reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Czesc dziewczeta
Asiek - mozemy sobie podac rece - wypralam swoj telefon:crazy: kom i aparta dziala ale wyswietalcz nie...a umowe jak sie okazalo moge przedluzyc dopiero za 47 dni..i nie mam innego telefonu a z kasa jak wiadomo krucho zeby kupic nawet uzywany stary...i ogolnie mam urwanie glowy, :baffled:
wpadne wieczorkiem

hruda ja swoj tel sprzedalam na allegro jako uszkodzony za 200zl ( i tak byłam na tym niezle stratna) moze i Ty wystaw???

Kasiu i właśnie dzięki takim chwilą wiesz, ze warto pracować:tak::tak:

Harsh to fakt slicznotka z Ciebie i tak naprawde nie ważne co założysz to i tak ślicznie będziesz wyglądać:-D:-D

Justyna nonono ślicznie i ten piękny fioletowy kolor...

reklama
Kochane, trzymajcie się wszystkie cieplutko. Jutro jadę sobie ale zabieram laptopa i o ile będzie porządny zasięg Ery w tej wiosce to mamy blue-conecta, a więc dostęp do netu:tak: Ja bym nie mogła żyć bez sieci i bez was:-D Jakby co, to życzę Wam samych ciepłych i spokojnych dni wakacyjnych (jak deszcz to tylko w nocy), żeby wasze maleństwa nie były marudne i dały wam odsapnąć.
Dziś u nas święto miasta, zagra Steczkowska i Zakopower ale się nie wybiorę bo rano pobutka o 4:30, a poza tym łeb mi pęka. Oj, pęka:-:)-:)-(
Baw sie dobrze Atru, odpocznij jesli sie da...niech ci ta glowa...nie pekaj stara ;-):-Di pisz, wklejaj fotki, czekamy!

Ślub był w takim uroczym kościółku. Panna młoda roześmiana. Jechali starym jaguarem (na zdjęciach wygląda lepiej niż w realu:baffled:)

s4031320ln8.jpg
A czemu ja kojarze ze mialas wlosy do ramion..:szok:.a tu widze ze dlugie...pieknie wygladalas Justyna:tak:i wlosy, uczesanie i kiecka - miod, cud, malina:-)
No moja droga...zjawiskowo:tak:...a w kwestii makijazu to jelsi moge doradzic.. czerwone usta, starannie wytuszowane rzesy + czerwone paznokcie - stylizacja na Grees... i niech sie panowie maja na bacznosci:-)

hruda ja swoj tel sprzedalam na allegro jako uszkodzony za 200zl ( i tak byłam na tym niezle stratna) moze i Ty wystaw???
Nie ma takiej opcji bo moj samsung to model sprzed 2 lat a i wtedy nie byl wypasionym telefonem, nikt go nie bedzie chcial:no:
Ja z Orseya mam dosc spoko ciuchów bardzo fane maja tam koszulowe bluzki
Ja w zasadzie tylko tam kupuje ciuchy...szperam miedzy wieszakami i szukam rodzynkow a ze mam cierpliwosc to udaje mi sie za rozsadna sume wybrac cos oryginalnego i...nie-nastoletniego:-p

Stasiek mial probe z...nocniczkiem. Zdjelam mu pampersa, tata czeka z aparatem, fleszem, mama i ja wpatrzone jak z obrazek...a Stas podkoweczka:-( i placz i to taki cichutki i rzewny...nie wiem, czy moze nocnik mu nie przypasowal?:szok::-D
A przed chwila spad mi z przewijaka...ale do lozeczka na materac...przestraszyl sie przez mozment a potem...w brecht i ja z nim, tak mnie zarazil....:-D:-D:-D

Harsh, ja sie mocno zastanawiam co ty robisz w watku Zrzucamy zbedne..????:rofl2: przeciez jestes super laska i zadnego nadmiaru kg nie widac!!:szok:

Hruda, u nas przewijak poszedl juz dawno w odstawke, bo przxeciez julitke trudno na podlodze utrzymac w jednym miejscu,a co mowic tak wysoko:blink:. tylko nie mow, ze go zostawilas tam bez opieki i wtedy spadl?:no:

nie, nie, ja dlatego kupilam rozszerzana ;) ze wzgledu na brzuch i tylek :)

dziekuje wam za mile komentarze, az sie usmiecham :)
Majandra, no co, na pewno nie jest zla twoja sukienka. Poza tym ja cuduje bo musze ladnie wygladac... A ty pisalas, ze to tylko znajomi, a nie rodzina...
Bo u mnie to bedzie tak, ze ta M. rodzina to sa bardzo bogaci ludzie (no snobi zwyczajni) i musze olsniewajaco wygladac.

