reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniówkowe mamy

Witam dziewczyny.
U nas nic ciekawego ciągle to samo.
Cześc Asiek.
Majandra
koleżankę masz nie rozsądną, ale mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze.

Harsh fantastycznie że się dowartościowałaś zakupami. Człowiek inaczej się wtedy czuje, prawda?? Ja też mam doła więc dziś poszperam na Allegro i sobie coś kupię, bo w nas nic ciekawego w sklepach nie ma a do większego miasta nie mam szans teraz jechac.

A i jeszcze oprócz Szkalarskiej Poręby planujemy jechac do Kudowy i zobaczyc okolice, więc na dwa dni zatrzymamy sie jeszcze w jakiś pensjonacie,

Noami nie słuchaj innych tylko siebie. Wy wiecie co dla Was najlepsze i czy termin pasuje.

Ja sie przyzanm, że jak mojej mamie powiedziałam, że jestem w ciąży z Adasiem, to była BARDZO niezadowolona ( chociaż odstęp między dziecmi jest spory). Bardziej jej chodziło o to , żebym poszła do pracy i dopiero po wybudowaniu mogłabym pomyślec o dziecku. Ale my jednak zdecydowalismy inaczej.
A teraz mama bez Adasia życ nie może a dziadzia jest najszczęśliwszy.
DLA NAS TO BYł NAJODPOWIEDNIEJSZY MOMENT. Dzieci jak odchowamy to będziemy mogli zając się sobą.

reklama
A ja sobie tak myslę, że sory ale co mają Nasze rodziny, nasze mamy, ciotki, babcie itp do Naszego życia??????? Decyzja o dziecku to decyzja pomiędzy mamą i tatą tzn między Nami i Naszymi mężami i sokor czujemy chęc i potrzebe posiadania potomstwa to decyjza należy wyłącznie do Nas. Opinie na ten temat mogą być różne bo każdemu wolno wyrazac swoją opinie i komentować, ale o pozwolenie to raczej nie powinnismy się pytać :-p:-D

Przynajmniej ja nie konsultowałam swojego pragnienia z mamą tylko dowiedziała się jak już leżałam na podtrzymaniu w szpitalu. Po pierwszym badaniu w 5tc trafiłam do szpitala i gdyby nie to nie dowiedziałaby się do 12tc bo własnie wtedy planowaliśny wszystkim powiedzieć.

Ja na poprawe nastroju kupiłam sobie zegarek :-) oto on

dzieki za mile powitanko:-):-):-)
u Nas generalnie bez zmian tzn Jula dalej nie raczkuje ani sama nie siada (pewnie jest jedyna na forum która tego nie potrafi) ale zaczyna mi pełzać więc jest światełko w tunelu;-);-)
w sprawach prywatnych bez zmian czyli kłócimy się - kochamy znów się kłóciymi i kochamy i tak na okrągło:-):-)
ostatnio wpadłam na pomysł, że trzeba powiekszyc nasze mieszkanie i teraz praktycznie wszystkie myśli krążą wokół tego(juz sie boje ile kasy mi pojdzie) z kuchni chce zrobic pokój dla Juli a w naszym pokoju aneks....

Asiek, oczywiście, że Cię pamiętamy i wybaczamy. Szkoda tylko, że na NK masz czas, a na BB nie:-(

no fakty nie da sie ukryc ze na NK zagladam ale to jest calkowicie co innego niz BB tam wejde posiedze z 3min i wychodze a u Was to troche trzeba czasu poswiecić:-):-)

KASIU dzieki za wiadomosc- wiadzialam, ze bedzie dobrze:-D:-D:-D szkoda ze tak daleko mnie mieszkasz bo na Twoja pierwsza wyplate poszłybyśmy na piwko:happy::happy:

Kasia piękny zegarek i pomysł. Życie sobie trzeba czymś umilac.
A ja jeszcze wjutro idę do fryzjera i pójdę sobie do solarium. Pierwszy raz od 3 lat. A co będę sobie żałowała. Jakąś mam dziś energię i inaczej, pozytywnie patrzę na świat.

Dzis mam urlop od garów mąż jako wyuczony kucharz działa dziś w kuchni. BAAAAAAAAAAAAAARDZO sie cieszę.

Ostatnia edycja:
Kasia tą funkcje dzie wylączyć :tak:
jak to mozna wyłączyć bo mnie to strasznie wkurza????

kasia zegarek śliczny:-):-)

Agulka i prawidłowo my żony i matki tez musimy czasem o sobie pomyslec:happy:

Naomi ja uważam, że to dobry moment na kolejne dziecko i pewnie gdybyśmy lepiej stali finansowo to też byśmy sie już zdecydowali:tak::tak::tak:
popieram dzieczyny wasze dziecko wasza sprawa a nie rodziny- wiec do dzieła:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dzien doberek BaBony
Mialam sie tylko przywitac i zniknac ale Stas zrobil sobie drzemke wlasnie - oj nie da sie go przechytrzyc, ma swoja pore i juz...a ikea nie zajac nie ucieknie:-)
Asiek - pomysl z mieszkaniem wywrotowy ale efekt bedzie trafiony w 10 - Julia bedzie miala swoj kat tak jak rodzice. Gratulacje dla postepow malej - teraz to juz kwestia dni jak zacznie raczkowac
Agulka - masz racje - trzeba sobie umilac zycie blahostkami...ja na swoje kudly tez patrzec nie moge ale jeszcze sie wstrzymam, teraz musimy zacisnac pasa a ostatecznie sa drogerie, a w nich cala masa farb do wlosow, prawda?

CZeść dziewczyny

Na NK jest nowa funkcja można zobaczyć kto oglądał Nasz profil :) niestety to samo Nasz dotyczny :/
W ustawieniach możesz ta funkcje zlikwidować

dzieki za mile powitanko:-):-):-)
u Nas generalnie bez zmian tzn Jula dalej nie raczkuje ani sama nie siada (pewnie jest jedyna na forum która tego nie potrafi) ale zaczyna mi pełzać więc jest światełko w tunelu;-);-)
Asiek Jula nie jest jedyna:no::no: u nas jest identycznie- a pełzać mały zaczął dwa dni temu:szok:

A ja jeszcze wjutro idę do fryzjera i pójdę sobie do solarium. .

A za mną fryzjer już chodzi od dłuższego czasu- mam takie zajebiaszcze odrosty ale teraz to aż boję sie iść do niego, bo zostanę łysa:baffled: Jak mi sie kłaczyska wzmocnia to zrobię się na bóstwo:tak::tak::tak:
My wczoraj grillowaliśmy sie i mimo niesprzyjającej pogody ( dwa razy uciekaliśmy przed deszczem)było całkiem fajnie. Damian oczywiście przechodził z rąk do rąk, spać nie spał i dopiero o godzinie 10 padł jak zabity i nawet nie wołał cycusia:happy2:. Jaka ulga:rofl2:

reklama
Kasia tą funkcje dzie wylączyć :tak:

musisz wejść w ''ustawienia prywatności'' i zaznaczyć opcję
Nie pokazuj innym, że oglądałem ich profil (jednocześnie nie będziesz widzieć kto oglądał Twój profil).

dzięki będę musiał wyłączyć tą funkcję, chociaż cholernie mnie intryguje jedna sprawa tzn. kilka razy dziennie na mój i mojego męża profil wchodzi pewna dziewczyna nie ma ona żadnego zdjęcia żadnych znajomych więc domyślam się, że imię i nazwisko jest fałszywe... chyba cos do nie napisze...

Do góry