buuuuuuuu dlaczego w tamtym roku miałam aż 2 i to jedno w 8 miesiącu ciąży (myślałam że urodzę ) a na drugie poszliśmy w mała 3 tygodnie po porodzie i wyglądałam jak ropuch bleeeeeeee

reklama
niop
chłopaki wrześniowe tez rozną jak na drożdzach
a basen to prezent urodzinowy dla szymka (7 wrzesień) ale kto by dawał basen na jesień wię dostał szybciwj od babci i chrzestnego

Witam .
Miał nie działac kompuer a działa. Z tego bardzo się cieszę. u nas wzystko dobrze więc nic więcej nie piszę bo nie wiem o czym. Z kolorku na gówie jestem zadowolona. lubię siebie w jasnych włosach.
Dziś dio przychodni znów idę ale z MAją. Ma uczulenie na jad komarów. Jak ją ukąsi to od razu wyskakuje bulwa ropna a zapalenie wokól jest wielkości naszej dłoni. W zeszłym roku też miała i myslałam, że wyrosnie z tego ale wygląda na to że NIE.
Może są jakieś szepionki, czy cos takeigo zobaczymy.

Adaś coraz mniej śpi w dzień , nocki znosne, ale dziś sie obudził po północy i chciał się bawic, gaworzył wygłupiał sie i wstawał. na siłę przytuliłam go do cycka i jakos zasnął.

A poza tym jestem wściekła bo u nas nie ma takiej super pogody a my mamy dwa baseny, których ani razu w tym roku nie używaliśmy.

majandra co z koleżanką i jej dzidxią????.

mój kolorek

Ostatnia edycja:
Ja tez kocham rybki.Ale juz na talerzu przyzadzone:-D:-D:-D:-D:-D:-DDla mnie siedzenie nad woda i patrzenie czy cos nie bierze to nuda.No chyba ze mezczyzni czy lowili a kobiety by sie zajmowaly soba.Takie cos mi odpowiada bo mam towarzystwo

:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
podziwiam wedkarzy za cierpliowsc i wytrwalosc, a jednoczesnie sie dziwei, co ich w tym pociaga, bo mnie by predzej ....wziela, niz bym cos zlowila:no:

hruda, ja uwazam, ze jestes w bledzie. Sama wiem, co znaczy zostawic wszystko i wyjechac do obcego kraju, obcy ludzie, obcy jezyk itp. Ale wiesz...dla mnie liczylo sie,zeby byc wkoncu z M, zeby zamieszkac z nim, zeby byc normalna rodzina. Bylo ciezko, oj bylo. Czasem jest nadal, kiedy tesknie za rodzicami, bratem... Ale przyzwyczailam sie. Mieszkam juz prawie 2,5 lata w Irlandii. Wyuczylam sie jezyka. Poznalam ludzi. Mam kolezanki. Amanda ma z kim se bawic. Wierz mi, ze da sie przywyknac. Na M i tak czekam z nosem w oknie jak wroci wkoncu z pracy. Ale to normalne...ktora nie czeka na meza?Wkurza mnie czasem pogoda, ale da sie przyzwyczaic. Do wszystkiego. Po 2 latach juz tak. A najwazniejsze, ze jestesmy razem. Moze pora i z Wami cos postanowic na 100% zeby zamieszkac razem?aha...i rzuc palenie...to niezdrowo :-) a taka zwolenniczka zdrowego jedzenia itp, a sama wrecz zasmiecasz swoje cialo tymi...spalinami :-)

ja mialam podobna sytuacje. maz dostal prace w ang firmie i wiosna-jesien pracuje w Pl a zima w UK. to stalo sie zima i od razu zdecydowalam spakowac manatki i jechac z nim. fakt, ze to bylo tylko 2m-ce, ale to chyba tylko pogorszylo moja samotnosc, bo nie mailam jak i kiedy nawiazc tam znajomosci. jednka szcesliwi bylismy wszyscy, gdy bylismy razem. jadac tam na dluzej masz szanse poznac ludzi (sa organizowane spotkania dla matek z malymi dziecmi,aby spedzac razem czas), a matek z dziecmi tam jest od groma! wydaje mi sie, ze wazniejsze ,aby rodzinka byla w komplecie. za rodzicami, rodzenstwem ,znajomymi tez sie teskni,ale wazniejsza jest codzienna rozmowa na zywo z mezem, niz z mama- ja tak uwazam.. malzenstwo na odleglosc, to nie najlepszy pomysl, zwlaszcza jka jest male dziecko. :-)

czesc babeczki
U was tez BB nie odpalalo?:szok::eek:
donkat, Larcia - pewnie ze macie racje..i to nie jest problem tesknoty za mama, przyjaciolmi bo rodzenstwa nie posiadam...tylko ta cala angolandia mnie tak meczy ze juz teraz sie denerwuje na ten pobyt w sierpniu:crazy:...Irlandia juz lepsza, Hiszpania ba!, nawet chyba Dania...a GB to jest anty-moje-miejsce na ziemi, zle mi sie tam oddycha...jesli rozmumiecie co mam na mysli:sorry2:

Ja mam dzis dzien na szmacie...ale lubie takie dni hehe:-pgorzej ze Staskiem bo bidulek jest uziemiony w kojcu i skrzeczy...zero kompatybilnosci z matka:wściekła/y:;-):-)

ale z jamajka musielimy sie pozegnac :-:)nerd:
Szkoda:-(

majandra co z koleżanką i jej dzidxią????.
Na razie wiem tylko tyle, że do Łodzi musiała jechać na własną rękę, bo szpital nie miał czym ją przewieźć:wściekła/y::szok: Będę dzwonić do niej po południu.

A kolorek bardzo ładny:tak::-)

czesc babeczki
U was tez BB nie odpalalo?:szok::eek:
Tak. Aż się wystraszyłam, że to koniec BB:szok::szok::szok:

reklama
Dzień a właściwie popołudnie dobry:-):-):-)

A poza tym jestem wściekła bo u nas nie ma takiej super pogody a my mamy dwa baseny, których ani razu w tym roku nie używaliśmy.

Właśnie u nas też byle:cool: jak a też kupiliśmy Igorkowi basenik i to z daszkiem żeby go chronił przed słonkiem.... zaraz.... zaraz a co to jest słonko:confused::confused::confused: już zapomniałam:eek::sorry:

Majandra
oj pisz nam na bieżąco co tam u koleżanki.
I gdzie ta obiecana fotka sukienki na wesele ja nadal czekam.

Hrudzia a mi się nie chce ruszyć tyłka z przed kompa malutki śpi więc mogłabym troszkę posprzątać a mi się tak nie chce:cool::dry:

Do góry