reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Gdyby to był mój mąż to oczywiście nie narzekałabym,bo gościu jest świetny (czasem mam wrażenie,że lepiej się z nim dogaduję niż z S:-D). To kuzyn mojego męża.To jest mój mąż
s4031309vj4.jpg

reklama
Czas najwyższy odzwyczaić od nocnego karmienia. Maciuś już od ok. 1,5 miesiąca nie je w nocy. Nie budzi się też wcale. Było jakiś czas temu kilka nocy co się wybudzał, ale to przez to, że się przekręcał na brzuszek. Teraz już go to nie budzi. Śpi nieprzerwanie od 19/20 do 4/5. Bierzemy go wtedy do naszego łóżka i jeszcze tak do 5:30/6 pośpi.

Majandra, gartuluje przespanych nocek. tylko jie wiem,czy bym wytrzymala wstajac taaaak wczesnie:szok:

u mnie dzis +30st na termometrze:crazy: jak dla mnie to juz za goraco:no:
w dodatku bylam z julitka w miescie, bo robilam to rtg i o malo sie nie udusilysmy w samochodzie-koszmar!!!!!

u nas pomogla manna przed snem. To znaczy..dodaje 2 lyzki manny ugotowanej do mleka malego.
W naszym przypadku Olo budzil sie zwyczajnie z glodu, okolo 3, 4...

Justyna, slicznie wygladalas! I super Ci w tym nowym kolorze :)
A wesele niezle. jeszcze na takim wystawnym nie bylam, tylko na zwyklych, wiekskich :)
26 lipca ide na takie, gdzie beda az 43 osoby ;) Ale to od strony M. (jego brat). Kupilam sobie kiecke, zaraz pokaze jaka :)

TU BYLO ZDJECIE :)

w orsay...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Justyna zdjęcia rewelka :tak::-) A jaka sliczna suknia!!!!

Harsh Ty to mi się najbardziej podobasz :tak:;-) jakbym była facetem to hmmm... nie no wyglądasz świetnie!!!!!

A ja dziś odebrałam wypłatę co prawda na razie tylko za tydzień pracy, ale jest i kupiłam sobie nowe dwie bluzki, spodnie rybaczki i japonki :-) a dla Kuby komplet na lato na ramiączkach i do tego body :-D ale jestem HAPPY!!!!

Czesc dziewczeta
Asiek - mozemy sobie podac rece - wypralam swoj telefon:crazy: kom i aparta dziala ale wyswietalcz nie...a umowe jak sie okazalo moge przedluzyc dopiero za 47 dni..i nie mam innego telefonu a z kasa jak wiadomo krucho zeby kupic nawet uzywany stary...i ogolnie mam urwanie glowy, :baffled:
wpadne wieczorkiem

A ja dziś odebrałam wypłatę co prawda na razie tylko za tydzień pracy, ale jest i kupiłam sobie nowe dwie bluzki, spodnie rybaczki i japonki :-) a dla Kuby komplet na lato na ramiączkach i do tego body :-D ale jestem HAPPY!!!!
No, to zaszalałaś:tak::-)

wypralam swoj telefon:crazy: kom i aparta dziala ale wyswietalcz nie...
A mój Maciuś zaślinił. Tylko, że u mnie to zaczął świrować i chyba nic się z nim nie zrobi.

Justyna, Harsharani, wyglądacie super. Harsharani, sukienka świetna, Ja do pewnego czasu omijałam Orsay, bo wydawał mi się sklepem dla nastolatek, ale już któryś raz z kolei kupiłam tam dość eleganckie ciuchy. Jak tak patrzę na Twoją sukienkę to teraz myślę, że moja jest beznadziejna:-(. A miałam nie kupować nowej. Wkleję zdjęcie na zamkniętym to same zobaczycie, że taka niespecjalna ona.

reklama
Do góry