Hruda, u nas przewijak poszedl juz dawno w odstawke, bo przxeciez julitke trudno na podlodze utrzymac w jednym miejscu,a co mowic tak wysoko:blink:. tylko nie mow, ze go zostawilas tam bez opieki i wtedy spadl?:no:
Stasiek na przewijaku jest znosny..warunek tubka z kremem do obgryzywania w raczce...a dzis spadl mi gdy kucnelam by podniesc owa tubke...:baffled:

Stasiek na przewijaku jest znosny..warunek tubka z kremem do obgryzywania w raczce...a dzis spadl mi gdy kucnelam by podniesc owa tubke...:baffled:
To tak jak Maciuś, tylko ja już nie schylam się po nic co upuści.

A ja płaczę, dziewczyny, bo okazało się, że maluszek tej mojej koleżanki co jest w ciąży ma problemy z sercem:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( i jutro ją przewożą ze Skierniewic do Łodzi. W każdej chwili może mieć cesarkę. Jeśli jutro będzie wszystko ok, to pewnie przejadę się do niej na dniach.

No, to blue conect zainstalowane ale chodzi jak krew z nosa. Normalnie tragedia. Ale coś tam da się otworzyć.

Co u nas... Noc miałam koszmarną. Strasznie źle się czułam, nic nie spałam, wstałam jak zombie... Ból głowy, ból gardła, ból szyi... Dopiero po ketonalu przeszło. W pociągach tłoki jak za starych dobrych czasów, jakoś udało nam się przetrwać przesiadkę we Wrocławiu i nawet w pociągu na Warszawę miły pan konduktor sam zaoferował się, że otworzy nam przedział dla matek z dziećmi. Wszystkie 3 przesiadki (jedna pociągowa, dwie autobusowe) fajnie nam się zgrały i tylko raz czekaliśmy ok. godziny na kolejny środek transportu. Kuba nie spał mi całą drogę, dotarliśmy do celu ok. 15:00 (a wyjechaliśmy o 6:00). Potem od razu rzucił się do piaskownicy, wyłapał córkę sąsiadki i musiałam go siłą niemal odrywać od zabawy i kłaść spać.Właśnie zasnął. Tymek był dzielny i grzeczny. Pospał sobie trochę w pociągu, ładnie zjadł. Przed 19:00 wykąpałam go i padł jak szmatka.

A teraz siedzę sobie przed domkiem na ławeczce, słoneczko zachodzi, cieplutko i przyjemnie, ptaszki ćwierkają... Sielanka... Żeby tylko te ch... komary nie żarły to było by w ogóle super. Mam nadzieję, że pogoda się utrzyma (choć odkąd dojechaliśmy a mój antybiotyk zacznie działać... Nie nawidzę bólu. Pozdrawiam. Ciekawe czy uda mi się zatwierdzić tego posta...

a. Poza tym ja cuduje bo musze ladnie wygladac... A ty pisalas, ze to tylko znajomi, a nie rodzina...
Bo u mnie to bedzie tak, ze ta M. rodzina to sa bardzo bogaci ludzie (no snobi zwyczajni) i musze olsniewajaco wygladac.

Harsh no to cel osiągnięty będziesz wyglądać zjawiskowo jeszcze te czerwone usta i paznokcie i superrrrrrrrrr:tak::tak::tak:

Justyna super imprezka widać po minie że zadowolona byłaś :-):-):-) ja idę na wesele we wrześniu to już drugie wesele u nas w rodzinie w tym roku:) ale pomysłu na kreacje jak na razie brak

Atr udanego wypoczynku i dochodź szybko do tego zdrówka bo tak przy antybiotyku za dużo nie poszalejesz;-)

Majandra
ale smutno mi z powodu maluszka Twojej koleżanki to takie przykre kiedy coś złego dzieje się z takimi maluszkami.

Ostatnia edycja:
reklama
Justyna super, ale Harsh rewelacja. piękna dziewczyna z Ciebie Harsh

Ja juz po fryzjerze taki "uropl" sie przydał i na solarium też zahaczyłam. Adaś nie chciał spac i w sumie dziś od 6 rano spał 1,5 godziny. Padł o 19:30.
Ja muszę sobie kupic dzis spodnie na allegro bo prawdopodobnie o północy komputer przestanie działac.

Miłego wieczoru. Dzis obiecałam @. Pa
Majnadra przykro mi z powodu Twojej koleżanki.

Do góry