reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Długo zastanawiałam się kiedy powinnam przekuć uszy Juli...
wydawało mi się to troche nie etyczne i egoistyczne przekuwać tak małym dziewczynką ale po rozmowach z moimi koleżankami( bardziej doswiadczonymi mamami) stwierdzam, ze im szybciej tym lepiej i myślę, że za miesiąc Julcia też bedzie mogla pochwalic sie kolczykami:-):-):-)

GRATULACJE DLA DZIELNEJ WIKI

reklama
witajcie w niedzielny wieczor!

My bylismy dzis na roczku kolezanki Amandy, poza tym nic specjalnego sie nie wydarzylo. Amanda znow zabkuje, wiec juz uszy pekaja mi od jej marudzenia. Chyba zrobie sobie dzis wczesniejsza noc. Zaszyje sie zaraz z gazetka do wyrka i pojde spac.

Moniu- dziękuję za pamięć. Z Tymkiem jest już lepiej, a przynajmniej nie gorączkuje. W piątek po południu ślubny poszedł z nim do przychodni i pani doktor stwierdziła, że to ewidentnie na tle ząbkowania. Pozwoliła nam jechać na wakacje. Oczywiście odetchnęłam z ulgą.
Ale za to ja od wczoraj ledwo żyje. Gardło mnie boli jak nie wiem co i mam temperaturę powyżej 38 st. C. Byłam wieczorem w szpitalu na pogotowiu, troszkę po znajomości, bo przecież w poniedziałek nie mogłabym iść do lekarza z powodu wyjazdu (a wyjazdu nie mogę przełożyć bo bilety kupione:baffled:). No i angina. Dostałam antybiotyk. Dziś rano czułam się fatalnie, terazu już trochę lepiej, chociaż wszystko mnie boli, jestem bardzo osłabiona i spływam potem. Mam nadzieję, że jutro będę czuć się jeszcze lepiej. No i że dzieciaków nie zarażę.

Atru, chyba was te chorobska nie opuszcza. jak nie tymek, to ty. angina bywa uciazliwa. trzymaj sie dzielnie i milego i spokojnego wypoczynku!!!

Harsh to jest też moja dewiza tzn ja dziele dzieci na czyste i szczęśliwe i moje sa zawsze szczęśliwe

i ja popieram. czasem tez sie wstydze jka ktos z nienacka przyjdzie i zobaczy mojego brudaska. dzis byla 3razy przebierana i tak wieczorem ciuszki nadawaly sie tylko do prania. ja ogolnie nie lubie niezadbanych i brudnych dzieci, ale wiem, ze Jultika nie ma starego brudu na sobie, tylko z ostatnich godzin. u nas na podworku po kopaniu kanalizacji jest malo trawy,w dodatku teraz duzo je przerabiamy, wiec ziemi nie barkuje,a to raj dla moich malych raczek i buziaczka:-):rofl2:

a u nas weekend się udał wczoraj małej przekłułam uszka ma takie śliczen zielone kolczyczki ipowiem wam że była dzielna i myślę że bardzej to się wystraszyła tego pistoletu niż tego bólu podczas zabiegu

ja nie mam do tej pory przeklutych uszu i jakos mnie nie ciagnie,zeby przekluc julitce. :no:

wiecie co zauważyłam jak leci jakaś muzyka w radiu czy telewizji to Wika tak śmiesznie rusza głowka i macha rączkami coś w rodzju tańca ale to śmiesznie wygląda i jaką jej to radość sprawia

:tak::tak::tak:julitka juz od dawna "tanczy" dupka i calym cialkiem jak slyszy muzyke. czaem nawet jej sie przypomina bez muzyki, albo wystarczy jak ja jej cos zanuce. ulubiona piosenka do tanczenia u mnie na rekach to "kaczka dziwaczka"

dziewczyny ale piękny mecz i Hiszpanie prowadzą ole ole ole
- niech dokopia niemcom :-D:-D

chyba wszystkie kobietki ogladaja mecz, bo zadnej nie ma:-(

jutro lece na rtg kregoslupa. zobacze co mi wyjdzie. a pobolewa, pobolewa...

Hiszpania :-):-):-):-):-)

Atru, Nuśka- jak maleństwa lepiej już się czują?

Nuska - jak Igorek?
..

A Igorek ma się dobrze, miło że pytacie podaję mu jeszcze antybiotyk żeby dostał całą serię ale niestety coraz bardziej jestem przekonana że była to trzydniówka i załamana jestem ze lekarze tego nie rozpoznali a diagnozowało dwóch :no: szkoda słów.
A u nas około 10-11 jest pierwsza drzemka tak 1,5 godziny a później około godziny 16 kolejna i też tak półtora godzinki.
Wow 2000 postów- ciekawe kiedy ja będę stawiać takiego milenijnego szampana:-D:-D:-D

U nas tak samo dwie drzemki i w tych samych godzinach z tym że Igorek śpi krócej około godziny każda drzemka.

Larcia - to ja pisalam o tym telefonie i awarii auta...z tym ze ja nie dzwonie do mechanika tylko do...jakiegos faceta ktory akurat jest po raka: J, szwagier, kolega, tato...a kolo to niby wiem jak zmienic ale jakos nie wierze lewarkom;-):-)

JA też bym dzwoniła albo do męża albo jakiegoś innego znajomego faceta i koła też bym nie zmieniała (od czego są faceci;-);-))

Atruviell
dużo zdrówka i super udanego urlopu.

HISZPANIA!!!!!!!! HISZPANIA!!!!!!!! HISZPANIA!!!!!!!!:-):-):-):-)

Super pokonali niemców!!!!! :-) Ja właśnie wstałam :baffled: i szykuje się do pracy, moje serduszko jeszcze chrapie :-) dziś zostaje pod opieką teściowej, mama po urlopie dziś idzie do pracy :-( szkoda bo mały u niej tak poszedł do przodu jak burza :tak: chodzi mi o rozwój i hmmm wage karmiła go min lanymi kluskami na mleku :-D

Matko wstałam 40 minut wcześniej i nie wiem co robić. Makojażo na twarzo zrobiony, kawa wypita i siedze jak ta sierota i nie wiem co robić. :/ Autobus mam dopiero o 6.37.

Ostatnia edycja:
reklama
HISZPANIA!!!!!!!! HISZPANIA!!!!!!!! HISZPANIA!!!!!!!!:-):-):-):-)

Super pokonali niemców!!!!!
:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2::-D

Krzysiowi wczoraj wyszedł drugi ząbek!!!:-D:-D

Byliśmy u cioci dzieci się wyszalały i wieczorem padły ze zmęczenia:rofl2::-D
Mały miał jakąś obsesje i ładował w siebie wszystko co znalazł na podłodze... normalnie odkurzacz:baffled:

Kasia - zegarek śliczny:tak:, a może teściowa Cię zaskoczy :confused: i Kubuś przy niej też będzie doprzodu
Atruviell - och chorowitki z Was, dużo zdrowia i udanego wypoczynku:-D
Asiek - pomysł na mieszkanko bardzo fajny:tak:
Monia - teraz to już raj dla dzieci:-D

Do góry