reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Asiek - pomysl z mieszkaniem wywrotowy ale efekt bedzie trafiony w 10 - Julia bedzie miala swoj kat tak jak rodzice. Gratulacje dla postepow malej - teraz to juz kwestia dni jak zacznie raczkowac

kochana Hruda:tak::tak::tak: mój mąż już się nic nie odzywa bo stwierdził, że i tak nie ma nic do gadania.... oj jaka ja mam wizję tego mieszkania:rolleyes::rolleyes::rolleyes: tylko ta kasa... ale nie ważne będzie slicznie... dobrze że oboje z mężem mamy możliwość wzięcia pożyczki w naszej firmie jest ona bez żadnych odsetek czy oprocentowań:happy:

reklama
julitka po takim calym dniu na podworku z nami wyglada jak dziecko ulicy!! brudna, mimo ze przebierana w ciagu dnia, zadrapana...

dzis robimy grilla, bo moj P ma imieniny i juzn jakos tak sie utarlo, ze zawsze na te okolicznosc grillujemy. zaraz lece do kosciola, a potem przygotowywanie imprezki. milej niedzielki wam zycze!

dzis robimy grilla, bo moj P ma imieniny i juzn jakos tak sie utarlo, ze zawsze na te okolicznosc grillujemy. zaraz lece do kosciola, a potem przygotowywanie imprezki. milej niedzielki wam zycze!

o kurczę moj P też ma imieniny a ja zapomniałam, trzeba lecieć do biedronki i kupić jakiś dezodorant za 5 zl;-);-);-);-)

Moniu- dziękuję za pamięć. Z Tymkiem jest już lepiej, a przynajmniej nie gorączkuje. W piątek po południu ślubny poszedł z nim do przychodni i pani doktor stwierdziła, że to ewidentnie na tle ząbkowania. Pozwoliła nam jechać na wakacje. Oczywiście odetchnęłam z ulgą.
Ale za to ja od wczoraj ledwo żyje. Gardło mnie boli jak nie wiem co i mam temperaturę powyżej 38 st. C. Byłam wieczorem w szpitalu na pogotowiu, troszkę po znajomości, bo przecież w poniedziałek nie mogłabym iść do lekarza z powodu wyjazdu (a wyjazdu nie mogę przełożyć bo bilety kupione:baffled:). No i angina. Dostałam antybiotyk. Dziś rano czułam się fatalnie, terazu już trochę lepiej, chociaż wszystko mnie boli, jestem bardzo osłabiona i spływam potem. Mam nadzieję, że jutro będę czuć się jeszcze lepiej. No i że dzieciaków nie zarażę.

Kochane, trzymajcie się wszystkie cieplutko. Jutro jadę sobie ale zabieram laptopa i o ile będzie porządny zasięg Ery w tej wiosce to mamy blue-conecta, a więc dostęp do netu:tak: Ja bym nie mogła żyć bez sieci i bez was:-D Jakby co, to życzę Wam samych ciepłych i spokojnych dni wakacyjnych (jak deszcz to tylko w nocy), żeby wasze maleństwa nie były marudne i dały wam odsapnąć.
Dziś u nas święto miasta, zagra Steczkowska i Zakopower ale się nie wybiorę bo rano pobutka o 4:30, a poza tym łeb mi pęka. Oj, pęka:-:)-:)-(

nie lubie steczkowskiej, ale na Sebastiana to bym poszla sie poslinic :p

u nas srednio cieplo, ale tez siedzimy na dworze.
I Olo tez ciagle brudny chodzi. Czasami jak ktos przyjdzie to wstyd, ale generalnie wierze, ze brudne dziecko, znaczy szczesliwe dziecko ;)

A co tu tak pusto ? Pewnie wszysc gdzieś się porozjeżdżali :-) nas też nie było cały dzień najpierw byliśmy na basenie potem u mioch dziadków bo mają dzisiaj rocznicę ślubu i na koniec wybraliśmy się jeszcze do Ustronia do leśnego parku niespodzianek może uda mi się wkleić filmik jak Zuzia głaszcze jelenia :-)

reklama
nie lubie steczkowskiej, ale na Sebastiana to bym poszla sie poslinic :p

u nas srednio cieplo, ale tez siedzimy na dworze.
I Olo tez ciagle brudny chodzi. Czasami jak ktos przyjdzie to wstyd, ale generalnie wierze, ze brudne dziecko, znaczy szczesliwe dziecko ;)
Harsh to jest też moja dewiza tzn ja dziele dzieci na czyste i szczęśliwe i moje sa zawsze szczęśliwe
a u nas weekend się udał wczoraj małej przekłułam uszka ma takie śliczen zielone kolczyczki ipowiem wam że była dzielna i myślę że bardzej to się wystraszyła tego pistoletu niż tego bólu podczas zabiegu i
B wrócił z zawodów niezadowolony totalna klapa
wpadli wczoraj też koledzy z osp na grila i posiedzieliśmy w garażu bo rónie było na dworze popiłam sibie i rano nie mogłam wstać a Wiki to ranny ptaszek buuuuuuuuuuu

wiecie co zauważyłam jak leci jakaś muzyka w radiu czy telewizji to Wika tak śmiesznie rusza głowka i macha rączkami coś w rodzju tańca ale to śmiesznie wygląda i jaką jej to radość sprawia
dziewczyny ale piękny mecz i Hiszpanie prowadzą ole ole ole

Do góry