HISZPANIA!!!!!!!! HISZPANIA!!!!!!!! HISZPANIA!!!!!!!!:-):-):-):-)
No i jakieś 40zł mam do przodu

Uciekam by synuś nie śpi a Olka nie chce się z nim bawić

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
HISZPANIA!!!!!!!! HISZPANIA!!!!!!!! HISZPANIA!!!!!!!!:-):-):-):-)
Cześc.
Monia basenik super, ale woda Cie pociągnie finansowo, no chyba że studnię masz niedaleko.
Witamy w sloneczny dzien...
Mamusie poniewaz mamy dzieciaczki w tym samym wieku to moze powiecie mi czy wasze maluchy budza sie w nocy czesto ja musze malego karmic dwa razy niekiedy mam dosyc dzis w nocy nie spakam prawie wcale co chwile marudzil -czy to jeszcze zeby??ma juz 8 ząbków i zanim mu wszystkie wyjda to ja oszaleje w dzien oprocz tego ze broi to ok nie placze ani nic a nocki sa straszne!!
Poradzcie cos moze ktoras przy starszych dzieciach juz to przeszla???
Czas najwyższy odzwyczaić od nocnego karmienia. Maciuś już od ok. 1,5 miesiąca nie je w nocy. Nie budzi się też wcale. Było jakiś czas temu kilka nocy co się wybudzał, ale to przez to, że się przekręcał na brzuszek. Teraz już go to nie budzi. Śpi nieprzerwanie od 19/20 do 4/5. Bierzemy go wtedy do naszego łóżka i jeszcze tak do 5:30/6 pośpi.Mamusie poniewaz mamy dzieciaczki w tym samym wieku to moze powiecie mi czy wasze maluchy budza sie w nocy czesto ja musze malego karmic dwa razy niekiedy mam dosyc dzis w nocy nie spakam prawie wcale co chwile marudzil -czy to jeszcze zeby??ma juz 8 ząbków i zanim mu wszystkie wyjda to ja oszaleje w dzien oprocz tego ze broi to ok nie placze ani nic a nocki sa straszne!!
Poradzcie cos moze ktoras przy starszych dzieciach juz to przeszla???